lauantai 27. joulukuuta 2014

Maailman yksinkertaisimmat aattokynnet

Viime postauksessa kerroinkin kiireistäni ennen Viroon lähtöä, eikä epäselväksi varmasti jäänyt, että kynsien lakkaamiselle varattua aikaa oli mitättömän vähän, jos ollenkaan. 
Joulukynnet tein kuitenkin jo maanantaina, sillä en uskonut, että tiistain aikana Virossa olisi yhtään sen parempia mahdollisuuksia niiden toteuttamiseen.

Aattokynsiin minulla oli alunperin suuria suunnitelmia. Halusin niistä tajunnan räjäyttävät, sellaiset, jotka todella viestisivät Joulun syvintä sanomaa. ...Ja sitten tein glitterliukuvärjäyksen. Nyt varmasti odotatte seuraavaa kuvaa jossa liukuvärin päälle on taiteiltu kaikkea ihmeellistä joulukuusista ufoihin, mutta antakaapa kun pysäytän teidät hetkeksi: Sellaista ei ole.  Yllä olevassa kuvassa näkyvät varsinaiset aattokynteni, niin yksinkertaisina kuin ne olivatkaan.

Vaikka itseä järkytti olla niin mitättömillä kynsillä juhlapäivänä, joka on aina ollut minulle yksi vuoden kohokohdista, niin lopulta sopeuduin niihin kyllä. Ei aina tarvitse mahtailla ja kantaa koko maailmaa kynsiensä päällä, vaan joskus ihan pelkkä glitterliukukin kelpaa... Ainakin minulle.


Kynsillä on siis pohjalla kaksi kerrosta Golden Rosen mattapunaista, ja kärkiin olen taas kerran töpötellyt yhtä rakkaimmista lakoistani eli O.P.I:n Rose of Lightia. 
Kyseessä siis keväällä 2014 ilmestyneen Spotlight on Glitter kokoelman ruusukultainen glitterlakka, mikä koostuu pienistä ruusukultaisista pyöreistä glitterhipuista ja isommista ruusukultaisista holoneliöistä. Vaikka tämä onkin mielestäni kokoelmansa "mitättömin" lakka, se todella säihkyy kauniisti kynsillä ja etenkin tummempaa pohjaa vasten herää upeasti henkiin.  Haleja kaikille,


20 kommenttia:

 1. Minusta on nää on ihan täydelliset kaikessa kauneudessaan ja yksinkertaisuudessaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Katarooma! Tuli kyllä tosi hyvä mieli tästä kommentista :')

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet kyllä. Ja ihana tuo glitter! Θ_Θ Ei sitä aina tarvi niin mahtavia tehäkkään. :) Yksinkertanen on kaunista. :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi yksinkertainen on kaunista ja myös nämä sun kynnet<3 mulla kävi melkein samalla lailla., suuret olivat suunnitelmat, mutta lopulta mulla ei ollut mitään ideoita.. Äiti sai kauniit joulukynnet ja itselle pikaisesti väsätyt kynnet aattona töiden jälkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja niin siinä helposti käy että suunnittelee paljon mutta sitten ei ehdikään enää toteuttamaan sitä kaikkea, höh :/

   Poista
 4. Nää on kyllä äärettömän kauniit! <3 Jotenkin jouluun kuuluu se tietty rauhallisuus, joten toi yksinkertaisuus sopii tosi hyvin! =)

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi kauniit kynnet! Todella tyylikkäät sanoisin :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kynnet, tällaiset olisin voinut itselleni aatoksi laittaa ! <3 Yksinkertaisuuskin on kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo glitter! Tahtoo! :D Muutenkin tosi tyylikkäät aattokynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja tuo glitteri on kyllä ihana :) Luulisin että ainakin Ebaysta löytyy vielä, voi olla jostain Suomestakin mutta ainakin Cesarssilta taisi olla jo loppunu nää :/

   Poista
 8. Kaunis ja simppeli :) Hyvt joulukynnet nuo olivat <3 Itsekin piti taiteilla vaikka ja mitä .. ja tulos oli mitä oli yöllä hätäpäissään tehty, kun ei ehtinyt .. Olis voinu itekin vaan tyytyä tämmöiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! <3 Ja kiireessä tosiaan välillä on miellyttävintä vain mennä sieltä mistä aita on matalin :)

   Poista
 9. vauu kylläpä sie oot taitava!!! aivan ihanat joulu kynnet<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥