torstai 5. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 3: Turquoise

Joku lukijoistani on ehkä jo voinut ennustaa, että tämänkertainen aihe on minulle yksi tämän haasteen mieluisimmista. Turkoosia kynsille. Voiko sen mukavammaksi enää mennä? Sama, kuin joku käskisi syömään jäätelöä - no problem. 


Kynsille halusin erilaisia turkoosin ja vihreän sävyjä, ja halusin ehdottomasti yhdistää lakkaukseen hopeaa, sillä harva väriyhdistelmä näyttää niin kauniilta kuin merellisen sinivihreä ja kimmeltävä hopea. Lopputuloksena olikin itselle vallan mieluisa skitlette, jossa viihdyinkin useita päiviä.


Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on pohjalla kaksi kerrosta Wet n' Wildin ihanaa sinertävän vihreää lakkaa, Caribbean frostia. Tämä on sulaa rakkautta pullossa, peittää helpolla kahdella kerroksella eikä jätä jälkeensä raitoja. Sävy on mielestäni täydellinen, tuollainen ihana juhlava, erittäin shimmerinen vihreä. Minulla on itseasiassa täsmälleen saman värinen satiininen paitakin kaapissa, joka kuuluu ehdottomasti lempivaatteisiini.

Keskisormeen pääsi kaksi kerrosta Essencen Road Trip - kokoelman lakkaa, I don't care! I love it!:iä. Sen sävy on hyvin lähellä Caribbean frostia, mutta taittaa kuitenkin huomattavasti enemmän siniseen kuin ensiksi mainittu. Nimettömässä onkin tämän lakkauksen ainoa oikea turkoosi, tosin sekin tumma ja murrettu, nimittäin Yes Loven K032. Helppo kahden kerroksen creme, ihana sävy. Tämän päällä kaksi kerrosta Essencen I feel gritty! -hiekkatopperia tuomassa kimallusta.


Keskisormen koristeeksi vetelin viivoja ihanalta Eekulta saadulla Kissin hopealla nail art -lakalla, ja etusormeen, peukaloon sekä pikkurilliin asettelin O.P.I:n I Snow You Love Me:sta palluroita kolmion muotoon. Sitten olikin kynnet topperia vaille valmiit.


Tuo Essencen Road Trip -lakkapullo oli muuten ilmeisesti hitsattu kiinni. Yhteistuumissa koitettiin tapella purnukkaa miehen kanssa auki kun halusin lakkaa testata, ja lopulta pitkän väsytystaistelun jälkeen se aukesi työkalulaatikosta kaivetuilla pihdeillä. Olenko ainoa, vai tuntuuko muistakin, että Essencen lakkapullot on ylipäänsäkin uusina todella tiukasti kiinni?// Hello sweethearts! Today's nails are again for a challenge called Finnish(able) nail art challenge spring 2015. This time the theme was called "turquoise" and because I'm a huge fan of every shade between green and blue, I really liked doing these nails. 

On my ring finger I used as a base color two coats of Yes Love's polish K032 and onto that I applied two coats of Essence's polish called I feel gritty!. On my middle finger I used as a base color two coats of Essence's I don't care! I love it! -polish and after it was dry I made those stripes with my silver colored nail art polish. Onto my all other nails I used two coats of Wild n' Mild's polish called Caribbean frost and added some sparkle onto them from O.P.I's I Snow You Love Me. Then I applied my top coat and the nails were ready!

I thought that these nails were really pretty and I wore that design for many days. How do you like it?28 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniit! <3
  Mulla saattaa olla mikä tahansa lakka uutena mahdoton saada auki! :D Viimeisenä esimerkiksi China Glazen lakka - sain melkein rakkoja käteen kun yritin availla, eikä se siltikään mun käsissä avautunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Hehee, nuo pullot voi kyllä välillä aiheuttaa pään (tai käsien) vaivaa. Nyt vain yllätyin kovasti kun mieskään ei meinannut saada mokomaa auki :D

   Poista
 2. Onpa kauniit kynnet! Kauheaa katsoa taas omia kynsiä näiden jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja höpsis, senkun lakkaat näteiksi niin tulee taas parempi mieli :D

   Poista
 3. Kauniit kynnet! Sopivat nätisti yhteen nuo värit :)

  Mulla on välillä ihan samoja ongelmia lakkapullojen kanssa! Monessa pullossa onkin korkissa vähän jälkiä kun käsistä on loppunut voima ja olen turvautunut työkaluihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Outi! :) <3

   Ja hih, nuo tosiaan osaa olla välillä vähän hankalia nuo putelit :D

   Poista
 4. Oi miten kauniit :) tuo caribbean frost oli yks mun ensimmäisistä lakoista kun tämä harrastus alkoi kunnolla. Ja ollut yksi kauneimmista lakoista. Käytin sitä niin useasti, että puoli pulloa jähmettyi enkä ollut vielä tietoinen ohentajista, joten heitin sen pois.
  Ja täälläkin on pihtien jäljet muutamassa pullossa, kun mies ei oo ollut kotona. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Ja aika hauska sattuma, että sullakin ollut tuo lakka aikanaan, ja oot siihen ihastunut. Itse rakastuin kyseiseen kaveriin ihan täysin :)
   Ja joo, usein käy niin etten saa itse lakkapulloja auki, mutta koskaan ei ole käynyt niin, että mies ei olisi saanut... No, kerta se on ensimmäinenkin . Tuo pullo kun oli vielä niin pieni, ettei mies meinannut saada siitä kunnon otetta :'D

   Poista
 5. Vitsi mä tykkään tuosta keskisormesta! Essencen tavalliset pullot on musta just ihania, kun niissä on se kliks-toiminto, ettei niitä voi kiertää liiak kireälle ja aukeaa aina helposti. Tietty nämä erilaiset Essencen pullot on asia erikseen ja näitä saa kyllä vääntää ja kääntää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! :) Ja tuo on kyllä totta, että ne perinteiset Essencen putelit aukeaa kyllä aina kiltisti :)

   Poista
 6. Kaunis yhdistelmä <3 turkoosi ei ole mun värini ei yhtään!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Ja hih, mulla se taas kuuluu ihan lemppareihin :D

   Poista
 7. Aivan älyttömän upeat lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit ja ihanat sävyt ! :P <3 Mulla ollut myös joskus ongelmia lakkapullojen avaamisessa, mutta kuuman veden alle joksikin aikaa johan aukee ! ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) <3 Ja hei, kiitos vinkistä! Tuota teen aina säilykepurkkien kanssa, mutta ei tullut mieleen että kynsilakkojenkin kanssa toimisi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥