maanantai 31. lokakuuta 2016

NCLA: Out of This World

Nail Couture Los Angeles eli tutummin NCLA on vasta vähän aikaa sitten Suomeen rantautunut, julkkisten suosima luksus-lakkamerkki. Lakat ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja joko 5- tai 7-free koostumuksella varustettuja. 
Olin viikko sitten viikonloppuna tekemässä geelilakkauksia merkin uusilla Gelous? -geelilakoilla Cesarsshopissa, ja samalla reissulla ostin itselleni kaksi merkin kynsilakkaa. Molemmat ovat holoja, ja kuulkaa ette uskokaan miten holoja! Nyt saa siis ottaa mukavan asennon ja ihastella ensimmäistä upeaa yksilöä, eli Out of This Worldia. 
Tähän rakastuin jo pari kuukautta sitten Charming Nailsin Tainan siitä kirjoitellessa, eikä tunne todellakaan laantunut kun sain sen omille kynsilleni.


NCLA Out of This World ei ole ainoastaan kaunis, vaan se on muiltakin ominaisuuksiltaan täydellisyyttä hipova. Koostumus on paksuhko, mutta erittäin helppo lakattava. Tätä sai sutia useamman kerran peräkkäin ilman vaaraa kaljuuntumisesta, mikä on melko harvinaista hololakoilla. Kaksi kerrosta peitti hyvin, yhdelläkin olisi saattanut pärjätä. Kuvissa lisänä kerros päällyslakkaa. Sävy on upea, yksi ensimmäisistä violeteista lakoista joihin olen tosissaan ihastunut ensimmäisellä vilkaisulla. Scattered-tyylinen holoefekti on ihan mahdottoman upea, ei tätä voi olla tuijottamatta! 
Ja vaikka yritin, en mitenkään keksinyt tästä mitään negatiivista sanottavaa. Ehdottomasti yksi kokoelmani helmistä. 

En tohtinut peittää upeaa lakkaa liioilla koristeluilla, joten päädyin vesimarmoroimaan vain kahdelle kynnelle raitoja. Marmoroinnissa työkalunani toimi uusi Picture Polishin vesimarmorointityökaluni, joka sekin pelitti loistavasti. Lakkoina käytin Sally Hansenin valkoista White Onea, Wild & Mildin hopeista Mirror Girliä sekä Essien Looking Glass* -päällyslakkaa jolla myös viimeistelin kaikki kynnet lopuksi. Etusormissa pari lasista Minuripsmediltä tilattua SW-kristallia. Eikö olekin mieletön tapaus?*** Essien päällyslakka saatu

14 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kaunis lakka, ihan mieletön!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Tää lakka on kyllä niin täykky <3

   Poista
 3. On todella upea lakka! Myös vesimarmorointi on onnistunut hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Maiju! ♥ Tästä tuli oikeasti heti yksi lemppari-lakoista :)

   Poista
 4. Ooih, todella kaunis lakka ja ihanat lakkaukset ♥

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä tosi hyvin saanut tämän kuvattua! On se NÄTTI <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mieletön! Ja siis eikä, arvostan tuota kehua <3 Omastakin mielestä nämä kuvat onnistuivat pitkästä aikaa tosi hyvin, mutta et tajuakaan kuinka ihanaa on kuulla se jonkun muun sanomana! :)

   Poista
 6. Jestas miten kaunis lakka! ja upea marmorointi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Tää lakka on kyllä ihan mieletön :o

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥