keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Lumoava lohikäärmepulveri

Alunperin salonkikäyttöön suunnitellut chromipulverit ovat villinneet rakennekynsien ystäviä jo jonkin aikaa. Niillä saavutettava peiliefekti on virheettömyydessään silmiä hivelevä, ja pitkään harmiteltiinkin sitä, etteivät ne oikein toimi tavallisten kynsilakkojen kanssa. Päällyslakkaa lisätessä pinta muuttuu herkästi sameaksi, mutta ratkaisu onkin onneksi jo löydetty. 

Vesipohjainen päällyslakka tai ainakin joidenkin merkkien peel off -aluslakat auttavat pitämään efektin peilimäisenä. Kaikkien markkinoilta löytyvien pulvereiden toimivuudesta en kyllä osaa mitään luvata, mutta ainakin yksi yhdistelmä on nyt itsekin tullut testattua ja hyväksi havaittua!

Sain nimittäin CesarsShopilta kokeiltavaksi Whats Up Nailsin Magic Shifting Powderin*. Kyse on siis peilikiiltävän, saumattoman multichrome-pinnan tarjoavasta "taikapulverista". Valitsin sävyn Dragon, sillä nimen lisäksi tämän vihreästä fuksiaan shiftaava sävy saa sydämen pamppailemaan! 

Lakkasin kynsille ensin kerroksen Essencen mustaa Black is Backia, jonka päälle lisäsin vielä kerroksen Seche Viteä nopeuttamaan lakan kuivumista. Sen jälkeen levitin pulverin, itse totesin, että parhaan efektin saa sormenpäällä hieromalla. Charming Nails -blogista löytyy mainio tutoriaali!

Chromipinnan päälle sudin kerroksen Üntin Ready for Takeoff Peelable Base Coatia* joka piti efektin juuri sellaisena, kuin miltä se alunperinkin näytti. Päälle lisäsin vielä kerroksen Seche Viteä joka sinetöi lakkauksen. 

Ja nämä kynnet oli muuten tosissaan kuin peilit! Sen huomaa kuvistakin, melkoiset heijastukset nuo meinaan nappasivat! Koristelujen kanssa meinasikin mennä sormi suuhun, kun pohja oli jo näin upea. Mutta no, lopulta tuli ehkä koristeltua vähän liikaakin.

Kynsillä on tavanomaisten maalailujen (Ra Paint - Black* + Fantasy Nails Super Detail 3/0) lisäksi keltaista ja vaaleansinistä irtoglitteriä, kuivalla sudilla töpöteltyä kimallusta China Glazen punaisesta glittertopperista Ring in The Red sekä pinkkejä lasistrasseja. Kiiltoa pintaan tuo Seche Vite.

Näistä tuli mielestäni yhdet mielenkiintoisimmista kynsistä pitkään aikaan! Toki koristelujen kanssa olisi voinut vähän jarrutellakin, mutta toisaalta ihastuin tähän kirjavaan lopputulokseen sydänjuuria myöten. Mitäs te sanotte, menikö överiksi?

Näitä taikapulvereita pääsee hypistelemään ja vertailemaan livenä CesarsShopin kivijalkakaupassa, ja oikein pätevät kuvat löytyy myös heidän verkkokaupastaan. Sävyvaihtoehtojakin löytyy kiitettävästi, eli en ota vastuuta valinnanvaikeudesta tai sen aiheuttamasta unettomuudesta jos näihin ihastutte ;) 


Oletteko te vielä kokeilleet chromijauheuheita? *** Tähdellä merkityt tuotteet saatu

30 kommenttia:

 1. Wau miten ihanat kynnet! Tuo kromijauhe kieltämättä herättää vähän mielenkiintoa, vaikka olenkin pääasiallisesti lakkojen kannattaja.. :)
  Täytynee kurkkia kromi-tutoriaalia ja jos tuota on todella helppo käyttää, eikä ole sotkevaa puuhaa niin joutunen vielä itsekin kokeilemaan. Niin on kauniin näköiset lakkaukset että sen puolesta houkuttelee kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset E-S! ♥♥ Yllättäen tämä ei ollut ollenkaan niin sotkevaa kuin alunperin pelkäsin. Tuunailin kynnet paperiarkin päällä, ja lopuksi taittelin sen roskiin. Pöytä ei ollut lainkaan sotkuinen ja käsistä ylimääräiset pulverit lähti saippuapesulla :)

   Poista
 2. Ai että on hienot kynnet! Ihastelin jo pelkkää Dragonia, mutta olihan taas koristelut! Tuli mieleen joku sievä ja kaunis metsän keiju. Oot sää aika velho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marppa! ♥♥ Enhän mä malttanut pitää näppejäni (tai sivellintä) erossa, vaan jotain oli pakko väkertää :D Vähän kyllä huomaa että koukerot on epävakaalla kädellä tehtyjä (osittain aika rosoisia) kun kokoajan jännitti että mitäköhän tähän kannattaisi maalata etten pilaa nättiä pohjaa :D

   Poista
 3. Mä rakastan vihreää, joten noi kynnet on ihan tajuttoman makeat! <3

  VastaaPoista
 4. Huippu hienot ja väri on just eikä melkein maailman hienoin ja koristelut myös!

  VastaaPoista
 5. Kynnet olisivat olleet upeat ilman koristeluitakin, mutta ei koristeluissakaan ole mitään vikaa! Tosi hieno lakkaus!

  VastaaPoista
 6. Apuva että on ihana toi pulveri! En kestä!

  VastaaPoista
 7. Oi että, niin upeat kynnet oot lakannut jälleen kerran! 😍

  VastaaPoista
 8. Uijuijui mitkä kynnet...! 😍

  Mielestäni koristelut on menneet aivan nappiin, ovat kuitenkin hentoiset eivätkä peitä liikaa upeaa taustaa 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! ♥♥ Näiden toteuttaminen oli tosiaan vähän haastavaa, kun pulveria ei missään nimessä halunnut piilottaa liikaa :D

   Poista
 9. Tälläiset monisävyiset värit ovat niin mahtavia :)

  VastaaPoista
 10. Beautiful! I really love the Chrome Powders from Whats Up Nails!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks a million! ♥ I love them too, they look so unique :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥