lauantai 1. huhtikuuta 2017

Maaliskuun lakkaukset

Taas on käännetty kalenterin sivuja ja päästy entistä lähemmäs kesää. Vaikka tiedän toistavani itseäni, minun on pakko todeta, että en voi käsittää miten nopeasti aika kulkee! Siis vastahan se vuosikin vaihtui.

Tuttuun tapaan ajattelin nyt esitellä viime kuussa aikaansaadut lakkaukset ennen, kuin siirrytään kohti uusia tuulia ja huhtikuun juttuja. Maaliskuu oli itselläni melko vilkas, ja tuntui, kuin kokoajan olisi ollut älytön kiire. Se kiirehän sitten aiheutti stressiä, mikä näkyy nyt ainakin siinä, ettei kynsiä tullut kovin usein lakattua ja samoilla lakkauksilla kuljin yllättävän pitkiä aikoja. 

Loppukuuta kohti kynsi-inspiraatio kyllä nousi kohisten, ja tällä hetkellä tuntuukin siltä, ettei oikein mitään muuta edes haluaisi tehdä, kuin lakata kynsiä! Ennustan siis, että seuraavassa kollaasissa lakkauksia näkyykin himpun verran enemmän kuin tämänkertaisessa kuuden setissä.

Näistä kynsistä kyllä muuten näkee, että viime vuonna minulta jäi kunnon kesälakkaukset aikalailla kokonaan tekemättä. Nyt into tehdä värikkäitä lakkauksia on suurempi kuin pitkään aikaan! Ja eipä se kuulkaa mitään haittaa, kirkkaita kynsiä on kiva katsella.


Tänään on muutes aprillipäivä, oletteko jo tulleet jäynätyiksi?

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kyllä noi marmoroinnit <3

  mä en luota keneenkään tälleen aprillipäivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) ♥ Se on varmaan ihan viisasta :D

   Poista
 2. Laatu korvaa määrän! :) Nää on ihan mahtavia kaikki, mutta omat suosikit on ehkä kuitenkin noi punaiset kukkakynnet. Ne vaan on jotenkin niin täydelliset. :)

  En tullut huijatuksi, ainakaan tietääkseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olipa ihanasti sanottu :) Kiitos <3

   Okei, hyvä! :D En minäkään tällä kertaa, enkä oikeastaan saanut tilaisuutta juksata ketään itsekään. Vähän olisi kyllä tehnyt mieli ;D

   Poista
 3. Aivan ihania kaikki kynnet! Aloin juuri seuraa sun blogia tää on aivan mahtava kun moni kynsibloggaaja on lopettanut niin saa lisää ideoita omaan arkeen ja geelikynsien laittoon :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei olipa ihanasti sanottu, kiitos! ♥ Kynsiblogeja on kyllä enää harmillisen vähän. Tervetuloa seurailemaan, käyn kurkkaamassa sinunkin blogisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥