sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Million ideas, one manicure


Mitenkäs teidän pääsiäinen on sujunut tähän asti? Me ollaan lähinnä syöty hyvin, katseltu hömppäleffoja, leivottu ja herkuteltu paljon! Mutta mukavaa on tosiaan ollut, toivottavasti myös kaikilla teillä on lomapäivät sujuneet mieleisissä merkeissä!


Mutta siirrytäänpäs aiheeseen... Pääsiäiskynsien virkaa itselläni toimittaa tällä kertaa varsinainen hullunmylly! Jokaikinen kynsi sai erilaiset koristelut yllensä, sillä en yhtään osannut päättää kaikista mielessäni pyörivistä ideoista, että millaiset pääsiäislakkaukset sitä oikein tekisikään.

Aloitin siis kaiken lakkaamalla peukaloon ja nimettömään kaksi kerrosta Nufun valkoista, etusormeen ja pikkurilliin kaksi kerrosta Essencen lakkaa Love is in the air ja keskisormeen yhden kerroksen edellä mainittua Essencen hempeänkeltaista cremeä. Seuraavaksi sudin keskisormiin yhden kerroksen IsaDoran Sugar nails -lakkaa Lemon soda ja tein raidat pikkurillien kynsiin toisella IsaDoran sokerilakalla nimeltänsä Macaron.

Nimettömiin ja peukaloihin maalailin hieman pääsiäisaiheisia koristuksia, pupu ja etualalla oleva pääsiäismuna on tehty Miss Sportyn vaalealla pinkillä cremellä numero 485, taka-alalla oleva pääsiäismuna on tehty Ginan Pearilla. Taaemman pääsiäismunan pilkut on tehty Miss Sportyn vaalealla pinkillä, ja etummaisen munan chevron-raidat maalailin Essencen Love is in the airilla.  Keskisormet sai pari paljettiraitaa ja etusormeen tein pilkkuja. Myös peukalot sai pilkkuja pupun kaveriksi. Lopuksi kuorrutin kaikki kynnet 1-2 kerroksella pikakuivattajaa sillä halusin kuitenkin kaikkien jäävän sileäpintaisiksi.


Onhan ne vähän kirjavat ja sekavatkin, mutta kyllä minä näihin ihan tyytyväinen olen. Kyllähän pääsiäiskynsissä nyt saa vähän ollakin menoa ja meininkiä, vai mitä?


Edit. Ja nämä tosiaan tein #ablecs15 -haastetta varten, mitä en muistanut tässä mainita kun innoissani kirjoittelin menemään. Heh, kai sellaistakin sattuu?
// Headline says it all. I had too many ideas and too few finger nails for this manicure so it turned out to be quit a mess! But I still like it, because I do think that Easter's manicure is allowed to be a little playful, right?

I did every nail to look different and I used all the polishes that are in the picture above. If you have any questions about where I used what, feel free to ask!
30 kommenttia:

 1. Voi ei mitkä blingbling pupun silmät:D Ihanat kynnet muutenkin <3

  VastaaPoista
 2. Ääää ihanat pääsiäis kynnet!!♥

  VastaaPoista
 3. Oikein söppänät! Mäkin taisin joskus pari vuotta sitten vastaavia pupuja kokeilla, se ei mennyt kyllä yhtään noin putkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja phöh, ei nämäkään mitkään suuret taideteokset ole, korvatkin röpelöiset kuin mitkä mutta ehkä nuo strassisilmät pelasti kokonaisuuden :D

   Poista
 4. Toden totta, sä oot tehnyt Pääsiäiseen sopivat kynnet! Todella herttaiset ja jostain syystä etenkin toi muna-kynsi kaikessa taidokkuudessaan viehättää eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos E-S! :) Nuo pääsiäismunat onnistui itsenikin mielestä vallan mainiosti :)

   Poista
 5. ihanat pääsiäiskynnet! Ja toi disneyfontti bannerissa, sopii ihan superhyvin :)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Nää on niin nökköset! Sä se osaat maalailla :).

  VastaaPoista
 7. Vitsit miten söpöt pääsiäiskynnet, vauu!♥

  VastaaPoista
 8. Oi että, onpa söötit <3 Taidokkaasti tehty :)

  VastaaPoista
 9. Eikä, toi pupu on ihan paras noitten silmien kans! Muutenkin upee lakkaus (:

  VastaaPoista
 10. Kui makeet ! :D ihana toi pupu ! Mun piti kans tehdä jotain pääsiäiskynsiä, mutta en vaan yksinketasesti ehtiny ! Pitää varmaan silti laittaa jotain kevät keltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Nani! <3 Ja tee ihmeessä jotain keltaista, kyllähän se kynsillä ihanalta näyttää vaikkei pääsiäinen olisikaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥