maanantai 27. heinäkuuta 2015

Irtoglitteriä

Huhtikuussa järjestetyn miitin goodie bageista löytyneet tavarat alkavat olla suurimmaksi osaksi testattuja, mutta vielä löytyy jotain mistä haluaisin pari sanaa teille sanoa. Miitin yhtenä sponsorina toimi Mereneid, ja osana heidän lahjoittamiaan tuotteita saivat kaikki miittiläiset testattavaksi merkin irtoglitteriä.


Irtoglittereitä löytyy kaapistani jonkin verran jo ennestään, mutta tämä on ehkä kaikkein kaunein omistamistani. Purkissa on mixattuna erikokoisia pinkkejä glittereitä, jotka kimaltelevat hurjan voimakkaasti. En ollut saanut aikaiseksi testata tätä vielä aiemmin, mutta kun näin Tinkerbellin kynnet sinisillä irtoglittereillä koristeltuna, oli pakko päästä itsekin leikkimään näillä.


Lakkasin siis ensin kaikki kynnet valkoiseksi juuri ostamallani Butterfly Collectionin lakalla. Tämän ostin Virossa ollessani vain hätävaraksi, kun mukanani ollut Nufun valkoinen alkoi ikävästi jankkiintumaan pullon pohjaa kohden, mutta en sitten tarvinnutkaan tätä reissulla. Nyt halusin kuitenkin testata miten tämä toimi, enkä ollut kovin iloisesti yllättynyt. Lakka vaati kolme kerrosta, eikä peittävyys siltikään ollut aivan täydellinen. Lisäksi lakan levitys oli tuskaa eikä se meinannut kuivua millään... No, tulipahan testattua.

Valkoisen päälle asettelin glittereitä siveltimellä, jonka olin kastanut kirkkaaseen lakkaan. Tähän käytin ikivanhaa H&M:n kirkasta lakkaa, sillä pikakuivattaja olisi kuivunut liian nopeasti. Kun glitterit olivat löytäneet paikkansa tasoitin lopputuloksen pikakuivattajalla, ja maalailin päälle koukeroita ensin lempipinkilläni, O.P.I:n Kiss Me I'm Brazilianilla ja sitten Nufun mustalla. Lisäilin sinne tänne vielä mustia pisteitä ja odottelin tunnin että viivat kuivuisivat kunnolla. Vaikka odotinkin ikuisuuden, Seche silti levitti koukeroita hitusen sieltä sun täältä. Olisi ilmeisesti aika testata Nail Pattern Boldnessin pikakuivattajaa - se kun ei kuulemma levitä edes leimoja.


Epäonnisuudesta huolimatta pidin kyllä näistä kynsistä. Lopputulos oli mielestäni melko suloinen, ja tykkäsin noista mustista viivoista. Pitääkin treenata niiden tekemistä lisää!Mitäs mieltä olette näistä kynsistä?
*** Irtoglitter saatu miitistä

26 kommenttia:

 1. Tykkään! Todellakin ovat suloiset lakkaukset :) Eikä näistä huomaa ollenkaan, että viivat olisi lähtenyt leviämään. Aivan kuin olisit tehnyt tälläiset tarkoituksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! ♥ Livenä leviämistä ei onneksi oikeastaan huomannut, vasta kuvat paljastavat karun totuuden :/

   Poista
 2. Tosi sievät ovat! Suloiset ja glitteri on aina hyvästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fiiia! :) Glitteri ei tosiaan voi lakkausta pahentaa :D

   Poista
 3. Ihanat<3 Kiva et sait vihdoin testattua ;D

  VastaaPoista
 4. Vautsi, aivan ihanat kynnet! Riittäispä itselläkin taitoa ja kärsivällisyyttä tehdä tollasia :)

  VastaaPoista
 5. uskomattoman ihana kokonaisuus! vitsit kun itsekin pystyisi/osaisi ja jaksaisi nähdä vaivaa :D

  VastaaPoista
 6. Kaikki siun lakkaukset on wau, mutta nää on jotain TODELLA WAU! Siis todella ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Itsellä kanssa on monta purkkia irtoglittereitä mutta jäänyt kyllä kaikki käyttämäti. Ehkä tarvitsisi vaan ottaa ne esille ja alkaa käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Käytä ihmeessä, kyllähän niilläkin saa vaikka mitä kivaa tehtyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥