keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Punainen vesiputous

Eilen tuli sitten poistettua akryylit, kun onnistuin kolhaisemaan vasemman käden keskisormen sen verran kovalla voimalla, että sormenpää aristi vielä tuntienkin päästä joten halusin nähdä, mitä rakenteen alta löytyy. Onnekseni kynnessä ei ollut mitään näkyvää vauriota, ja vaikka tänään se ei ollut enää lainkaan arka, joten kaikki on ilmeisesti hyvin. Paitsi se fakta, että kynteni ovat toivottoman lyhyet!


Kyllähän nämä ovat ihan okein näköiset nyt kun ne on lakattu ja koristeltu, mutta on todella vaikea tehdä mitään. Esimerkiksi koneella kirjoittaminen tuntuu lähes mahdottomalta ilman akryylejä, ja kaikki muukin hampaiden harjaamisesta tiskikoneen tyhjentämiseen on vähintäänkin outoa. Onhan tämä sentään ensimmäinen kerta noin kolmeen kuukauteen, kun olen kokonaisen vuorokauden ollut ilman rakennekynsiä. Ja ajattelin nyt muutaman päivän ollakin, ihan vain vaihtelun vuoksi :)

Maybelline 265 Wine Shimmer, Rimmel 297 Show Off, Seppälä See Through, H&M Je T`Aime, Cetuem 4

Kynsien pohjaksi lakkasin Show Offilla kolme kerrosta, vaikka kaksikin olisi riittänyt. Sitten vetelin nuo viivat Wine Shimmerillä, Je T`Aimella ja Cetuemin punaisella lakalla, käyttäen kapeaa koristelusivellintä. Nimettömiin vedin Show Offin päälle vain pari kerrosta Wine Shimmeriä, mikä oli kyllä virhe, sillä kyseisen lakan jämät olivat muuttuneet ihme mönjäksi jota oli mahdotonta lakata, mutta oli pakko yrittää, sillä yksinkertaisesti rakastan kyseistä lakkaa!  Show Off taas on todella herkullisen sävyinen lämmin pinkki, sekin aivan ihana, vaikka harvoin pinkistä kynsillä pidänkään. Lopuksi heitin vielä kynsitimantit nimettömiin, kuorrutin kynnet kirkkaalla lakalla ja kynsinauhat öljyllä. Tulokseen olen ihan tyytyväinen, vaikka waterfallini muistuttaakin enemmän nurmikkoa kuin vesiputousta :D
Lopuksi vielä kuva kädestäni eilen illalla, kun liottelin akryylejä irti. Nehän siis poistetaan asetonin avulla, mistä tulikin mieleeni, että sama homma toimii kynsilakanpoistoaineen kanssa kun haluaa päästä eroon hankalista glitterlakoista. Kastat siis pumpulitupon kynsilakanpoistoaineessa, asetat kynnen päälle ja kiedot päälle foliota. Odottele n. 10 minuuttia ja tattadaa, kynsilakat on tiessään :) 

Nyt ei sitten enempiä ehdikään höpistä kun ystäväni on tulossa kynsien laittoon, mutta hei, ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille!

~Nena

12 kommenttia:

 1. Oi että miten ihanat kynnet! Ihailin muidenkin postauksiesi lakkauksia vaikka kuinka kauan, osaisipa sitä itsekin tehdä noin upeita koristeluja kynsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja harjoittelemallahan tätä oppii, itsekin olen ihan amatööri vielä :)

   Poista
 2. Kauniit lakkaukset :)

  Mun mielestä tää vähän lyhyempi malli on nätimpi kun ne kauhean pitkät akryylit, mutta nää on niitä makuasioita :D Mutta silti kyllä tiedän ton tunteen, että kun lyhentää kynsiä roimasti, kaikista arjen askareista tulee tuplasta vaikeampia! Kännykällä viestien kirjoittaminen on kaikista pahin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos! :) Mutta kyllä niitä kauhean pitkiä akryylejä tulee vielä näkymään :D

   Poista
 3. Tiedän tuon tunteen, kun lyhentää kynsiä roimasti ja kaikki tekeminen muuttuu ihan oudoksi! Kaiken kukkuraksi vielä kun kynsiä lyhentää tarpeeksi niin, että sormenpäät ovat alttiina toiminnalle, niin ai että sitä pari päivää kestävää kipua sormenpäissä kun ne yhtäkkiä ei olekaan enää kynsien suojaamat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Todella omituista ja hankalaa suoriutua yhtään mistään, etenkin eilen oli, nyt alkaa pikkuhiljaa tottumaan :)

   Poista
 4. Kaunis lakkaus! :) Eikä noi edes ole mitenkään lyhyet. Tosi hyvässä kunnossa sulla säilynyt kynnet rakenteiden alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei ne vissiin kovin lyhyet olleetkaan, mutta omaan silmään näyttivät ja tuntuivat siltä, kun olin tottunut paljon pidempiin! :D Mutta kiitos kehuista, kun rakenteet poistaa oikein (=liottamalla asetonissa, ei repimällä) eikä omia kynsiä vedä aivan paperiksi viilan kanssa ennen rakenteen laittamista, ei niille käy mitään kummallista, itseasiassa sanoisin, että ne on aika turvassa tuon akryylin alla :)

   Poista
 5. Ui aikaisen hienot kynnet! :D Itseänikin houkuttaisi aina laitella kynsiä mutta kynsilakka aina houkuttaa repiä vaan irti ja toisaalta koristeelliset, pitkät kynnet tulee hieman tielle kun vaatteiden parissa työskentelee :/ Mutta laitetut kynnet on nätit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! <3 Mutta voihan ne lyhyetkin kynnet koristella, ja sitten kun alkaa oppimaan ja saa aikaan oikeasti kauniita ja oman tyylisiä kynsiä, ei niitä enää tee mieli pois repiä, usko mua! :D Tiedän kyllä tunteen jos tekee kynnet joista ei ole varma että pitääkö, että ne on sitten vähän pakko saada äkkiä pois käsiä rumentamasta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥