perjantai 15. toukokuuta 2015

Matattu skitlette, olkaa hyvät!

Tervehdys kaikille ihanille siellä ruutujen toisella puolella!

Tämä viikko on mennyt osaltani blogittomissa merkeissä, sillä alkuviikosta kiusasi vielä flunssan rippeet ja tuntui, että työharjoittelupäivään meni kaikki energiat eikä kotiin tullessa minulla ollut enää mitään annettavaa itsestäni. Lisäksi pakersin viikolla vapaa-ajallani vielä niin ahkerasti kuin suinkin saatoin työharjoitteluni kirjallisen näyttötehtävän parissa, joten ei liene ihmekään että täällä minusta ei ole paljoa kuulunut. Nyt kuitenkin pitäisi taas helpottaa kun flunssa on lopullisesti selätetty ja suurin osa kirjallisesta työssäoppimisen osuudesta suoritettu. Mitäs teille kuuluu? Toivon mukaan viikkonne ovat alkaneet mielekkäämmissä merkeissä!


Nämä kynnet tein jo lähes viikko sitten #ablecs15 -haastetta varten, niinkin yksinkertaiseen aiheeseen kuin "Matte" eli suomeksi siis matta. Kasasin kynsille siis yksinkertaisen skitletten, ja paljon tuli raivattua tavaraa testaamattomien boksista pihalle. Jes!


Peukaloon ja pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta O.P.I:n mustaa kevyellä shimmerillä höystettyä satiinilakkaa nimeltänsä 4 in the Morning. Etusormiin päätyi kaksi kerrosta Sally Hansenin ihanaa persikkaisen oranssia Tahitian Sunsetia ja keskisormiin kaksi kerrosta Nufun valkoista. Nimettömät kuorrutin kolmella kerroksella Golden Rosen musta-hopeista kauniin kimaltavaa tekstuurilakkaa, Holiday -kokoelman numeroa 60. Tämän jälkeen siirryin koristeluihin: epäonnistunut leima Pueenin laatasta 54 Konadin helmiäismustalla leimauslakalla keskisormiin, sitten peukaloon, etusormeen sekä pikkurilliin Ebaysta aikanaan kotiutuneet hopeiset niitit. 

Saadakseni niitit pysymään paikoillaan, jouduin lakkaamaan kaikille niittikynsille kerroksen Oriflamen mattapäällyslakkaa. Etusormia tämä lisäys vain kaunisti, sillä mattalakka toimi niinkuin sen pitikin ja mattapinnasta tuli sievä. Sen sijaan peukalossa ja pikkurillissä mattalakka vähän pilasi O.P.I:n lakan ihanaa satiinipintaa ja piilotti shimmeriä entisestään. Pitääpä siis muistaa, ettei satiinilakkaa kannata uudestaan matata! 

Kynsistä tuli kokonaisuudessaan ihan kivat, mutta turhan moni juttu meni pieleen. Ainakin leimailua pitäisi selvästi harjoitella vielä lisää ja vielä sinnikkäämmin!
*** Oriflamen mattapäällyslakka saatu miitistä, Sally Hansenin lakka saatu aikanaan testattavaksi maahantuojalta


44 kommenttia:

 1. Ääh! Taas niin kauniit lakkaukset! <3 Mun mielestä tuo leima on hyvin onnistunut, ja muutenkin kokonaisuus on aika lailla täydellinen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Voisin ottaa nuo suoraan omille nakeille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! <3 Mutta etpäs saa, asetoni-mokoma kävi nää jo pöllimässä ;)

   Poista
 3. Todella tyylikäs kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet eikä mun mielestä yhtään epäonnistunut leima! :)

  VastaaPoista
 5. Eihän noissa oo mitään vikaa :) Tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
 6. Hienot! Mä tykkään näistä myös tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva kuulla ettei ollutkaan ehkä niin katastrofinomainen lopputulos kuin itse kuvitteli :D

   Poista
 7. Mä ihastuin näihin saman tien, mahtavat!<3

  VastaaPoista
 8. Lopputulos on minusta erittäin onnistunut, eikä vaan "ihan kiva" mutta tuttu tunne että tekijänä asian kokee vähän eri vinkkelistä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! :) Kiva kuulla, että tykkäät :) Ja niinhän se on, että omille töherryksilleen itsekritiikki nostaa helposti päätään :)

   Poista
 9. Mustakin nämä on tosi ihanat! <3

  VastaaPoista
 10. Ihan kivat :D? Mun mielestä nää on sairaan hienot!

  VastaaPoista
 11. Nää on kyllä ihan tosi kauniit kynnet! Ei liian tylsät, mut silti jotenkin elegantin yksinkertaiset. Sulla on silmää tosi kivoille väriyhdistelmille!:)

  VastaaPoista
 12. Kauniithan nämä on! Mun silmiin oikein onnistuneet...

  VastaaPoista
 13. "ihan kivat" .. hööpö höpö ! Mun silmiin näyttää kyll todella hyvältä ! .. mut itsekritiikkihän on yleensä se pahin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja sehän se on se pahin, ihan totta :D

   Poista
 14. Upeat lakkaukset, toi mattaus sopii upeasti tähän designiin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥