lauantai 11. huhtikuuta 2015

Red lace nails


Reilut kaksi viikkoa sitten mieheni äiti oli menossa työpaikan järjestämään tilaisuuteen, jossa illan teemana oli 1920-luku ja värikoodina punainen. Sain sitten tilaisuuden kehitellä lakkaukset näihin juhliin.

Mekko oli valittu, ja siinä oli mustaa ja punaista, joten päädyttiin mustaan pitsiin punaisella pohjalla. Punaisten lakkojen kokoelmani ei ole mikään kovin suuri, mutta mieluinen sävy löytyi sitten Orlyn Razzmatazzista, joka on hieman pinkkiin taittava punainen melko näkyvällä shimmerillä varustettuna. Peittävyyden takaamiseksi lakkasin pohjalle kerroksen Wild & Mildin Ysteriousia, mattapunaista lakkaa, ja tämän päälle sitten yhden kerroksen Razzmatazzia. Pitsit maalailin vapaalla kädellä käyttäen Oumaxin akryylimaaleja. Aksenttikynsiin eli peukaloihin ja nimettömiin pääsi vielä kirkkaat strassit.


Kynnet olivat sitten kantajalleen varsin mieluisat ja keräsivät vielä kehujakin elinaikanaan. Itsekin olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen, olin jo ehtinyt unohtamaan miten ihanalta maalattu pitsi kynsillä näyttääkään!


Mitäs te pidätte pitsilakkauksista?// A few weeks ago I had an opportunity to polish my future mother in law's nails for a little event which theme was 1920 and the color code was red. The dress had black and red in it, so we went with simple red based nails with black pannted lace on them. 

I started with one coat of Wild & Mild's Ysterious, and onto that I applied one coat of Orly's Razzmatazz as well. After it had dried properly I painted that lace onto every nail with black acrylic paint. Onto thumb's and ring finger's nails I added some sparkle with little clear rhinestones and then I finished the nails up with my top coat. 

So, my "client" were really happy with her nails and I thought they were really pretty too. I have to do more lace nails in future! 


24 kommenttia:

 1. Todella ihanat kynnet! Oot taitava. :3
  Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
  ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Katoin eka, että oot leimannu tuon pitsikuvion, ne on niin täydelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! <3 Ja phöh, ei se nyt ihan täydelliseltä sentään näytä :D

   Poista
 3. Vau, tosi kaunis lakkaus ja noi värit tekee siitä vielä näyttävämmän. Mäkin olisin luullu tota leimaukseksi jos et olisi maininnut että olet maalannut. Oot kyllä tosi hyvä tekemään noita pitsejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti Enail! :) <3 Ja tuo pitsi nyt ei ole oikeasti mitenkään vaikeaa tehdä :)

   Poista
  2. Voisit tehdä pitsitutoriaalin :) vai olitkos jo tehnyt sellaisen?

   Poista
  3. Kiitos ideasta! Tätä olen kyllä suunnitellut että tekisin, mutta kun olen ajatellut kokeilevani tehdä videotutoriaalin aiheesta, on se päässyt venymään :/ Jos sitä nyt kuitenkin kohta saisi aikaiseksi! :)

   Poista
 4. Vautsi, hienot! Oot kyllä supertaitava käsinmaalauksessa, multa ei onnistuisi millään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos Helmi! :') <3 Ja eihän tuo käsinmaalailu nyt niin hirmuisen vaikeaa ole, se ei ainakaan ole tähtien asennosta kiinni :'D

   Poista
 5. Hienot :)! Varmasti oli tyytyväinen!

  VastaaPoista
 6. Nätit kynnet :) Upeasti onnistunut tuo pitsi!

  VastaaPoista
 7. On kyllä tosi hienot kynnet :) Luulin eka pitsejä leimoiksi, ne on niin hyvin onnistunut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥