tiistai 2. kesäkuuta 2015

Toukokuun lakkaukset

Heissan!

Joku on varmasti jo kiinnittänyt huomiota siihen, että postaustahtini on hiljentynyt huomattavasti lähiaikoina. Tähän on ollut monta syytä, aikaisemmin työssäoppimisjakso ja nyt taas lähestyvä korvaleikkaus ja se, että olen koittanut saada juoksevia asioita hoidettua ennen, kuin olen suunnilleen viikon verran toimintakyvytön. Hyvin tässä onkin tullut siivottua, käytyä ajotunneilla ja järjesteltyä kaiken maailman muita hommia, mutta silti on vielä kiireinen tunnelma kun leikkaus tosiaan on jo perjantaina ja ennen sitä pitäisi saada tehtyä vaikka ja mitä. 

Olin aikaisemmin myös ajatellut tekeväni postauksia valmiiksi leikkauksen jälkeistä aikaa ajatellen, mutta nyt epäilen että en enää ehdikään. Leikkauksen jälkeen palaan siis postailemaan heti kun pystyn, mutta odotettavissa on viikon verran taukoa täällä blogin puolella. 


Mutta siirrytäänpä iloisempiin aiheisiin! Viime kuussa esittelin yhteensä 13 erilaista lakkausta täällä blogin puolella, ja ne näemme nyt näissä kollaaseissa. Mukaan mahtui monensävyisiä kynsiä, mutta kyllä värimaailma aikalailla koostui nudeista, punaisista ja sinisistä kynsistä. Kolmio- ja muita geometrisia koristelutyylejä kulutin ahkerasti ja käsinmaalaus jäi sen sijaan vähän taka-alalle oikeastaan ajanpuutteen vuoksi.


Omia lemppareita ovat ylemmän kollaasin kukkakynnet ja alemman kollaasin kynnet joissa mopo karkasi käsistä strassien kanssa, jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan molemmat näyttivät hyviltä kynsillä ja tuntuivat jotenkin "omilta".

Kesäkuun lakkauksissa olisi odotettavissa paljon ihania kirkkaita värejä. Olen nyt myöskin viilannut kynnet uuteen muotoon, joten seuraavat kollaasit näyttävätkin vähän erilaisilta. Siitä lisää myöhemmin!


Kesäisin terveisin,
18 kommenttia:

 1. Kaikki on upeita<3 Mut mun lempparit on noi mustavalkoset missä yks kynsi on oranssi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! <3 Itsekin tykkäsin niistä todella paljon :)

   Poista
 2. Upeita kynsiä kaikki, nyt en osaa edes päättää lempparia:)

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, että ekaa kertaa en osaa valita lemppareita, kun kaikki on niin upeita! Tsemppiä operaatioon <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa kuulla :) Ja kiitoksia tsemppauksesta, eiköhän se ihan hyvin mene, joskin yö sairaalassa vähän karmiikin :/

   Poista
 4. Kauniita lakkauksia! Vaikea valita lempparia, mutta jos olisi pakko sanoa niin tällä hetkellä ehkä silmää mielyttää eniten alemman kollaasin vasemmassa alareunassa oleva turkoosilakkaus. Siinä on niin kauniit värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Turkoosi lakkaus oli omaankin mieleen, mies valitsi nuo värit ja hyvin kyllä toimivat yhdessä :)

   Poista
 5. Oi, kaikki on niin upeita, etten osaa päättää, mitkä on mun lempparit! :D

  VastaaPoista
 6. IHania lakkauksia kyllä teet. Ei voi muuta sanoa! <3

  VastaaPoista
 7. Nää on kaikki todella kauniita, mutta mun lempparit on ekan kollaasin pantterikynnet ja toisen kollaasin vaaleansiniset strassikynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Nuo strassikynnet oli yhdet rakkauskynteni pitkästä aikaa, ja jos pitäisi valita lakkaus jolla viettäisi lopun elämänsä omani olisi varmasti tuo :D

   Poista
 8. Nuo alimman kuvan siniset timangikynnet on mun suosikit! Just sopivan Bling <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että miellyttävät silmää, ne meinaan olivat omatkin suosikkini :)

   Poista
 9. Oooi täällähän on upeita kynsiä!!! Jäänpäs lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥