maanantai 10. elokuuta 2015

Kolme metallia


Ihanaa maanantaita kaikille! 
Tänään ollaan edetty 31 päivän kynsihaasteessa jo kahdeksanteen aiheeseen, joka on "metallic nails". Tähän aiheeseen päädyin yhdistämään kolmea eri korumetallin sävyistä lakkaa yhteen, saadakseni oikein huomiota herättävät peilikynnet aikaiseksi.


Pohjalla on kaksi kerrosta lempihopeaani, O.P.I:n DS Radiancea. Vaikka kyseessä on Design Series -sarjan lakka, käytän sitä hyvällä omallatunnolla varsin usein, sillä kovin erityinen yksilöhän tämä ei ole, ainoastaan vain mukavan laadukas hopeinen foil-lakka.

Radiancen päälle tein kolmioteippailut Essien pronssisella/ruusukultaisella Penny Talkilla. Homma oli aavistuksen hankalaa, sillä läpinäkyvän toimistoteipin rajoja oli hyvin hankalaa nähdä enää kun ne oli painanut kiiltävälle hopeiselle pinnalle, joten kolmioiden symmetrisestä asettelusta tuli lähes mahdotonta. Onneksi ne kuitenkin löysivät paikkansa suhteellisen helposti.

Viimeisenä lisäsin kynsien tyviin yhdet siskoltani saadut kultaiset pyöryläniitit, jotka kruunasivatkin kokonaisuuden mukavasti. 


Kynsistä tuli ihan kivat, joskaan ei kuitenkaan päätähuimaavan hienot, mutta luulen etten olisi mitään mielettömiä kynsiä onnistunutkaan pelkillä metallisävyillä loihtimaan, ne kun eivät kuitenkaan ole ihan se kaikkein omin juttuni. 

Mitäs te tykkäätte metallilakoista?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:

24 kommenttia:

 1. Ihanat metallikynnet ! Mä olen jotenkin itse vierastanut metallisävyjen yhdistelyä, mutta nämä toimii kyllä ! :)
  Mistä oot tuon Essien Penny Talkin löytänyt, mä kun olen himoinnut niitä muitakin metallisävyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Penny Talk on Cesarsshopista :)

   Poista
 2. Että osaakin olla hienot metalliset kynnet! Upeat koristelut ja nuo kaksi lakkaa sopivat upeasti yhteen tässä lakkauksessa :).

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet Itse en metallilakoista välitä omilla kynsillä ollenkaan jostain syystä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :) Ne on kyllä vähän räväköitä ja melko hankaliakin, enkä suinkaan ihmettele ettet tykkää. Itsekin lakkailen metallilakoilla suhteellisen harvoin, mutta kivoja ne on vaihtelun vuoksi :)

   Poista
 4. Oikeen nätit, peilaa nätisti ^^,

  VastaaPoista
 5. Tykkään näistä, ovat kyllä upeat kynnet <3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä nää on kyllä aika huimaavat kynnet! Harvemmin tulee käytettyä metalleja muuhun kuin leimaamiseen, mutta näiden kuvien jälkeen ei voi kuin kysyä, että miksi ihmeessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kiitos! <3 Suosittelen kyllä lakkailemaan ihan pelkillä metalleillakin välillä, ne on aikamoisia katseenvangitsijoita :)

   Poista
 7. Ihana metallilakkaus :) aika vähän on viimeaikoina tullut käytettyä metallilakkoja. Voisi kyllä tämän innoittamana kaivaa esiin :)

  VastaaPoista
 8. Tyylikästä yhdistelyä! Metallilakat ovat mullekin vähän nounou, en tykkää käyttää kultaa koruissakaan saatikka kynsillä, tosin onhan sitäkin nähty;) Mut hopea saa aina peukut pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Metallilakat on kyllä vähän räväköitä, etten itsekään viitsisi jatkuvasti niillä lakkailla :)

   Poista
 9. Aivan mahtavat! Hyvin oot onnistunut jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
 10. Niin ihanat, metallikynnet <3 Ja vielä himoitsemani Essien Penny talk, vieläköhän sitä saa jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele <3 Tämä on tilattu Cesarsshopista toukokuun lopussa, ehkä löytyy edelleen? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥