tiistai 30. toukokuuta 2017

21

Tämä päivä on päivä muiden joukossa. Se on yhtä sressaava ja hektinen kuin eilinen ja huominen, sillä vielä ei ole pääsykokeita käyty taputtelemassa tehdyiksi. Sen hetki on huomenna, mutta tänään minä vielä luen. Kirja odottaa avaajaansa tälläkin hetkellä, mutta koska tässä päivässä on jotain vallan erityistä, halusin varastaa pienen hetken vuorokauden ajasta ja käyttää sen näppäimistön äärellä. 

Tänään on minun syntymäpäiväni. Tänään en juhli itseäni enkä muita, sillä tosiasia on se, etten voi hukata aikaa. Toisaalta se harmittaa. En haluaisi mitään suurta, mutta piipahdus jäätelökioskilla ja loppupäivä rannalla pyörii haaveissa. Onneksi ehdin toistekin ♥.

Kuvissa näkyy viimeisimpiä kynsiä, joita olen rakennellut ystävilleni. Niitä katsellessani ja tämän päivän merkitystä ajatellessani olen kiitollinen. Tänään minä täytän 21 vuotta, ja olen lähempänä omia unelmiani kuin koskaan aiemmin. 

Minulla on välittävä perhe, hyviä ystäviä ja oma, kultaakin kalliimpi mies. Meillä on oma yhteinen koti ja nelijalkainen ystävä. Sen lisäksi tiedän mitä haluan tulevaisuudeltani (ainakin niin tarkkaan, kuin se on mahdollista) ja olen jo ottanut askelia sitä kohti. Tulevaisuus on täynnä haasteita ja se jännittää, mutta hyvällä tavalla. Vatsassa tanssii perhosia. 

"Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä" - sanotaan, ja nyt jos koskaan tiedän mitä se tarkoittaa.


Erityisen ihanaa päivää teille kaikille! ♥ Palataan asiaan taas loppuviikosta ♥

38 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä ja onnea myös kokeisiin! ♥

  VastaaPoista
 2. ihanaa syntymäpäivää tätäkin kautta ja tsemppiä pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää! Ja ihania kynsiä olet tehnyt =)

  VastaaPoista
 4. Olipas ihana postaus! ♥ Paljon onnea ihanainen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, tuhannet kiitokset Katri! ♥♥ :)

   Poista
 5. Ihanaa aurinkoista syntymäpäivää! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea oot viel niin nuori toisin ku mie =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnittelusta! ♥♥ Ikä on onneksi vain numero :)

   Poista
 7. Onnittelut! Jos saisin päättää olisin lopunelämää 21 ! Mutta nyt olen jo kaukana siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ei sitä ikää kannata liikaa miettiä, eiköhän se kaikilla vähän mielipahaa aiheuta jos liikaa pohdiskelee :D

   Poista
 8. Hyvää syntymäpäivää! Musta on tosi hienoa jos tietää mitä haluaa "isona" tehdä ja tekee sen eteen jotain. Itse olen ollut työelämässä jo aika kauan, enkä vieläkään omasta mielestäni ole keksinyt sitä jotain, mitä haluaisin tehdä työkseni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Belegwen! ♥ Ihan millin tarkasti en osaa itsekään (onneksi!) sanoa, että mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä, tai ainakaan, että mihin haluaisin loppuelämääni käyttää. Tällä hetkellä olotila on kuitenkin huojentunut, kun jonkinlainen suunta on selvillä :)

   Poista
 9. Ihanaa syntymäpäivää <3 Ja mahtavaa, jos tiedät jo nyt, mitä haluat elämältäsi. Mä täytän pian 45, enkä tiedä vieläkään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! <3 Täytyy vielä tarkentaa, että elämäntarkoitustani en ihan tähän hätään ole löytänyt! :D Jonkinlaisen suunnan kuitenkin tulevalle, ja se kyllä tuntuu hyvältä :)

   Poista
 10. Onneksi olkoon! Toivottavasti pääsykokeissa lykästää. Itse olin tänään yksissä ja aika sekavat tunnelmat sen jälkeen. Harvoin nykyään on enää elämässä yksi ammatti. Itse olen tehnyt kaikenlaisia ja kolme ammattia luettu. Työtapaturman jälkeen on taas uudelleenkouluttautuminen edessä mutta nyt vasta noin tuplasti vanhempana kuin sinä, alan tietää mitä haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! ♥ Toivon myös, että sinä pääset hakukohteeseesi :) Toki en voisi päätäni pantiksi pistää siitä, että miten tulevaisuuteni tulee menemään, mutta nyt olen ensimmäistä kertaa elämässäni todella varma siitä, että mitä siltä toivon :)

   Poista
 11. Jee hyvää synttäriä :) Ja tsemppiä pääsykokeeseen myös! Mulla on perjantaina ja tällä hetkellä lukemisen suhteen olen täysin tiltissä ja kuumottaa, toivottavasti sun hermot pysyy paremmin kasassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos Johanna! <3 No ei kyllä pysynyt munkaan hermot kasassa :D Hyi sentään mitä rääkkiä se lukeminen oli, koepäivästä puhumattakaan! Nyt on onneksi ohi jo :D

   Poista
 12. Olipas kiva lukea sun kuulumisia! Ja kiva että kuulumiset oli noin mukavia. Hirmuisen hyvää syntymäpäivää, vaikkakin toivotus tulee vähän jälkikäteen.

  Miten pääsykokeet meni? Joko nyt ehdit rentoutua, kun kokeet on takana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marppa! ♥♥

   Pääsykokeet meni niinkuin meni :D Stressasin niin kovasti, että kädet tärisi ja kysymyksiin vastaaminen oli ihan sekopäistä touhua: epäilin omaa tietämystäni joka kohdassa, ja sitten epäilin omaa epäilystäni enkä loppupeleissä tiennyt enää yhtään, että mitä vastata. Sen lisäksi kemiassa ollut kaava-tehtävä taisi mennä ihan penkin alle kun rakennekaavojen opettelu oli jäänyt aika minimiin. Mutta no, kyllä mä nyt vielä yritän toiveikas olla :D Ja rentoutua aion kyllä! Toki ohjelmaa riittää, mutta ainakin mieluisaa sellaista eikä tarvitse enää stressata :)

   Poista
 13. tästä postauksesta tuli jotenki hyvä mieli :D niin ihanaa et oot löytäny sen sun juttus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emzi! ♥♥ Mä olen siitä myös tosi innoissani! <3

   Poista
 14. Onnea myöhässä! ♡ Ihania kynsiä oot tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥