sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Out of the comfort zone


Juuri päättyneessä Testaamattomien tekniikoiden tiistai-haasteessani kokeilin kerran koristelutekniikkaa nimeltään Fishtail. Silloinen kokeilu ei sujunut erityisen hyvin, ja mielikuva tekniikasta jäi kovin epämiellyttäväksi. Kun #ablecs15 haasteen teema "mukavuusalueen ulkopuolella" lähestyi, tiesin siis heti, mihin tekniikkaan tarttuisin.

Nudea ei ole kynsilläni pitkään aikaan näkynyt, ja jonkun aikaa olin jo himoinnutkin sitä näpeilleni. Niinpä nappasin Essencen ihastuttavan New York city callin pohjaväriksi, sitä on kaikilla kynsillä yksi kerros - eikä enempää edes kaivattu. Nimettömiin ja peukaloihin väkersin sitten nuo Fishtailit. Tässä tuli testattua parit miitistä tulleet lakat, Oriflamen valkoinen* sekä IsaDoran geelisarjan Classy Nude*, molemmat toimivat hyvin pigmenttisyytensä vuoksi tähän tarkoitukseen mutta testailen niitä paremmin sitten myöhemmin - nyt ne vain sattuivat käteen.

Viivat vetelin jälleen lakkojen omilla sudeilla, ja kuvioista tuli ihan kelvolliset mutteivat kuitenkaan erityisen kauniit. Ehkä ensi kerralla pitäisi testata koristelusivellintä?

Loppuihin kynsiin heitin parit pilkut kynnen tyveen ja viimeistelin lakkauksen Color Clubin pikakuivattajalla. Kokonaisuuteen olin vallan tyytyväinen kuitenkin, ja nyt jäi kyllä pikkuinen nudehimo, täytyy myöntää!

Onkos Fishtail muille mieluinen koristelutekniikka?
* -merkityt tuotteet saatu miitistä

18 kommenttia:

 1. Voi ihanat! Fishtail on onnistunut täydellisesti<3 itse oon kokeillu kerran fishtailia, ja se epäonnistui niin pahasti, etten sen jälkeen ole kokeillut :D pitäis kyllä taas pitkästä aikaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon! Ja kannattaa testailla uudestaan, välillä tarvitaan useampi yritys ennen kuin jostain tekniikasta innostuu :)

   Poista
 2. Oi miten kauniit! <3 itse en oo fishtailia vielä kokeillut kertaakaan, mutta ehkä vielä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Kannattaa ihmeessä testata! :)

   Poista
 3. Mä kyllä tykäistyin siihen tyyliin :) Näytääpäs hyvältä toi Isadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin tykkää :) Ja se kyllä on, pitäisi saada vaan aikaiseksi testailla se kunnolla :)

   Poista
 4. Mä voisin niin kuvitella tuollaiset ihanat kynnet itselleni, ihan huiput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih että, kiitos! <3 Ja siitä vain äkkiä väkertämään ;)

   Poista
 5. Wautsi! Oot onnistunut todella hyvin. :)

  VastaaPoista
 6. Oi, nää on tosi kivat! Tuota fishtail tekniikkaa oon ajatellut kokeilevani jo parin vuoden ajan mut jotenkin se on aina vaan jäänyt tekemättä kun vaikuttaa niin vaivalloiselta mukamas kun pitäs kuivatella sun muuta (ihan kun kaikki lakkaaminen ei veis aikaa ja vaivaa..). Ehkä tässä on joku päivä pakko testailla, kun sulla on jo toinen kokeilu menollaan hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos! Ja kannattaa testata, ei siinä nyt ihan loputtoman kauaa kuitenkaan mene :)

   Poista
 7. Toi nimetön on tosi kaunis<3 ite en oo vielä tota fishtailia kokeillut. Täytyis varmaan ruveta tekee jotain kokeilemattomien listaa, ku en koskaa muista niistä mitään lakkausta tehdessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! <3 Ja teepä ihmeessä joku lista jos kiinnostaa, erilaiset tekniikat kyllä unohtuvatkin yllättävän helposti aina lakkaillessa :D

   Poista
 8. Kauniit! Fishtail on näyttävä, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeiltua. Vähän epäilyttää riittääkö hermot ja käden vakaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja riittää riittää, ei se paljoa vaadi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥