torstai 4. toukokuuta 2017

Huhtikuun miniostokset

Huhtikuu meni niin sutjakkaasti, ettei juuri shoppailuakaan tullut ajateltua. Ja kuten olen jo aiemmin maininnut, olen pyrkinyt lähikuukausina säästelemään turhissa menoissa tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Oikeastaan ostoksia tuli viime kuussa tehtyä niin minimaalisesti, että tuntuu melko typerältä tehdä niistä edes erillistä postausta, mutta kun olen luvannut nämä aina toteuttaa jos edes jotain kosmetiikkaa ostan, niin toteutan nytkin. 

Hiusvärin kävin nappaamassa K-Citymarketista huhtikuun ensimmäisten päivien aikana. Samalla tarttui poistolaarista matkaan Lumenen Blueberry Wild Volume Mascara -tuplapakkaus. Nämä kustansivat yhteensä 23,30€.

Kuukauden viimeisellä puoliskolla alkoi kynsilakanpoistoaine loppumaan uhkaavasti kesken, ja kauppareissulta tarttui matkaan Rainbow:n versio, kun muuta ei ollut saatavilla. Tämä, ja vanulaput maksoivat yhteensä 2,59€.

Koko kuukauden saldo oli siis 25,89€. Toki pari luomiväripalettia kutkutteli kovasti, ja NCLA:n hyllytkin vetivät puoleensa, mutta pidin sitten kuitenkin pintani. Nämä säästämisen yritykset kun tuppaavat usein kaatumaan siihen ensimmäiseen, muka harmittomaan sortumiseen.

Tänään sain muuten Soteli -esivalintakokeen pisteet! Niitä tipahti 51/80, mikä oli vähemmän kuin odotin. En kuitenkaan sanoisi, että olisi toivottoman huonosti mennyt, vaikka pääsykoekutsun saaminen onkin nyt todella epävarmaa. Mutta hei, se on tuleva murhe se! Nyt painelen tästä lakkaamaan kynsiä ja leipomaan mokkapaloja, tsaukki ♥

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

12 kommenttia:

 1. No on kyllä todella vähän! Mulla meni taas vaihteeksi aika paljon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt päästiin ihan minimillä! :D Tasapaino kyllä palasi nyt kuun alussa, kun rakennekynsitarvikkeisiin upposi useampi satanen. Mut nää on näitä valintoja :)

   Poista
 2. Sä olet kyllä huhtikuusta todella pienin menoin selvinnyt :D

  VastaaPoista
 3. Tuo Rainbow'n poistoaine on muuten ihan hyvä, mutta se "tuoksu" mitä siihen on lisätty alkaa tökkiä aika nopeasti kun se jää sormiin leijumaan pesunkin jälkeen. Pienillä kuluilla oot selvinnyt, mä varmaan tulin hankkineeksi kaikkia synttärilahjoja itselleni senkin edestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kyllä kärtsää aika kamalalta. Ja musta tuntuu, että se aine myös haihtuu nopeammin kuin Xtra, vaikka muuten tehokasta onkin.

   Hei mutta synttärilahjoja nyt pitääkin vähän ostella! ;D Ja kyllä mullakin tilanne taas tasottui, kun rakennekynsikamppeisiin upposi nyt kuun alussa useampi satanen :D

   Poista
 4. Ihailtavaa itsehillintää! Peukut pystyssä, että kutsu tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marppa! ♥ Toivotaan parasta tosiaan :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Joo, mulla oli aika ylpeä olo tästä saldosta :D

   Poista
 6. En pääsisi koskaan näin pienillä ostoksilla. Parikymppiä kuluu ihan vahingossa, kun käy kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se menisi! Välillä on vaan pakko kiristellä kukkaronnyörejä, kyllähän tämä ponnistelua vaati mutta nyt sai sitten paremmalla omatunnolla tuhlata rakennekynsitarvikkeisiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥