keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Lohtua lakkahankinnoista

Jotkut teistä varmaan ehtivätkin jo lukemaan pienestä kynsitilanteestani viikonlopun aikana, joko blogin Facebook-sivuilta tai Instagram-tililtäni. Tilannehan on siis se, että tämän tytön pitkät kynnet ovat historiaa, ja kasvatus täytyy aloitella taas alusta.

Olemme lähiaikoina mieheni kanssa innostuneet ruuanlaitosta ihan uudella tavalla. Keittokirjoja on kertynyt, ja yhteinen pieni harrastuksemme on kokeilla erilaisia, meille uusia reseptejä. Lauantainakin olimme puuhailemassa keittiön puolella, kun tämä katastrofi sattui. Yritin siis avata jääkaapin ovea turhan nopealla liikkeellä, ja klassiseen tapaan kahva luiskahti sormilta. Kipu oli sitä luokkaa, että kynsi oli pakko paketoida, ja tuhoja pääsin tarkistamaan kunnolla vasta seuraavana aamuna.
Lakat poistettuani selvisikin, että etusormen kynsi oli tosiaan revennyt kynsipedin puolelta siten, ettei sille ollut enää mitään tehtävissä. Kynsien tasamittaisuudesta tinkimättömänä olin pakotettu viilaamaan loputkin kynnet nysämittaisiksi.

Koska satuin alkuviikosta käymään pääkaupunkiseudulla koulun puolesta, päädyin piipahtamaan myös CesarsShopissa. Sillä jos uusien lakkojen hypistely ei piristäisi, niin sitten ei kyllä mikään!

Ja kyllähän se piristikin ♥. Pelkkään hypistelyyn en tosin tyytynyt, vaan ostin itselleni piCture pOlishin uusimman kokoelman Forestin sekä pari lakkaa NCLA:lta. Pitkään kaipaamani The World Orbits Around Me oli pakkohankinta, lisäksi päädyin vihdoin kotiuttamaan myös oman horoskooppilakkani. Milvit, Foxyn ja Kiara Skyn Fanta-Sean sain vielä Satulta blogissa esiteltäväksi. 

Nyt voin sanoa, että sormet syyhyää näillä lakkailuun! Etusormikin on onneksi jo siinä mielessä parantunut, että näille töpöille voisi jo alkaa jotain sutimaankin. Kovin nätit ne ei tosin vielä ole, mutta näin kauniit lakat kyllä tasapainottavat kokonaisuutta plussan puolelle ♥


Parempaa kynsionnea teille, muistakaa varoa niitä jääkaappeja!

6 kommenttia:

 1. Voi että! Tuohon kynnen lohkeamiseen jo kommentoinkin instagramissa, mutta uskon kyllä varmasti uusien lakkaihanuuksien edes vähäisen lievittävän tuota takaisin kasvamisen odottamista. Itsellänikin meni työhaastis tällä viikolla ihan päin mäkiä ja lohduttaakseni suruani, sallin kanssa itseni laittaa "pienen" tilauksen matkaan, hahah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, perinteistä! :D Mä olen nyt hetken pitänyt taukoa lakkahankinnoissa, piti saada vähän selvyyttä tämänhetkiseen tilanteeseen ja järjestellä lakat uudestaan. Nyt oli kuitenkin tullut niin kivoja uutuuksiakin, että oli pakko vihdoin vähän jatkaa kokoelman kasvattelua :D

   Poista
 2. Kyllä se lohtushoppailu vaan piristää :) ihania ostoksia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee! :) Nää oli tarkkaan harkittuja, ja siitäkin syystä niin ilahduttavia ostoksia <3

   Poista
 3. Auts! Mulla on lipsahtanut useasti auton ovea avatessa, varsinkin jos ovi on märkä.. Mutta lohtushoppailu on aina hyvä! Ihania lakkoja oot hankkinut. Varsinkin Forest on vienyt mun sydämen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, auton ovet on pahimpia! :o Nyt kävi vähän samalla tyylillä, kun pesin kädet, kuivasin huolimattomasti ja puolikosteilla käsillä tartuin liukkaaseen ovenkahvaan :(

   Forest on munkin lemppari noista uusista PP:istä <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥