lauantai 15. elokuuta 2015

Räväkkää


12. Haastepäivän aiheena on raidat, ja päädyinkin tällä kertaa tavallista räväkämpään lopputulokseen. Halusin yhdistää mustaa kirkkaisiin väreihin, ja sainkin aikaan oikein mehevät ampiaiskynnet!


Aluksi siis lakkasin kaikille kynsille kaksi kerrosta Gina Tricotin Lemonia, ja tämän päälle tein kuvioita paperiin pyyhityllä kuivalla lakkapullon sudilla distressed -tyyliin, käyttäen O.P.I:n Kiss Me I'm Braziliania sekä vielä sen päälle uudestaan lisää kuviota Ginan Lemonilla. Tämän jälkeen tein vielä nimettömiin ja peukaloihin samaa kuviota Nufun mustalla ja viimeistelin nämä kynnet päällyslakalla.

Muille kynsille lakkasin  väliin kerroksen Secheä ja sen kuivuttua teippailin niiden kärkiin tuollaiset raidat Nufun mustalla. Lopuksi lisäsin niitit kynsien tyviin ja kuorrutin nekin kynnet Sechellä. Ihan putkeenhan homma ei mennyt raitojen kanssa, mutta onneksi noita pikkuvirheitä ei käsivarren mitan päästä huomannut :)


Lakkaus miellytti omaa silmää yllättävänkin paljon, vaikken ollut aikaisemmin tämän tyylisiä kynsiä toteuttanutkaan. Pitääkin leikkiä useammin mustan ja kirkkaiden värien yhdistelmillä!


Onko jo liiankin räväkät?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:

16 kommenttia:

 1. Siistit kynnet! Hyvin erikoiset, enpä ole ennen törmännyt vastaaviin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitoksia! Joo, nää on vähän omaa luokkaansa - enkä tiedä että hyvällä vai pahalla tavalla :D

   Poista
 2. Sä jotenkin aina keksit niin erilaisia kynsiä, osaat yhdistellä värejä ja koristeluita niiiiiiiin hyvin! Sulla on näemmä hyvä mielikuvitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos!! ♥ Mielikuvitusta mulla kyllä riittää, mutta taiteellisessa silmässä on puutteita reippaastikin - välillä tulee sen sorttisia yhdistelmiä kynsille ettei mitään järkeä :D

   Poista
 3. Ihanan erilainen lakkaus! Sopii älyttömän hyvin sun kynsien muodolle! :)

  VastaaPoista
 4. Nää on jotenki todella herkulliset kynnet. Upeat ku mitkä!

  VastaaPoista
 5. Juuri sopivan räväkät :) Tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥