tiistai 2. toukokuuta 2017

Huhtikuun lakkaukset

Kas vain, se olisi jo toukokuu! Ihan utopistiselta tuntuu, että kuukauden päästä alkaa jo koulujen kesälomat vaikka vasta viikonloppuna satoikin lunta. Minusta ei ainakaan ollenkaan tunnu siltä, että oltaisiin jo näin pitkällä kalenteria! Aamu-unisena minut voisi hyvin puhua uskomaan, että nyt tuli maaliskuu.

Ajantaju taitaa olla muutenkin vähän hukassa, kun en ollenkaan käsitä, että miten viime kuu hujahti niin nopeasti ohitse. Kahdeksat kynnetkin sain julkaistua, ja ne olivatkin aikalailla ainoita postauksia täällä blogin puolella - meikkijutut jäivät tällä erää uupumaan. Tämä kynsikahdeksikko oli kyllä ihan silmää miellyttävä, ja parit todelliset suosikitkin sieltä nousi. Itsehän siis ainakin ihastuin erityisesti ensimmäisiin vihreisiin pitsikynsiin ja viidensiin merenneitokynsiin.

Ajanpuute on nyt tosiaan tehnyt sen, etten ole saanut aikaan tarttua uusiin ja kiinnostaviin, mutta samalla itselle vähän hankaliin asioihin eli kirjoitella teille muustakin kosmetiikasta. Niiden postausten suunnitteluun ja toteutukseen uppoaa niin paljon enemmän aikaa ja energiaa kuin kynsijuttuihin, jotka syntyisivät vaikka silmät ristissä käsillä seisoen. No ei nyt ihan, mutta kyllä sen tuntee, että missä ne omat vahvuudet oikeasti menee!

Siitä puheen ollen, ensi lauantaina matkustan Tammisaareen ja sukellan akryylikynsien saloihin, sillä minun kauan odotettu koulutukseni alkaa vihdoin ♥ Voin kertoa, että vatsa on täynnä perhosia! 


Mitäs teille kuuluu? Entä mitäs piditte näistä kynsistä?

6 kommenttia:

 1. Tajuttoman upeita kynsiä ollut koko kuun, mutta nyt kun näkee noi kaikki samassa niin onhan noi merenneitofiiliksen tuovat suomukynnet ihan älyttömän makeet! <3 Samoin noi vappupläjäykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, kiitos ihanasta kommentista Jonna! <3 :')

   Poista
 2. Suomukynnet vei mun sydämen! Aivan ihanat! Vaikka kyllä noi kaikki on hurjan hienoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marppa! <3 :) Suomukynnet oli kyllä omastakin mielestä aivan ihanat :)

   Poista
 3. 4 ja 5 on mun suosikit. On noi vappukynnetkin nätit. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥