maanantai 29. kesäkuuta 2015

Haastetrio 2015, kesäkuu: Kirjalakkaus


Nyt kun kesä on käsillä, olen alkanut haaveilemaan omasta pikku kasvimaan ja puutarhan yhdistelmästä meidän parvekkeellemme, ja sainkin juuri aiheeseen sopivan kirjan lahjaksi isäni avopuolisolta. Kirjan nimi kuuluu "Herkullista satoa ruukuista" ja sisältää paljon mielenkiintoista tietoa kasveista käsittäen oikeastaan kaiken sen, mitä sinun olisi viisasta tietää ennen kuin alat suunnittelemaan minikasvimaatasi.


En hirveästi nykyään lue kirjoja, joten päätin tehdä Haastetrion kesäkuun lakkauksen tämän kirjan pohjalta kun kerrankin jotain kirjaa olen lukenut. Jos siis parvekkeelle voi rakentaa minipuutarhan, miksi kutsutaan kynsillä esiintyvää puutarhaa? Nanopuutarhaksi?


Kynsien pohjalla on kolme kerrosta Gina Tricotin pastellista päärynänvihreää Pearia. Kyseisestä lakasta löytyy mukavasti shimmeriä, joskaan se ei näissä kynsissä mattaamisen lopputuloksena enää oikeastaan erotu. 

Pearin päälle maalailin kukkaköynnöksiä kahdella erilaisella vihreällä creme-lakalla. Ensin tummemmalla, Essencen Everybody salsalla ja sen jälkeen vaaleammalla Creativen Sour Applella. Köynnöksen rungot maalasin ohuen ohuella striperilla ja lehdet tein hammastikulla. Kukkasiin käytin taas toista hyvin ohutta mutta paljon lyhyempää sivellintä, ja ne maalasin ensin BK:n lakalla numero 17 jonka jälkeen lisäsin yksityiskohtia O.P.I:n Kiss Me I'm Brazilianilla.

Lopuksi vielä mattasin koko komeuden ja kesäinen nanopuutarha oli valmis! Omasta mielestäni siitä tuli ihan mukiin menevä, mutta mitäs te tykkäätte?


28 kommenttia:

 1. Tykkään ihan hirmuisesti! Ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Upeat värit ja toteutus! Jotenkin nuo kukat tuo mielen kanervat, mikä on ihana asia, koska nämä eivät ole sellaiset in your face -kukkakynnet vaan jotenkin herkemät ja tyylikkäät. Nanomittakaava toimii siis vallan mainiosti :).

  VastaaPoista
 3. Oi kun on sievät <3 Tuttu kirja, töissä välillä selaillu kun pitäähän sitä tietää mitä myy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tää kirja on kyllä tosi mielenkiintonen :)

   Poista
 4. Iihanat minipuutarhat sulla kynsissä. Oot niin taitava käsinmaalaaja! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! ♥ Ei tämä maalailu mitään ruudin keksimistä ole, harjoitellessa kehittyy :)

   Poista
 5. Jeeehaaa, oot tehnyt kirjalakkauksen ja vieläpä nerokkaasti puutarhakirjasta. Todella kivat kynnet!! :)

  Itse oikein virittelin tuon kirjateeman, mutta lukuintoni on pysynyt nollilla, ja oon itsekin turvautunut nolosti vain muihin kahteen aiheeseen... O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! ♥ Kerran aiemminkin osallistuin tähän teemaan, mutta sittemmin en keksinyt uutta aihetta joten nyt kun tuo puutarhakirja osui näköpiiriin trio-haastetta miettiessä, oli pakko hyödyntää se :D

   Poista
 6. Ihanaa, että oot osallistunut haasteeseen! Kynnet on ihan mahtavat ja sopii hyvin tuohon kirjaan! :)

  VastaaPoista
 7. Eikä miten ihanat<3 Instassa jo ihastelin näitä (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥