sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kaappiin kätkeytyneet

Vajaa vuosi sitten sain yllätyspostia Mi Nailsilta, ja kokoelmani kasvoi vihdoin kauan haaveilemallani O.P.I:n What Wizardry is this -tekstuurilakalla. Lakka käväisi kynsilläni tuolloin yhden kerran, jonka jälkeen se on piilotellut lakkakaapissani aivan hissukseen. Mikä siinä on, ettei niitä kauneimpia lakkoja juuri raaski kynsilleen sutia?

Viime viikolla tartuin kuitenkin Wizardryihin, joka tällä kertaa päätyi kaunistamaan aksenttikynsiäni. Tykkään kovasti camovihreästä värinä niin vaatteissa kuin kynsissäkin, joten tällä kertaa Wizardryin kaveriksi pääsikin hieman vihreän sävyjä. Tässä välissä on pakko todeta, että kuvat eivät ihan onnistuneet, ja tästä vuoden takaisesta postauksestani pääsee ihastelemaan Wizardyita paljon todenmukaisemmissa otoksissa.  

Muille kynsille lakkasin siis myöskin yhtä lempilakkaani, eli O.P.I:n Uh-Oh Roll Down the Windowia. Se on todella nätti maastonvihreä, joka myöskin on häpeäkseni päässyt kynsille vain kerran aiemmin. Silloin paritin sen ruusujen kanssa ja sain aikaan oikein sievän ja tyttömäisen lakkauksen. Tällä erää kynsistä tuli hieman katu-uskottavammat, mutta ehdottomasti niistä tykkäsin.

Koristelut tein kuivan sudin tekniikalla, eli sipaisin siis vihreille kynsille kevyesti väriä seuraavista lakoista: O.P.I - Love.Angel.Music.Baby, What Wizardry is this, Flormar - MG02. Sen jälkeen kiinnitin kyseisille kynsille parit kultaiset pyöryläniitit ja viimeistelin ne Seche Vitellä. Nämä ovat taas tällaisia lakkoja, joita joko vihaa tai rakastaa. Kumpaan kastiin sinä kuulut?*** What Wizardry is this on saatu aikanaan Mi Nailsilta blogissa esiteltäväksi. Linkkien klikkailusta en hyödy. 


16 kommenttia:

 1. Mä kuulun just siihen kastiin, että näistä pitää. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mä henkilökohtaisesti rakastan tämmöisiä vähän kummallisia sävyjä lakoissa, etenkin kun ne on tummia :)

   Poista
 2. Tykkään :) Aika harvoin tulee tällaisia vihreitä kynsillä käytettyä vaikka väristä pidänkin. Nätit kynnet olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! ♥ Tällaiset sävyt on ihan parhaita syksyllä :)

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon näistä lakoista. Tuota OPIn cremevihreää lakkaa en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia vaikka olen ihaillut lakkaa jo parisen vuotta. Hieno kokonaisuus, lakat sopivat yhteen ja noi kuivasuti-koristelut ovat piste iin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä punastuu ! Kiitos ihanista kehuista, ja kiva kuulla että muutkin tykkäilee tän tyylisistä lakoista :)

   Poista
 4. wauuu nää on tosi hienot!! itsekin tykkään tosta kuiva suti-tekniikasta, se sopi tähän lakkaukseen tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh kiitos Daniela! ♥♥ Kuivalla sudilla saa kyllä kivoja koristeluja aikaan, mitkä on ennen kaikkea ihanan helppoja :D

   Poista
 5. Kuuluu myös mun lemppareihin, ihanat lakat ja tosissaan kiva lakkaus! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥