perjantai 17. huhtikuuta 2015

Elegant or boring?


Voi että, kuinka hyvin viimeiset pari päivääni ovatkaan menneet! Sain juuri viimeisteltyä kaikki roikkuneet koulutehtäväni ja muutenkin asiat ovat tuntuneet sujuvan loistavasti. Eilen kävin esimerkiksi haastattelussa opiskelujeni työssäoppimisjaksoa varten eräässä koulussa, ja sekin tuntui menevän loistavasti. Maanantaina aloitan siis kuuden viikon harjoittelun kouluavustajana!

Kynsille tuona päivänä halusin jotain siistiä joka ei herätä turhan paljoa huomiota. Ranskalainen manikyyri oli siis helppo valinta, ja se syntyikin suhteellisen kivuttomasti. 
Pohjalla on yksi kerros Nfu Oh:n nudea crellyä, josta olen muistaakseni aiemminkin valittanut. Levittyvyys on siis aivan kamala ja tavara valuu minne sattuu ja samalla raidoittuu, mikä on todella harmillista kun väri olisi iholleni niin sopiva. Huoh. Ranskiskärjestä tein vinon, ja sen vetäisin näppärästi Nufun valkoisen omalla siveltimellä (onneksi näissä on melko ohuet sudit!), ja rajalle sutaisin vielä Kissin hopeaa nail art -lakkaa.   

Mitäs te tykkäätte, ovatko ne tyylikkäät vai tylsät? Minun mielestäni molempia.


Pakko vielä hehkuttaa, että huomenna on ensimmäinen kynsimiittini! Paikalle siis kokoontuu 15 muuta kynsihöperöä, ja jännitys on nyt kyllä ihan korvissa asti. Kynsiä en ole edes aloittanut vielä, voi apua! Joku voisi vähän rauhoitella minua?

// Again, the headline tells it all. I had this simple french manicure when I went to an interview at a school where I'm going for six weeks for an internship. I think it's at the same time really classy on elegant, but still not so great look and kinda boring. But I really wanted some design onto my nails which wont "steal the show" and I think this was the perfect choice. But what do you think, is it elegant or boring?
34 kommenttia:

 1. Niin kauniit <3 Oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kauniit! Eikä todellakaan tylsät :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät nämä on, ainakin kaltaiseni tylsä tyyppi tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Ja et kyllä ainakaan lakkaustesi perusteella mikään tylsyyden perikuva ole, mutta kyllähän simppelimpi tyyli uppoaa sopivina annoksina itse kullekin :)

   Poista
 4. Ehdottomasti elegant! Ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 5. Tyylikkäät enemmän ku tylsät...

  VastaaPoista
 6. Kauniit!
  Rauhotu hyvä nainen! :D Kivaa siitä tulee eikä ketään tartte jännittää <3 Nähdään huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hihii, kivaahan siitä tosiaan tuli :) <3 Kauhea stressi vaan oli kaiken kanssa, että nukunko pommiin, pilaanko kynnet, sammuuko auto, syöttekö te mut ja kaikkea muuta ihan tavallista :D

   Poista
 7. Ihanan tyylikkäät ! :)
  Lykkyä työharjoitteluun ja saako udella miksikä valmistut ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ja lähihoitajan papereita tässä vielä tavoitellaan, jos sitten sen jälkeen suuntaisi vaikka ammattikorkeaan sosionomi-linjalle :)

   Poista
  2. Siistiä ! :)
   Eli meillä on aika päinvastaiset opinnot meneillä kun itse olen autopuolella. ;D Hyvä, että löytyy jo jatko-opinto suunnitelmiakin, mä taas en yhtään tiedä mitä haluaisin tehdä. Muista kynsi-ihmisistä on aina kiva lukea lisää vaikka eivät kynsiin kuuluisikaan. :)

   Poista
 8. Tosi tyylikkäät, tykkään! :) Tällainen hillitty lookki iskee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina! <3 Tämmöinen yksinkertaisempi tyyli on kyllä välillä ihanaa vaihtelua omastakin mielestä :)

   Poista
 9. Todella tyylikkääät! :) Hauskaa miittiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Fani! :) Miitti tosiaan sujui mukavissa merkeissä :)

   Poista
 10. Tosi kauniit!
  Pidä kivaa miitissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja tulihan siellä tosiaan hauskaa pidettyä, aikakin meni ihan siivillä :)

   Poista
 11. Tosi kauniit kynnet! Klassiset ja ajattomat, mutta tuo hopeinen viiva tuo kivasti vähän särmää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥