sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Joulukuu lähestyy

Näin kymmenen päivää ennen joulukuun alkua on hyvä hetki todeta, ettei paluuta enää ole. Se on tässä ja nyt. Itseasiassa se on hiipinyt maisemiin pikkuhiljaa, ja ehtinyt vaivihkaa oleilla näillä seuduin jo pienen tovin. Joulutunnelma, nimittäin

Kynnet ovat alkaneet viihtyä punaisissa, kultaisissa, ja muissa jouluisissa väreissä eikä poikkeusta tapahdu tänäänkään. Sen lisäksi oma pääni on ihan pyörällä jouluisista ajatuksista, tässä vaiheessa aletaan onneksi olemaan jo sen kuuluisan stressin paremmalla puolella ja kohta saan keskittyä vain rentoutumiseen ja nautiskeluun. 

Kynsillä tänään on jouluisen vihreää vesimarmorointia, kukkasia nuo yrittävät olla. Minulla oli hieman ongelmia lakkavalintojen kanssa tällä erää, sillä kaikki kivat vihreäni tuntuivat kuivuvan salamana veteen päästessään. Ainoa edes jotenkin toimiva yhdistelmä oli O.P.I:n Green on the Runway, Essencen Wild and free sekä Sally Hansenin White One. Nekin kyllä kuivuivat sen verran nopeasti, että kuvioiden toteuttaminen oli lievästi sanottuna hankalaa. Lisäksi peukalon marmoroinnit levisivät Seche Viten levittämisen yhteydessä, ja siksi tänään peukku lomaileekin kuvien ulkopuolella, hupsis. 

Näissä jouluisissa tunnelmissa onkin muuten mainio hetki päästä tekemään teille pieni paljastus ensi kuusta. Olen aiemminkin vihjaissut, että jotain kivaa on tulossa, mutta ehkä nyt olisi jo korkea aika antaa sille kivalle nimi. Luvassa olisi siis blogin ensimmäinen joulukalenteri! Stay tuned, kerron tästä lisää vähän lähempänä ajankohtaa.


Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille ♥

14 kommenttia:

 1. Jee ihanat kynnet ja voi miten kiva että sulla on joulukalenteri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emzi! ♥ Hirvee homma tän kalenterin valmistelussa kyllä on, mutta tosi kivaa että sain vihdoin aikaseks sen järjestää :)

   Poista
 2. Kauniit vihreät marmoroinnit. :) Olen jotenkin alkanut lämpiämään vihreille lakoille, kun en ennen vilkaissutkaan niihin päin.

  Jännityksellä odotan joulukalenteria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ♥ Mä olen jotenkin aina ollut ihan myyty vihreille lakoille, kun taas esim. keltaiset ja ruskeat oli aikanaan ihan no-no-tavaraa :D

   Kiva kuulla että kalenteri kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Upeeet marmoroinnit ! <3 Tämmöset sinisellä vois eksyä munkin kynsiin ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos Nani! ♥♥ Sinisenä nää voiskin olla tosi hienot :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥