lauantai 22. huhtikuuta 2017

Whats Up Nails: Mermaid Flakies

Oletteko seurailleet viimeisimpiä kynsitrendejä? Kun avaa Instagramin, voi nopeasti todeta, että korkeimmalla aallonharjalla ratsastavat tällä hetkellä Whats Up Nailsin mielenkiintoisia efektejä tarjoavat kynsikoristeet. Näistä suurimmat hittituotteet taitavat olla merkin chromepulverit ja kynsiflakiet. Erityisen mielenkiintoisiksi nämä tuotteet tekee se, että ne toimivat myös kynsilakan kanssa. Ja mikä mukavinta, CesarsShop toi ne myös Suomeen!

Sain kokeiltavakseni muutamia uutuustuotteita, ja niistä ensimmäisenä kynsille päätyi Whats Up Nailsin Mermaid -flakiet*. Sydämeni suli jo pari vuotta sitten flakie-lakoille, mutta mitään tämän tyylistä en ole kokeillut aikaisemmin. Aluksi irtoflakiet kuulostivat vähän hassulta ajatukselta, mutta jo Sveta Sandersin videoita (esim. tämä & tämä) katsellessani vakuutuin siitä, että nämä ovat ihania! Purkillisella flakieita koristelee kynsiään varmaan loppuikänsä, ja mahdollisuudet näiden kanssa ovat rajattomat verrattuna flakielakkoihin. 

Flakiet kiinnitetään aavistuksen kosteaan lakkapintaan siveltimen tai sormen avulla. Itse käytin viuhkasivellintä. Ne asettuvat kynnelle helposti ja pinta jää hurjan sileäksi. Itse asettelin flakiet hieman väljästi, mutta halutessaan näillä saa saumattoman duochrome-tyylisen pinnan aikaan. Mielestäni flakiet näyttävät parhaalta tumman lakan päällä, itse käytinkin siis pohjalla Essien Midnight Camia.

Yllä näkyy lopputulos pelkkien flakieiden kanssa. Päällä on myös kerros Seche Viteä pintaa tasoittamassa. Nämä olivat jo tällaisinaan hurjan kauniit! Flakiet vaihtelevat väriä ja kiiltelevät valon osuessa niihin eli kynnet oli mielettömät auringonvalossa!  Yllätyin myös siitä, miltä nämä näyttivät hämärissä tiloissa: tarvitaan oikeastaan pilkkopimeä tila, jotta flakiet eivät varastaisi huomiota ♥.

Pitkästä aikaa lähdin apinoimaan jonkun toisen toteuttamia koristeluja sellaisinaan, sillä Alison (@apolishedcolleen) oli toteuttanut juuri näiden flakieiden kanssa hykerryttävän ihanat kynnet. Käy kurkkaamassa mokomat ihanuudet täältä!

Minulta ei löytynyt sopivaa leimauslaattaa merenneidon suomujen toteuttamiseen (enkä tiedä, olisinko tällaista kuviota onnistunut edes leimaamaan), joten päädyin maalaamaan koristelut käsin. Tällä kertaa käytin RaPaintin mustaa akryylimaalia*, jota kokeilinkin näissä kynsissä ensimmäistä kertaa. Olen aikaisemmin maininnut, että kokeilemani RaPaintin maalit kuivuvat mielestäni turhan nopeasti, ja nopeastihan tämäkin yksilö kuivui muttei mielestäni aivan yhtä hurjalla vauhdilla kuin muut käyttämäni sävyt. Ei tarvinnut olla jatkuvasti ohentamassa paletille otettua maalia. Lisäksi maalissa oli riittävästi pigmenttiä jotta sen sai ohennettua vedellä lähes maitomaiseksi seokseksi, jollaisella tykkään näitä tarkempia kuvioita maalata. 
Tästä siis tykkäsin, ja tämän perusteella aion ostaa merkin maaleja lisää. Minun Mont Martéistani kun on ärsyttävästi pari sävyä loppumassa, niin onhan niitä yksittäisiä sävyjä paljon mukavampaa ostella erikseen kuin aina hankkia uutta paketillista kaikkia värejä kerralla.

Kynsien mattaamiseen käytin Glisten & Glow'n mattapäällyslakkaa*. Tämä onkin varmaan paras mattalakka mitä olen kokeillut: nopea kuivuminen, ohut koostumus ja kunnon mattapinta yhdessä purkissa. Eikä yhtään kuplia. ♥ 

Kyllä syntyikin helposti nämä unelmakynnet, kun oli välineet kunnossa. Siveltimenä käytin vanhaa kunnon Roubloffia koossa 0, se taipuu ketterästi kaareviin viivoihin. Nyt kuvia katsellessa tuntuu kyllä, että kuviosta tuli vähän turhan tiheä ja kaaretkin näyttävät paksummilta kuin toivoisin, mutta se nyt vaan johtuu siitä, etten pääse yli niistä Alisonin täydellisistä kynsistä! Aijaijai, ei saisi vertailla, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa?Oletteko jo tutustuneet näihin flakieihin? ♥*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu. Linkit on teitä varten, en hyödy niiden klikkailuista.

34 kommenttia:

 1. Voi nää on kyllä ihan mielettömän hienot taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sun kanssas <3 kiitos tuhannesti ♥♥

   Poista
 2. Vau! Ihan mielettömän upeat kynnet oot loihtinut! Ja uskomatonta että oot käsinmaalannu noi kuviot, mulle ois menny ihan täydestä jos olisit sanonut, että on leimaukset. :D Oot ihan mielettömän taitava! ♥____♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääääh älä viitti!! ♥♥♥ ihan ylipaljon kiitoksia! <3 :')

   Poista
 3. Kyllä on ihanat ❤️. Flakies ovat vieneet minutkin mennen tullen. Nyt on Galaxyt mutta vielä joku muu olisi kiva mutta en osaa valita. Onpas ongelmat 😀. Tuo mattalakka on tosiaan kaikkien aikojen paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tuhannesti! ♥ Niitä on kyllä niin monissa upeissa sävyissä :) Mä haluaisin ehdottomasti sen Treasuren vielä!

   Poista
 4. Mermaid flakiesit ovat ihanat, mun tekis mieli hankkia jotkut violetit kun näillä tulee niin nättiä jälkeä :) on taas kerran niin hienot kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tulee, tosi kaunista! <3 Mä niin haluaisin sen Treasuren vielä :)

   Poista
 5. Lopputulos on kyllä nätti! Mä en lähtökohtaisesti tykkää oikein käyttää irto-mitään :D Kun se sotku... Mutta toki jos lopputulos on vaivan arvoinen niin miksi ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tuleehan sitä sotkua! :D Mutta no, mä käytin alustana foliota jonka sai sit lopuksi rullattua roskiin niin ei tullut suurta ongelmaa :)

   Poista
 6. Miusta nämä on älyttömän ihanat juuri tällaisena kuin ovat ♡
  Mie en oo vielä kokeillut näitä flakieita, enkä kyllä muitakaan Whats Up Nailsin tuotteita, mutta aika varmasti kokeilen vielä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! :') <3 Sitä on vaan niin kriittinen aina omalle työlleen :D

   Poista
 7. Siis ihan mielettömän upeat! <3

  VastaaPoista
 8. Oijoi kun on hienot! Flakiet antaa kauniisti eloa suomuille. Ja voi jestas taas että oot maalannut hienosti. Kuvio on just sopivan kokoinen, ja kynnet aivan järjettömän kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, apua! ♥ Kiitos taas kerran ihan ylitsevuotavista kehuista <33 :')

   Poista
 9. Todella upeat merenneitokynnet!

  VastaaPoista
 10. Etka maalannut kasin! Ma olin ihan varma etta sa oot kerrankin leimannut. Ihan taydellisethan noi on taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii eikä! ♥ Maalasin kyllä :D Sä oot niin höpsö, ladollinen kiitoksia!! ♥♥

   Poista
 11. Mä en kestä. On niin hienot :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥