tiistai 4. lokakuuta 2016

Kimalluskukkia

Kyllä, arvon lukijat, se olisi lokakuu jo. Ulkona on pimeää, kylmää ja pian lienee jo loskaakin, mutta se ei onneksi tarkoita sitä että kynsien tulisi olla saman teeman mukaisia. Lokakuussa tullaan toki näkemään paljon Halloween-juttuja, ja ehkä juuri siksi halusinkin käynnistää kuukauden vähän vaaleammalla setillä. Tällaisia hempeitä kimallepommeja tulee muutenkin tehtyä liian harvoin.

Kynnet on väkerretty parilla ainesosalla hyvin lyhyessä ajassa. Lakkauksen pohjalla on vain aluslakka, jonka päälle tuputtelin sitten liukuvasti glitteriä kahdesta eri lakasta. Aluksi siis kostutin meikkisienen ja puristin sen kuivaksi, jonka jälkeen käytin sitä töpöttelyyn. Ensimmäisenä glitterinä käytin Foxy Pawsin The North Pole is a real placea jota töpöttelin koko kynnelle siten, että glitterien määrä kasvoi kynsien kärkiä kohti. Tämän päälle lisäsin vielä hopeista kimallusta Lumenen Natural Code -sarjan lakasta Silver Top Coat mutta sitä töpöttelin lähinnä kynsien kärkiin. Tämän jälkeen tasoitin kynsien pinnan paksulla kerroksella Seche Viteä.

Kukkaset maalasin Sally Hansenin White One -lakalla, ja keskustoihin lisäsin kimallusta Lumenen Hopeahiekkaa -tekstuurilakasta. Viimeiseksi lisäsin vielä toisen kerroksen Seche Viteä ja jäin katselemaan kimallusta. Näistä tuli aika nätit!Mielipiteitä lakkauksesta?

20 kommenttia:

  1. Hirmu kauniit, glitter sopii kärkiin tosi kauniisti <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat! Vois sopia ihan hyvin vaikka hääkynsiksi :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet, tosi nätti tuo glitter! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥