torstai 18. joulukuuta 2014

Viileää violettia


Näissä kynsissä käytin pohjaväreinä Seppälän Nails Matt Lilacia sekä La Femme Beautyn Lilac Frostia, joilla tein liukuvärjäyksen. Oli muuten viimeinen kerta, kun kosken tuohon Lilac Frostiin, kyseinen lakka kun on ihmeellistä liisteriä vaikkei oikeastaan ole edes paksuuntunut. Mahdotonta lakata, eikä peitä sitten millään. Mur! Viivat tein Classics Metallicin lakalla numero 15, sekä Kone Helsingin Miracle Colors -sarjan lakalla U25. Viivojen alkuun lisäsin tuttuun tapaani vielä muutaman sinisen strassin, ja kynnet olivat valmiit.


Pahoittelut epäselkeistä kuvista, ennen näiden kuvien ottoa iskin vasemman käden keskisormen vahingossa rappukäytävän kaiteeseen, ja kynsi katkesi. Onneksi nuo nyt on akryylit, ja sen saa korjattua, mutta jouduin sitten kuvaamaan oikean käden lakkaukset eikä se ollut ollenkaan niin yksinkertaista kuin vasemman käden kuvaaminen. Harjoittelua, harjoittelua... Lopuksi haluaisin vielä kiittää teitä kaikkia ihania, jotka blogissani olette vierailleet. Tänään tulee tasan kaksi kuukautta ensimmäisen postauksen julkaisemisesta, enkä rehellisesti sanottuna olisi lainkaan uskonut, että blogini tulee ilahduttamaan näin lyhyessä ajassa niin monia. Kiitos teille, vierailuillanne ja kommenteillanne olette tehneet tämän kynsihörhön erittäin iloiseksi!Mitäs pidätte kynsistä? Eikö teidänkin mielestänne sinertävät violetit kuulu ehdottomasti talveen?


20 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet on nämäkin. :)

  Lukijat on blogille lopulta niin tärkeä asia. Kommentit ilahduttaa niin paljon ja on niitä kiva jättääkin, saapahan toiselle hyvän mielen samalla. Tätä kautta löytää myös helposti uusia ystäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3

   Ja tuo on niin totta, eihän tätä kukaan jaksaisi tehdä jos ei edes joskus saisi positiivista palautetta siitä kaikesta työstä mitä postausten eteen näkee. Tulee aina tosi hyvä mieli jokaisesta kommentista, ja sillä hyvällä mielellä onkin hyvä suunnitella seuraavaa lakkausta :)

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet. On kyllä talviset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja niin munkin mielestä, juuri nää sävyt on niin ihania talvilakkauksiin :)

   Poista
 3. tosi sievä on lakkaus! :) Itseeni ei tuo "terävä" kynnen malli niin iske, mut siitä huolimatta näyttää mahottoman kivalta!
  fiiaelina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mä taas oon hirveesti tykästyny just tähän kynnen muotoon, mut sehän on ihan tottumuskysymys :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja tervetuloa lukijaksi! ;)

   Poista
 5. Hei! Kivan näköisiä lakkauksia olet tehnyt! Minua vain jäi mietityttämään, että miten saat nuo kynnet pois aina töitä tehdessäsi (kerroit olevasi lh-opiskelija)? Itseäni siis kynnet ja lakkaukset kiinnostaisivat kovasti, mutta kun tällä alalla ei niitä saa olla, niin en ole vielä keksinyt miten hyvin yhdistää tämä työ ja hienot, hyväkuntoiset kynnet. Tuntuu olevan mahdoton yhtälö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mihin tehtäviin suuntaudut/olet suuntautunut? Itse suuntaudun lapsiin ja nuoriin, ja monissa päiväkodeissa saa pitää lakkauksia sekä kohtuullisia rakennekynsiä. Sairaaloissa, vanhainkodeissa yms. Taitaa olla aika lailla tiukempi linjaus, mutta sekin on työpaikkakohtaista. Omassa vanhainkoti-harjoittelupaikassani monilla vakkareilla oli ihan näyttävästi lakatut pidemmän puoleiset kynnet. Tsemppiä sulle tulevaisuuteen, toivottavasti löydät mieluisan työpaikan jossa kynnet ei ole ongelma! :)

   Poista
 6. Nämä on päheet (jos niin voi sanoa) ! :) Ja kyllä siniset ja lilat sopivat mielestäni talveen hyvin.
  Lukijat ja kommentit ovat blogin tuoma ihana lisä ja saa niin hyvälle mielelle. Itsekin aina kommentteja lukiessa tai lukijoiden lisääntyessä virnuilen tietokoneella yksinäni tyytyväisyydestä ja ihanista sanoista. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D<3

   Ja niinhän se menee, mäkin saatan julkisilla paikoillakin hymyillä suupielet korvissa kun luen puhelimella uusia kommentteja! :)

   Poista
 7. Tosi kauniit sävyt! Siniset ovat ehdottoman hyvin talveen sopivia. :)

  VastaaPoista
 8. Siis whoa! Aivan todella upeat kynnet, ja tosi kaunis värimaailma näissä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥