maanantai 30. tammikuuta 2017

NCLA: Prima Ballerina ja ihania uutisia!

Viikonlopun aikana somea seuranneet varmaan ovatkin ehtineet kuulla tästä huippu-uutisesta, jonka itsekin ehdin jo jakamaan blogin Facebook-sivulla
On nimittäin käynyt niin mahtavasti, että Sokos on tehnyt sopimuksen CesarsShopin kanssa, ja teillekin tutuiksi tulleita NCLA:n 7-free luksuslakkoja tullaan pian näkemään koko maan Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä! Yhteensä lakkoja tulee myyntiin n. 20 kappaleen valikoima, ja ensimmäisissä toimipisteissä niitä päästään hypistelemään jo 6.2. alkavalla viikolla! Huikeaa, vai mitä? Minusta on ihanaa, että suuremmatkin toimijat Suomessa alkavat huomioimaan näitä vähemmän myrkyllisiä lakkamerkkejä ja antamaan niille hyllytilaa. 


Olen esitellyt teille aikaisemmin muutamia eri kaunokaisia NCLA:lta, ja kaikki postaukset löydät tunnisteen NCLA -alta. Minulla on kuitenkin muutama ihanuus vielä odottamassa postaushetkeään, ja tänään päästetäänkin parrasvaloihin yllä näkyvä, ihastuttavan herkkä Prima Ballerina*

Kirkaspohjainen lakka, joka on täytetty kultaisella shimmerillä ja ruusukultaisilla hexagon-mallisilla glittereillä. Silkkaa silmänruokaa! Ei peitä itsekseen, eli vaatii alleen jonkun toisen lakan - ellet sitten satu pitämään negative space -tyylisistä kynsistä ja huokaile jo ylläolevan kuvan nähdessäsi (niinkuin minä teen). Kuvassa on yksi kerros Prima Ballerinaa ja yksi kerros NCLA:n Gelous?* -päällyslakkaa. 

Yksinään käytettynä Prima Ballerina antaa kynsille viehättävän viimeistelyn ja toimii hyvin tilanteissa, joissa ei voi erityisen huomiota herättävää kynsilakkaa käyttää. Te varmasti tiedätte, että minä en osaa vastustaa tällaista kaunista, läpikuultavaa glitterlakkaa käytettynä suoraan paljaalla kynnellä. Olen usein tehnyt negative space -lakkauksia tällaiselle pohjalle, ja sille linjalle lähdin tälläkin kertaa.

Lakan nimestä inspiroituneena maalasin kynsien tyviin kolmiot O.P.I:n nudella You're So Vain-Illa -lakalla. Kolmioiden päälle maalasin Sally Hansenin valkoisella White On -lakalla kengännauhat ja rusetit, ikäänkuin balettitossuissa. Ette voi väittää, etteikö ne näyttäisi aikas suloisilta! Päällyslakkana käytin viimeistelyssä NCLA:n Gelous?:ia joka ikävä kyllä levitti hieman nimettömän koristelua kun toimin varomattomasti. Onneksi vika oli pikkuinen ja kuvissakin melko huomaamaton - luonnossahan tuo ei näkynyt juuri lainkaan.

Tällä hetkellä Prima Ballerinan kotiuttaminen onnistuu CesarsShopin verkkokaupasta, mutta piakkoin saadaan tämäkin kaunotar Sokosten ja Emotioneiden valikoimiin! ♥
*** Saatu

22 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja ihanat kynnet! 😍

  VastaaPoista
 2. Kaunis on lakka, ja ihan huippu idea tehdä ballettitossut tällä Prima Ballerinalla :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on suloiset, ei ole väittämistä vastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Ja nyt on semmoinen lakka, joka pitäisi hankkia ihan nimensä puolesta! Kaunis lakka on kyllä, mutta pari aika samanlaista löytyy jo mun kokoelmista... saatan ehkä silti sortua tähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niniane! ♥ Tämä on kyllä sellainen lakka, että dupeja varmasti löytyy, mutta ei ehkä 7-free koostumuksella? No, jokatapauksessa hankintaa suosittelen jos yhtään itsestä tuntuu siltä - nää lakkajutut on parasta hoitaa oman fiiliksen pohjalta :D

   Poista
 5. Ihana idea tehda nuo balettitossut! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lakkaus ja uutinen on todella loistava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marina! :) Ja eikö olekin! Kohta pääset sinäkin hypeltämään näitä ihan kotikaupungissasi :)

   Poista
 7. Prima Ballerina on todella kaunis ja elegantti ihan yksikseenkin. Sulla on kyllä kadehdittavat kynnet! Näillä lakkaus kuin lakkaus näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana <3 Mutta voihans, mitä sulle nyt sanoisi! Ihanaa kuulla, että kynnet näyttävät näteiltä :) Kiitos <3 Mulle on nykyään todella tärkeää, että kynnet ovat oikean malliset ja kynsinauhat on hoidetut - muuten lakkaaminenkin tuntuu paljon epämiellyttävämmältä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥