torstai 11. toukokuuta 2017

Pitkästä aikaa negative spacet

Eilinen väriteema jatkuu, sillä tämänkin päivän kynsistä löytyy vihreän ja punaisen sävyjä. Toki sävyt on erityyliset, eikä ne peilaa niin nätisti viime postauksen pulveriin verrattaessa.

Viikonloppuna siis huitelin oikein pitkästä aikaa menemään negative space -lakkauksella. Halusin yhdistää vaaleanpunaista ja vihreää, sillä nyt minulla on menossa jokin ihmeellinen rakkauskausi noihin kahteen. Ja koska värit oli niin täydelliset yhdessä, eivät ne vaatineet kummoisiakaan koristeluja kaverikseen.

Lakkoina käytin siis O.P.I:n Uh Oh Roll Down The Windowia sekä Essien Backseat Bestiesia*. Rajat tein aluksi Mi Nailsin Single Chevron* -vinyyleillä, mutta kun onnistuin möhlimään pari kynttä (vaaleanpunaiset lakat pääsivät karkaamaan vinyylin alta) jouduin vähän improvisoimaan ja tässä kohtaa lisäsin vapaalla kädellä maalatut vihreät raidat vaaleanpunaisen alueen rajalle. Kynnet näyttivät jo tässä kohtaa ihan näteiltä, mutta kyllä ne kaipasivat pikkuisen blingiä. Vaaleanpunaiset lasistrassit saivat kelvata tällä erää, ne kiinnitin Seche Vitellä. Samaa pikakuivattajaa vetäisin vielä lopuksi kerroksen kaikille kynsille kiiltoa antamaan.Millaisia värikausia muilla on meneillään? ♥*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu

17 kommenttia:

 1. Ihanat! Olen negative spacen suuri ystävä ja usein mieleisimmät kynnet ovat olleet juuri näitä. Nyt ei ole menossa erityistä värikautta. Neon loppui kun tuli WhatsUp ja PP:n uudet lakat ja nyt ei himottaa mikään tietty väri. Eiköhän asia taas muutu. Ehkä lievä himottaa on turkoosiin, joka alkoi PP:n Surfista, joka on niin mahtavan raikas tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyydän anteeksi venähtäneestä vastauksesta! Kiitos kuitenkin vielä ihanasta, kattavasta kommentistasi <3

   Pieni turkoosihimo nostaa täälläkin päätään, johtunee NCLA:n Drop of Teal -holosta, joka on nyt ollut viikon (!!) kynsillä :D Tänään kun uusin lakkaukset, niin kovasti tekisi mieli tarttua johonkin toiseenkin turkoosiin... Tai keltaiseen :)

   Poista
 2. On kauniit on. Mulla on vielä vähän totuttelemista vihreiden värien kanssa, mutta pikkuhiljaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Kyllä sä äkkiä lämpiäisit jos tän pulverin omille kynsille vetäisisit, kehtaan veikata :D

   Poista
  2. No höh, mulla meni postaukset sekaisin kun vastaan yhtäaikaa kolmen postauksen kommentteihin. Mutta siis tosiaan, kiitos kehuista! ♥♥

   Poista
 3. Ompas ihanat lakkaukset! Väritkin toimivat erittäin hyvin yhdessä. :)
  Oot kyllä ihan mestari tällaisten erilaisten värien yhdistelemisessä! Olisimpa itsekin yhtä rohkea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anniina! ♥ Mä luulen että tää on sellainen pikkuhiljaa kehittyvä taito, tää värien yhdisteleminen. Vähitellen tulee rohkeammaksi :) Mutta kyllä säkin käytät värejä todella kauniisti, niitä vähemmän perinteisiäkin!

   Poista
 4. Super kiva lakkaus (: Värit sopii oikein hyvin yhteen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥