sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Pikkujouluja!

Viime torstaina sain kivan tilaisuuden päästä lakkailemaan pikkujoulu-teemaisia kynsiä erään yrityksen työntekijöille. Tällaiset eventit on aina ihan mahtavia ja jättävät kivoja muistoja, toivottavasti vastaavia hommia olisi luvassa jatkossakin!

Iltaa varten olin tehnyt valmiiksi erilaisia pikkujouluteemaisia mallitikkuja valmiiksi, ja vähän myöhässä tajusin että omienkin kynsien olisi hyvä olla teeman mukaiset. Toteutinkin sitten keskiviikon pimeinä tunteina pikaiset kynnet joulupalloin koristeltuna. Ne sopivat hyvin teemaan ja olivat muutenkin mieluisat!

Lakkasin siis etusormille, keskisormille ja pikkurilleille kolme ohutta kerrosta Lumenen Hopeahiekkaa -tekstuuria, ja peukaloihin ja nimettömiin tein aksenttikoristelut joulupalloilla. Niiden pohjalla on kaksi kerrosta Essencen läpikuultavaa valkoista shimmerlakkaa nimeltään Give me nude, baby!. Itse pallot maalasin Mont Marten mustalla akryylimaalilla, ja lopuksi sipaisin niihin hieman kimallusta Fabyn glittertopperista The Magic Wand*. Aksenttikynnet viimeistelin kerroksella Seche Viteä.

Nämä kynnet kestivät kulutusta hyvin, ja itseasiassa poistin ne vasta tänään sunnuntaina. Yhtään kärkikulumaa ei ollut ilmestynyt, ainoastaan aksenttikynsien pinta oli hieman menettänyt kiiltoaan. Omat työpaikan pikkujoulut olisi edessä ensi perjantaina, niihin en ole vielä keksinyt kynsi-ideaa. Ehkä jotain tämän tapaista? Nämä ainakin olivat näyttävät!


Millaisia pikkujoulukynsiä te olette toteuttaneet?*** Fabyn lakka saatu

6 kommenttia:

 1. En kestä miten upeat! 😍 Osaisinpa itsekin maalata akryylimaaleilla noin hyvin..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii sun kanssas! ♥♥ Sä oot ihan mahoton :D <3 Kiitos!

   Ja kuule kyllä sä osaat maalata tosi kauniisti! Tää vaatii jatkuvaa harjottelua mutta on tosi antoisaa puuhaa ♥

   Poista
 2. Todella tyylikkäät! Kyllä käy kateeksi nuo maalaukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus :) ♥ Kadehtia ei kannata!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥