tiistai 7. helmikuuta 2017

NCLA: Volume IV

Joko olette käyneet kurkkimassa lähimmässä Sokoksen pisteessä, että näkyykö niitä NCLA:n ihanuuksia vielä? Itse en eilen ehtinyt, mutta loppuviikosta viimeistään ajattelin kyllä. Ihanaa ajatella että näitäkin saa kohta ihan kävelymatkan päästä omasta kodista ♥

Te varmastikin jo tiedätte, että mitä mieltä minä olen NCLA:sta merkkinä. Tämähän on nimittäin pitkästä aikaa oikeasti sellainen merkki, jonka Instaa tulee seurattua ja josta olen kokonaisuudessaan todella kiinnostunut! Tuntuu vähän samalta, kuin silloin kun ostin ensimmäisen Opini. Näihin jäi koukkuun!

Tänään pääsen esittelemään teille uusimman rakkauteni merkin valikoimasta, ja äkkivilaisulta tämä onkin yllättävän "tavallinen" yksilö. Mutta odottakaapa, kyllä te kohta ymmärrätte että miksi tähän tykästyin!

Kysehän on siis NCLA:n Volume IV -nudelakasta. Sävy on kerrassaan mielenkiintoinen, marjapuuromainen mutta valaistuksesta riippuen hyvinkin ihonsävyä mukaileva. Oikea hurmuri, sopii omallekin ihonsävylleni erityisen nätisti. Monet nudelakat tuntuvat liian vaaleilta ja jotenkin kolkon oloisilta kynsillä, mutta tästä saa kyllä sellaisen pehmeän lämpöisen vaikutelman.

Tämä lakka oli testaamiani merkin hololakkoja hieman ohkaisempaa koostumukseltaan, mutta sitäkin pigmenttisempää. Yksi kerros levittyi kauniisti raidoittumatta ja jätti kynnelle tasaisen lopputuloksen. Toisen kerroksen lisäsin, jottei kynsien kärjet kuultaisi valoa vasten läpi.

Kutsukaa minua vaikka tylsäksi jos tahdotte, mutta tämä oli vain aivan pakko parittaa hetki sitten esittelemäni Prima Ballerinan kanssa. Glitterliuku tyviin ja sydänniitit päälle niin johan ovat ihanat lähestyvästä ystävänpäivästä muistuttelevat kynnet valmiina! Päällyslakkana käytin NCLA:n Gelous?:a joka tarjosi kauniin kiiltävän pinnan.
Onko NCLA:n nudet teille tuttuja? ♥*** NCLA:n lakat saatu CesarsShopilta, en hyödy linkkien klikkauksista.

16 kommenttia:

 1. On, mulla on se persikka. Levittyy kauniisti ja peittää kahdella kerroksella. Tämäkin vaikuttaa kyllä yhtä laadukkaalta ja kaunis on värikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan näköinen myös! :) ♥

   Poista
 2. Oi minkä värinen tuo nude lakka! :-) Siis täydellinen juuri mun makuun! Pitääpä käydä kurkkimassa jos Sokkarille niitä tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä kurkistelemassa! Nää on vielä niin ihanan laadukkaitakin :)

   Poista
 3. Täytyy kyllä ehdottomasti käydä joku päivä ihailemassa noita lakkoja Sokoksella! Aivan ihanat kynnet oot jälleen kerran tehnyt! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kannattaa! :) Kiitos tuhannesti kehuista ♥♥

   Poista
 4. Ihana väri, tollanen vanha roosa ♡ Ja koristelut on tosi kivat myös ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä todella kaunis nude :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 5. Tosi kivat! Pitää kyllä käydä tsekkaamassa näitä lakkoja vähä ihan kaupassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emzi! ♥ Nää on ehdottomasti tutustumisen arvoisia :)

   Poista
 6. No on kylla kiva yhdistelma! :) Mua ei ehka naa cremet niin paljon kiinnostele, kun mulla vaan on niita jo niiiiin paljon muilta merkeilta, mutta holot sitten sitakin enemman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥ Cremet ei munkaan mielestä niitä tän merkin kiinnostavimpia ole hinnan vuoksi, mutta toden totta ne on kyllä laadukkaita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥