maanantai 20. heinäkuuta 2015

Pilkuttelua

Pilkkutikusta on pikkuhiljaa muodostunut yksi lempityökaluistani kynsien laitossa. Sen avulla saa tehtyä monenmoisia koristeluja, ja sitä olenkin lähiaikoina käyttänyt hyvin monissa lakkauksissa.


Pilkkutikulla saa tehtyä erilaisia kukkasia, viivoja, pieniä pisteitä ja suurempia pilkkuja, joiden avulla on helppoa muodostaa erilaisia kuvioita. Ylläolevissa kynsissä olenkin käyttänyt pilkkutikkua nimettömän ja peukalon koristeluihin.

Nämä kynnet tein tosiaan viikko sitten, ja aloitin koko homman lakkaamalla kaikille kynsille kaksi kerrosta A Englandin Galahadia. Tämän jälkeen lakkasin etusormiin, keskisormiin ja pikkurilleihin vielä kerroksen Essencen Pixie Dustia tuomaan hieman kimallusta kokonaisuuteen. Tämän jälkeen koristelin nimettömät: lakkasin ensin puolet kynnestä valkoiseksi teipin avulla, ja sen jälkeen pilkuttelin eri väreillä pitkin poikin kynttä kunnes lopputulos miellytti silmää. Viimeisenä lisäsin näiden kynsien tyviin vielä yhdet glitterpallerot O.P.I:n ISYLMistä ja kuorrutin kaikki kynnet Seche Vitellä.Itse pidin lopputuloksesta kovasti, ja ne kestivätkin mukavasti muutaman päivän mökkireissun, kun käväisimme täällä Virossa ollessamme erään ystävän mökillä parin sadan kilometrin päässä Tallinnasta.Mitäs tykkäätte kynsistä? Entä kuinkas usein te tartutte pilkkutikkuun?41 kommenttia:

 1. Eikä miten upeat kynnet! Miten sä keksit noi kuviot oikein? Mulla menee aina pilkkutikun kanssa homma sotkemiseksi, kun en saa hahmotettua mitä olen mahdollisesti tekemässä :). Näissä on kyllä kuviot ja värit niin kohdillaan <3. Sä oot oikea pilkkuprinsessa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! ♥ Kuviota mietin hetken paperille, mutta kynnelle se kuitenkin tuli aivan erilaisena kuin aluksi suunnitelmissa... Hups :D

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Pilkkuja tulee tehtyä silloin tällöin, mutta ne on jääneet vain muutamaan koristetäplään :) Paperille olen harjoitellut erinäisten kuvioiden tekemistä pilkkutikulla ja ehkä joku päivä ne pääsee kynsille asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ♥ Paperille tai tipeille kun testailee ensin, on jotenkin varmempi tunne kun alkaa kynsiä koristelemaan :)

   Poista
 3. Wau, tosi upeat nuo pilkuttelut! Ja muutenki ihanan väriset kynnet.<3 Mää tartun suht usiasti dottariin, se on niin kiva tapa koristella, nyt en oo suht pitkään aikaan käyttäny sitä, pitäis varmaa kaivaa se tuolta kätköistä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos paljon! :) ♥ Dotting tool on kyllä kiva apuväline koristeluissa :)

   Poista
 4. Oi kun kivasti pilkutettu! Mulla on taas jäänyt tikku unholaan, pitäisikin kaivaa esille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kaiva ihmeessä, sulta kyllä syntyy kauniita pilkkukynsiä ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ooh, kiitos hurjasti! <3 Ja tuo Galahad on kyllä ihana :)

   Poista
 6. Tosi nätit, varsinkin toi shimmer :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo Essencen topperi on kyllä ihan huippu :)

   Poista
 7. No wau mitkä kynnet! Eniten ihastuttaa värivalinnat ja symmetriset pilkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ei noista nyt ihan symmetrisiä tullut, mutta riittävän kuitenkin :)

   Poista
 8. Ihan mielettömät kynnet oot loihtinyt! :3

  VastaaPoista
 9. Upeat kynnet! :) aivan mielettömän hienot!

  VastaaPoista
 10. Fiude mitkä luomukset! Tosi upeasti ja kekseliäästi pilkutettu! Olen tuskin koskaan pilkuttanut kun ei se oikeen suju ja kun ei harjottele niin ei varmasti suju. Pitäis kyllä, saa noin näyttävää aikaseksi, wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, hurjasti kiitoksia! :) Pilkkutikku vaatii kyllä jonkun verran testailua ennen kuin itselle sopivan tavan löytää, mutta sitten sen kanssa saakin aikaan vaikka mitä :)

   Poista
 11. Ihan mahtavat ! <3 Tykkään!!

  VastaaPoista
 12. Waude! Ihan mahtavat pilkuttelut <3 ja onpa muuten kivan värinen tuo topperi tuon Galahadin päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) <3 Tuo topperi kyllä näyttää kivalta vähän kaiken päällä, olen nyt aika ahkerasti sitä käyttänyt :D

   Poista
 13. No onpa upeat pilkkukynnet! Ihan käsittämätöntä, että pilkkutikulla pystyy tekemään näin hienoa jälkeä, ei onnistuis multa tämä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, kiitos hirveästi! <3 Ja harjoittelemallahan se pilkuttelukin alkaa sujumaan, varmasti siis onnistuis sultakin :)

   Poista
 14. Upeat kuviot olet saanut tikulla aikaan ja aivan ihanalta näyttää tuo pixie dust! Ihan liian harvoin tulee itse tartuttua tikkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) <3 Pilkkutikku on kyllä näppärä apuväline :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥