tiistai 17. helmikuuta 2015

Testaamattomien tekniikoiden tiistai: Distressed


Hyvää tiistaita rakkaat lukijat!

Tänään on jälleen aika nostaa kissa, tai oikeastaan testaamaton tekniikka pöydälle. Tänä kyseisenä tiistaina käsittelyyn pääsee distressed -tekniikka, ja loput viikkoaiheeni näkyvätkin alla olevasta listasta. Yliviivatut ovat jo läpikäytyjä.

 • Vesimarmorointi
 • Fishtail
 • Leimaus
 • Distressed / kuivan sudin tekniikka
 • Ikkakynnet
 • Ombre
 • Water spotted
 • Splatter
 • Galaksikynnet
 • Sugar spun
 • "Hammaslankakynnet" (tikattu kuvio painetaan kosteaan kynsilakkaan hammaslangalla)
Distressed tekniikka tarkoittaa siis samaa asiaa kuin kuivan sudin tekniikka. Kynnelle siis luodaan sattumanvaraisia kuvioita kuivaksi painellulla kynsilakkasudilla. Pohjalle siis lakataan ensin jokin väri aivan tavalliseen tapaan, ja kuivuneelle lakkapinnalle suoritetaan koristelut. Eli valitset jonkun pohjasta eroavan värisen lakan tai useamman, puristat sudin kuivaksi (minä käytin tavallista piirustuspaperia, ettei sutiin irtoa mitään nöyhtää talouspaperista tms.) ja sudit sillä muutaman vedon jokaiselle kynnelle mille tekniikkaa haluat käyttää. Helppoa, nopeaa ja huoletonta!
Itse lakkasin siis pohjalle kaksi kerrosta Nufun valkoista ja kuviot sudin Nufun mustalla ja Dermosilin kultaisella lakalla. Nimettömissä on pohjalla kaksi kerrosta Nufun valkoista ja päällä kerros Essencen 16, I feel gritty -lakkaa (josta unohtui taas ottaa kuva). Kyseessä on siis läpinäkyvä tekstuurilakka, jonka tulisi luoda tekstuuriefekti minkä tahansa värisen lakan päälle, ja ainakin valkoisen päällä efekti onkin vallan kaunis. Koristeniitit ovat Ebaysta tilatusta hyrrästä, ja top coatina käytin Essencen quick dry -päällyslakkaa. 


Muistatteko muuten, kun joku aikaa sitten kertoilin korvaongelmistani? Vasen korvanihan on siis ollut syksystä asti jatkuvasti lukossa ja pariin viimeiseen kuukauteen en olekaan kuullut sillä oikeastaan mitään. Tänään kävin kuitenkin aamulla tietokonetomografiatutkimuksissa, missä pääni alue kuvattiin sellaisessa ihmeellisessä putkessa, ja parin viikon päästä olisi lääkäriaika. Ehkä vihdoin alkaa selviämään, mikä tuolla korvakäytävässä oikein on tukkeena.


Oletteko muuten itse testailleet tätä tekniikkaa? Minulle tämä oli ensimmäinen kerta, mutta tykkäsin hirveästi ja varmasti tulen koristelemaan tällä tavalla kynteni useamminkin, kun se oli niin helppoa ja nopeaa, ja lopputuloskin oli todella tyylikäs.// These nails I made using technique called distressed. It's easy way to make beautiful designs when you're in hurry, have you tried it? It's simple: you put your base color on and when it's dry you take polish of another color and wipe the brush so dry that you can (I used drawing paper for that) and with that dry brush you paint some lines onto your nails and you're done! 

On these nails I used following polishes, and some rivets that I ordered from Ebay.
Nfu Oh: 01 (white) and 132 (black)

Dermosil: Summer glow nail polish
Essence: 16 I feel gritty (at my ring finger on top of two coats of white) and quick dry top coat28 kommenttia:

 1. gorgeous!!

  www.milimanicure.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 2. Hauskat kynnet :) kuulostaa erikoiselta tutkimukselta, toivottavasti selviää mistä johtuu ja toivon ettei ole mitään vakavaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja erikoinen se olikin :D Mutta eiköhän kohta ala selviämään syitä tuohon korvavaivaan, tosin uskon kyllä ettei mistään kovin vakavasta ole kyse :)

   Poista
 3. Aivan upealta näyttää kynnet!<3 Ja kivan erilaiset :) Toivottavasti selviää mistä vaiva johtuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jasmina! :) <3 Eiköhän kohta selviä :)

   Poista
 4. Eipä ole koskaan tullut kokeiltua, mut niin simppeliltä ja kivalta näyttää, että pakko varmaan testailla kyseistä tekniikkaa varsin pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppeliä se olikin, eli kannattaa tosiaan testata! :)

   Poista
 5. Helppo ja simppeli tekniikka, ei oo itse kyllä tullut kokeiltua :) Voisi itsekin tehdä tämmöisen listan :P
  Oi voi toivottavasti selviää korva vaiva pian ! :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää lista on auttanut itseä ainakin kovasti eli siitä vain tekemään :) Ja eiköhän tuo tuosta selviä, tuskin mitään kovin vakavaa kuitenkaan on kyseessä :)

   Poista
 6. Kauniit kynnet ^.^ Distressed on kyl tosi helppo ja nopee tapa saada upeet kynnet!

  VastaaPoista
 7. Hauska tuo väritön tekstuurilakka ja näyttävät kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin on, pitäisi joskus testata sitä jonkun kuvion päällä, voisi olla ihan mielenkiintoinen lopputulos :)

   Poista
 8. Mielettömän tyylikkäät nämä!
  Jospa selviäis mikä sun korvassa on. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Ja eiköhän se pian selviä :)

   Poista
 9. upeet kynnet !
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Todella kauniisti onnistuneet kynnet ♡
  Mie en ole myöskään koskaan kokeillut tätä tekniikkaa, pitääpä laittaa kynnen taakse joskos kokeilisin tätä ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nanne! :) <3 Ja pistä toki kynnen taakse (voi että mä repesin tän kohdalla :D) on meinaan tosi helppo tekniikka :)

   Poista
 11. nää on tosi onnistuneet, tähtiniitit sopii tosi hyvin <3

  VastaaPoista
 12. Eikää on muuten upeet! ♥_♥

  VastaaPoista
 13. Kivat ja toivottavasti sun korvaongelma selviäis pian

  VastaaPoista
 14. Sulla nämä kokeilemattomat tekniikat vaan vähenee ja mulla tuntuu että ne vaan lisääntyvät. Tämä oli mulla myös yksi kokeilemattomista silloin ja muistaakseni viime keväänä suomipelien aikaan tätä kokeilinkin valko/sinisenä. Tosi nopea ja kiva lopputulos tulee tällä. :) Nämä on kyllä tosi kivat ja nuo tähdet sopii mainiosti koristeluihin. Ja I Feel Gritty onkin ihan oma numeronsa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niinhän ne taitaa vähentyä :) Ja tää on kyllä omastakin mielestä tosi kiva tekniikka, kun niin helposti saa nättiä jälkeä :) Mutta hei, kiitos kehuista! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥