torstai 4. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Ajattelin nyt tulla höpöttelemään teille ihan omia kuulumisia, oikeastaan ensimmäistä kertaa siten, ettei juttua pahemmin muusta olekaan!


Eli ensimmäisenä kerrottakoon, että olen nyt vähän korvavaivainen. Vasen korvani on siis aikalailla täysin kuuro, ja ajattelin, että se on turvoksissa tulehduksen tms. takia, joten eilen kävin korvalääkärillä näyttämässä sitä. Selvisi, ettei korva vaikuta olevan tulehtunut, muttei ole varmaa, miksi se on jatkuvasti lukossa. Helpotuksekseni kävin kuitenkin samalla kuulotesteissä, eikä varsinaisessa sisäkorvassa vaikuta olevan mitään vikaa. Jotta saataisiin tietää, että mikä siellä oikeastaan mättää, laitettiin sinne kasa lääkkeitä turvotuksen laskemiseksi, ja käskettiin tulla perjantaina uudestaan. Huomenna olisi siis 8.30 ah niin ihana korvalääkäriaika, damn it. Toivottavasti saisi edes hyviä uutisia!


Hieman mielenkiintoisempiin aiheisiin siirtyäkseni voisin kertoa, että olen alkanut tekemään ripsienpidennyksiäkin! Tämä ihme tapahtui parisen viikkoa sitten, kun poikaystäväni äidin ystävätär joka siis toimii ripsiteknikkona, halusi jostain syystä opettaa minulle tuon taidon. Nyt on parit ripset tehty ilmaiseksi kavereille, ja hirveän yksinkertaista ja mukavaahan tämä on, kun tekniikan vain sisäistää ja huolehtii aseptiikasta kunnolla :) Jos haluatte, voisin kertoa ripsienpidennyksistäkin teille jossain postauksessa tarkemmin!

Eipä tässä sen kummallisempaa ole kerrottavana. Vähän on rahaongelmia kun ei ehditty ilmoittaa verottajalle tilinumeroa ajoissa, joten veronpalautukset tulevat myöhässä, ja muutenkin näin joulun alla on inhottavan tiukkaa rahojen kanssa. Onneksi tämäkään ei ole ikuista, ja sitäpaitsi, shoppailuhimoani lievittää suuresti se, että olen lyhyessä ajassa voittanut kaksi blogiarvontaa joista toinen oli kynsiaiheinen, ihanaa! Siitä kerron lisää, kun paketti tipahtaa postilaatikosta ;)

Kuvituksena parit harjoittelukynnet, joita en ole ehtinyt täällä esitellä. Hyvää torstai-iltaa kaikille!


~ Nena

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti vaiva selviää ja toivottavasti se ei ole mikään kamala vaiva! :)
  Mä kävin tänään ottamassa ensimmäisen kerran ripsipidennykset, joten ripsijutut kiinnostaa hiukan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä ei varmaksi ole vieläkään selvinnyt :( Mutta kiva kuulla, että kiinnostaisi ripsijututkin, luultavasti kasaan niistäkin sitten jonkinlaisen postauksen jossain vaiheessa! :)

   Poista
 2. Korvavaivat on perseestä... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti korvavaiva helpottaa pian

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei ole korvavaiva kynsihommista tullut :o! nyt kun on kaikkea lueskellut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa aluksi säikähdin, mutta lääkärin mukaan ei vaikuta todennäköiseltä, onneksi! :)

   Poista
 5. Tuo kuurous kuulostaa kyllä tulehduksen reaktiolta, terkuin sairastan aina korvatulehduksia. :D Lapsena sairastin paljon, sitten ei moneen vuoteen ollu mitään korvissa ja kun aikuisiällä tuli ekan kerran taas tulehdus, niin multa hävis lähes kokonaan kuulo toisesta korvasta. Ei ollu kipuja tai mitään, mikä normaalisti paljastaa sen tulehduksen.

  Mutta toivottavasti asia on jo selvinny, pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itsekin aluksi ajattelin, mutta ilmeisesti kyse nyt kuitenkin on jonkin sortin korvakäytävää tukkivasta tekijästä, luun liikakasvua epäillään tällä hetkellä. Tarkempien tutkimusten jälkeen selvinnee lisää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥