maanantai 27. lokakuuta 2014

Nded -tilauksen esittelyä
Vihdoista viimein oli postilaatikkoon tipahtanut saapumisilmoitus, ja pääsin käsiksi tuotteisiin, jotka jokin aikaa sitten Ndediltä tilasin. Paketissa oli aivan kaikki mitä pitikin, eli kirkas, kultainen ja ruskea akryylijauhe 30g, purkki valkoisia kimalleflakeja, purkki valkoisia minipaljetteja sekä Konadin leimasinsetti (tämän tilasin, koska edellinen Ebaysta hommattu feikkiversio oli täyttä kuraa -.-)... Pakko päästä jo testailemaan :D


Tässä ovat lempparini tilauksesta, eli tuo aivan ihana kultainen akryylijauhe ja parit koristepurkit. Näistä jos saisi jotkut ihanat kynnet, niin oih että!

 Tästä oli vielä aivan pakko ottaa kuva! Mukaan tuli siis kaupanpäällisenä pussi 8-koon tippejä sekä yksi omenafimopötkö, erittäin suloista! Tietystikään eivät olleet kovin tarpeellisia, koska fimot eivät mielestäni ole kovin kauniita ja tipeillä rakennan hyvin harvoin kynsiä, mutta silti eleenä tuo oli todella herttainen :') Jäinkin sitten miettimään, että kuinka usein kynsijuttuja tilatessa tulee jotain ylimääräistä pakettiin?
  Millaisia kaupanpäällisiä te olette saaneet? :)Lämpöisin terveisin,

Nena
2 kommenttia:

  1. Mä oon saanut Sanna Taralta tilatessani kaupanpäällisiä :) ekana muistuu mieleen sellainen koristelukiekko, jossa oli sydämiä, tähtiä yms muita kuvioita sellaisissa hohtelevissa pastellisävyissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva! Jotenkin se on tosi suloista, vaikka tulisikin tavaraa mitä ei välttämättä tarvitse, kyllä sitä silti aina yllättyy ja ilahtuu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥