sunnuntai 23. elokuuta 2015

200. Kynnet avaruudesta

Ihan aluksi haluaisin kiittää kaikkia lukijoita, satunnaisia vierailijoita ja kommentin jättäneitä! Tämä on 200. postaukseni tässä blogissa, mikä tuntuu suorastaan ihmeelliseltä - voisi yhtä hyvin olla että olisin aloittanut tämän blogin vasta eilen. Olen saanut hurjan paljon positiivista palautetta, olen kehittynyt huimasti harrastuksessani ja ennen kaikkea nauttinut siitä täysin rinnoin. Kiitos siis kaikille mukana matkanneille - ilman teitä en olisi varmastikaan näin pitkällä! ♥ 

...

Aiheeseen siirtyäkseni, onThe 31 day nail art challenge -haastekin edennyt jo päivään 19, joten on aika asettaa tarjolle galaksilakkaus. Olen jo kerran aiemmin tehnyt tämän tyyliset kynnet, ja silloin ajattelin että seuraavat galaksit olisi kiva tehdä pastellisävyissä. Jostain syystä tälläkin kertaa musta lakkapullo kaapissa houkutteli jälleen, ja päädyin tekemään galaksikynnet perinteiseen tapaan.

Pohjalla on siis kaksi kerrosta Nufun mustaa. Tämän päälle lakkasin kerroksen Sinful Colorsin holoilevaa mikroglittertopperia jonka kuivuttua ryhdyin tositoimiin. Tuputtelin siis meikkisienellä kynsille jatkuvassa kaaren muodossa ensin turkoosia China Glazen Shower Togetheria, tämän alapuolelle Essien siniharmaata Parka Perfectiä ja alimmaiseksi China Glazen violettia Grape Popia. Seuraavaksi tuputtelin kuvion keskelle vielä shimmeriä Essencen Pixie Dustista ja tein valkoiset pisteet ja ristit akryylimaalilla. Viimeisenä lisäsin kerroksen Seche Viteä ja galaksit oli valmiit!

Lakkauksesta tuli kyllä silmää miellyttävä, ja olen tyytyväinen että valitsin pohjaväriksi mustan. Kuitenkin, pitää nyt joku kerta muistaa tehdä ne pastellisetkin versiot!


Mitäs tykkäätte? Kummat on enemmän mieleenne, perinteiset vai pastelliset galaksikynnet?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

35 kommenttia:

 1. Tosi hyvin onnistui, upeat kynnet! En oo ennen törmännyt niin, ettei ois koko kynsi tota galaksi-kuviota ja on kyllä hienot näin. Mä tykkään ehkä enemmän pastellinsävyistä, mutta se voi johtua vaan kesästä. :D Kesällä tummat lakkaukset ei oikein nappaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mee! <3 Pastelliversiot menee kyllä testilistalle :)

   Poista
 2. Ihan mahtavat! Oot onnistunut kyllä niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Komeat on! Galaksikynnet taas muistuttaa mua etten ookaan koskaan vielä itse kokeillut tehdä moisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Kannattaa tehdä, vaikka näitä näkee usein se ei tee niistä ollenkaan tylsiä - näitä on kiva tuijotella livenä :)

   Poista
 4. Nää on ihan täydelliset galaksit! Mitkä akryylimaalit sulla on käytössä ja miten sä niitä käytät, kun itselläni Oumaxit tekee kynsille vain epämääräistä suttua eikä niillä saa mitään tehtyä. Oli taas eilen vihonviimeinen idea tarttua akryylimaaleihin yöllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitooos Malle! :) Mulla on myös Oumaxit, niistä juuri tuossa valkoisessa ja mustassa on reippaasti pigmenttiä mutta muiden kanssa joutuu aika paljon kerrostamaan - pitäisi itsekin tilata paremmat :/ Sellainen vinkki kuitenkin, että akryylimaalit tarttuvat melko huonosti kiiltävälle ja kovalle lakkapinnalle (esim. pikakuivattajan päälle) joten pieni lakan buffaus tai mattalakka välissä säästää hermoja jos tuntuu että syntyy vain mössöä :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Ehkä mä vielä yritän säätää :).

   Poista
 5. Kauniit galaksit :) Pastelligalaksitkin voi olla hienot, mutta se on tosi vaikea laji, hienoja perinteisiä näkee paljon useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) Niin kyllä varmasti onkin, en ollut tullutkaan aikaisemmin ajatelleeksi. Pitänee kuitenkin testata sitäkin jossain vaiheessa :)

   Poista
 6. Todella upeasti onnistuneet galaksikynnet, wau! ^.^
  En kyllä osaa sanoa kummista tykkäisin enemmän, ehkä siun pitää nyt tehdä galaksit pastellilakoilla niin on sitten vertauskuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Nanne! :) <3 Pitää kyllä ehdottomasti toteuttaa nekin jossain vaiheessa :)

   Poista
 7. Galaksikynnet on kyllä aina upeita, pastellisina ja tummina, mut ku mää on tämmöne tummien värien rakastaja, nii tummat on kivempia. :D Siistit kynnet :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! <3 Itseenikin iskee ehkä asteen verran enemmän nämä tummemmat versiot :)

   Poista
 8. Vautsi mitkä galaksit! Odotan innolla minkälaiset pastelligalaksit lakkailet kynsille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) Pitää kyllä testata niiden tekemistä, heti kunhan tämän haasteen saan alta pois :)

   Poista
 9. Mä niin ihailen näitä sun kynsiäs! Tosi nättejä :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥