lauantai 3. joulukuuta 2016

F.U.N Lacquer: Blue Christmas

Aivan juuri tällä hetkellä julkaistaan F.U.N Lacquerin kuuden lakan upea joulukokoelma jota monet ovat varmasti jo kovasti odotelleet. Merkki on julkaissut lakoista jo paljon ihania kuvia jotka ovat saaneet ainakin oman sydämeni pamppailemaan! 
Itse sain myös mahtavan tilaisuuden, ja pääsin lakkoja jo jokin aika sitten swatchailemaan CesarsShopille, jolloin sain blogissa esiteltäväksi myös oman suosikkini kokoelmasta. 

Blue Christmas on kirkas koboltinsinen hololakka kauniilla lineaarisella holokuviolla. Sävy on puhdas ja raikas, ja holoefekti miellyttävän voimakas. Lakka on koostumukseltaan täyttä priimaa, ja peittävä lopputulos syntyy jo kahdella kerroksella. Kuivuu hieman satiiniseksi, joten kuvissa on vielä kerros päällyslakkaa.

Kuvia tästä otin valehtelematta yli sata, sillä vaikka luonnossa lakka onkin äärimmäisen katseenvangitseva, oli sitä erittäin hankalaa saada kuviin kaikessa loistossaan. Postaukseenkin lisäilin tällä kertaa hieman tavallista enemmän kuvia, niin saatte lakasta mahdollisimman realistisen mielikuvan. 

Koristeluja tällainen lakka ei tosiaankaan kaipaa. Kynnet olivat pelkästään tämän kanssa jo upeat, ja halusin tuijotella lakkaa parin päivän ajan ihan sellaisenaan. Toki tämän voisi hyvin koristella esimerkiksi jonkinlaisilla lumihiutaleilla, voisi näyttää todella nätiltä!

Joulukokoelmaan kuuluu kuvissa esiintyvän Blue Christmasin lisäksi viisi muuta lakkaa, joista itseäni houkuttelisi edelleen ainakin Northern Lights. Kaikki lakat tulevat myyntiin juuri tällä hetkellä, ja helpoiten nappaat omasi suoraan CesarsShopilta!


Houkutteleeko tämä kokoelma teitä?*** Lakka saatu, en hyödy linkkien klikkauksista


8 kommenttia:

 1. Blue Christmas näyttää ihanalta sulla! Ja uusi kokoelma houkuttelee kpvasti, oon odotellubsotä jo pari viikkoa ja puolet joulukokoelmasts kyllä on pakko tilata.. :))
  Toivottavasti pian julkaistava uuden vuoden kokoelma ei aiheuta samanlaista paloa alati köyhtyvälle lakkaharrastajalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! ♥ Blue Christmas oli pakko saada, se on niin ihanan raikas lakka eikä mulla ole mitään vastaavaa ennestään. Northern Lights on ehkä vielä pakko ostaa, ja uudenvuoden kokoelma kutkuttelee muakin ihan suunnattomasti! :D

   Poista
 2. Tämä sävy on just se mitä itse tuijottelen silmät kiiluen. Jotenkin siniset nyt vetoaa, varsinkin tällaiset puhtaat sävyt, johtuneeko vuodenajasta vai mistä. Upea on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, en ole ainoa! :D Tuntuu että kaikki ihastuivat nyt vain siihen Northern Lightsiin, vaikka mun silmissä tää on ehdottomasti kokoelman kaunein! Juurikin tuon puhtaan ja kirkkaan sävyn vuoksi ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥