maanantai 9. tammikuuta 2017

Vesileikkejä

Sain joululahjaksi Oriflamen vihertävän kultaisen duochrome-lakan nimeltään Gold Nacre. Ihastuin siihen välittömästi sillä se muistuttaa kovasti yhtä vanhempaa suosikkilakkaani Mavalalta jonka nimi on Emerald Gold. Tämä Oriflamen tapaus toki eroaa Mavalasta lukemattoman monella tavalla eikä sävykään ole tosissaan sama, mutta jotain samaa tyyliä siinä on ja se viehättää kovasti.

Gold Nacre itseasiassa on hyvinkin antiikkikultaisen sävyinen ja shiftaa kauniisti tummempaan vihreään. Hyvin hienostunut sävy joka olikin saatava äkkiä kynsille. Lakkasin kaksi helppoa kerrosta jotka peittivät kynteni vaivattomasti.

Niin paljon kuin lakasta tykkäsinkin, päädyin kuitenkin vahingossa peittämään sen lähes kokonaan. Oli nimittäin tarkoitus tehdä ihan pikkuisen siroja kuvioita water spotted -tekniikalla, mutta molempien tavoitteiden kanssa mentiin ihan metsään. Aluksi vahingossa, mutta lopulta niiden kuvioiden luominen veden pintaan tuntui niin hauskalta ettei sitä leikkiä raaskinut ennen aikojaan lopettaa! 

Kuvioitakin tuli tehtyä kahdella eri lakalla (Essien Frock 'n Rollilla ja Sally Hansenin White Onella) ja lopuksi lisäsin niitä vielä alkuperäisellä Gold Nacrellakin ettei ihan kaikki vihreys olisi piilotettuna. Mutta aika hauskaahan tuo oli, ja lopputulokseenkin oikeastaan tykästyin! Nimetön näyttää jopa vähän metsämaisemalta, sen kuvioihin ihastuin aivan tyystin.

Tänään alkaakin työt pitkän loman jälkeen, ihanan jännää! Oikeasti olen niin innoissani tästä vuodenvaihteesta kun keväälle on luvassa niin paljon kaikkea kivaa ja odottamisen arvoista. Aikaisemmin en ole uskaltanut edes ääneen mainita mutta nyt on pakko kertoa teille ainakin sen verran, että sain vihdoin varmistettua että toukokuussa pääsen rakennekynsikoulutukseen! Edessä olisi akryyliteknikka Päivi Kurmanin opissa, ihan mieletöntä! Miten maltan odottaa ♥♥


Aivan ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Oi vitsi, tosi ihanat! Ja kivaa, että pääset rakennekynsikoulutukseen :) Itelläki on se haaveissa, mutta ehkä joku päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! ♥♥ Ja ihan varmasti joku päivä pääset jos se on haaveena, ei se mikään mahdottomuus ole :)

   Poista
 2. Naa on kylla jannat! :) Ja ihanaa, etta paaset koulutukseen, mulla kanssa akryylikoulutus seuraavaksi kiikarissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mahtavaa että säkin suuntaat sinne! Kyllä tällä alalla vaan olis ihan mieletöntä päästä työskentelemään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥