maanantai 7. syyskuuta 2015

Haastava haaste

Ihanaa maanantaita kaikille! Nyt mennäänkin jo 31 päivän haasteen päivässä 28, onneksi! Nämä loppupään aiheet ovat olleet niin hampaitakiristävän haastavia, että pikkuhiljaa alkaa jo kärsivällisyys loppumaan tässä puuhassa. Pahin ongelma lienee se, että ideoita riittäisi omassa päässä ties millaisiin lakkauksiin mutta niitä ei pääse toteuttamaan. Nytkin olisin mieluiten tehnyt mustat ranskikset one stroke -kukilla, mutta mitenkäs yhdistät sen haasteen aiheeseen "inspired by a flag" ? Niinpä, et yhtään mitenkään. Sitäpaitsi, kuka laittaa kynsihaasteeseen tuollaisenkin aiheen? Jotenkin turhan rajaavaa ja inspiraatiota syövää, alkupään väriaiheet olivat paljon kivempia!

Tämän kevyen maanantai-avautumisen jälkeen voitaisiin siirtyä itse aiheeseen, eli kynsiin. Koska Suomen lippua en syystä tai toisesta jaksanut väkertää (itsenäisyyspäivään on vielä aikaa!) päädyin Ison-Britannian lippuun, joita on tullut jo pikkuisena piirreltyä sinne sun tänne. Hommasta teki haastavan se, että tajusin vasta peukalon kohdalla tehdä apupisteen kynnen keskikohtaan joten nimettömän lippu on aivan vinossa. Hupsis!

Lippujen pohjalla siis Appeal 4:n Cuckoo Pint Blueta yksi kerros, ja liput maalasin O.P.I:n Love Athletes In Cleatsilla sekä Gina Tricotin valkoisella, jonka juuri kotiutin ja jonka tottakai näin maanantain kunniaksi unohdinkin pullokuvasta. Jälleen yksi hupsis.

Muille kynsille pääsi kaksi kerrosta Love Athletes In Cleatsia ja kerros Cult Nailsin ihanaa Happy Endingiä. Kyseessä siis vuoden 2012 Fairytale -kokoelman glittertopperi, jonka kirkkaassa pohjassa uiskentelee värikästä glittersilppua. Tämä on mielettömän hauska kynsillä, vaikka pullossa ei juuri sytyttänytkään.


Mitäs tykkäätte kynsistä? Entäpä tästä haasteen aiheesta, eikö olekin vähän liian rajoittava?


Aikaisemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter


22 kommenttia:

 1. Kauniit on. :) Onhan niitä lippuja kuitenki monenlaisia, mut joo ymmärrän kyllä ettei voi oikee tehä sellasia kynsiä ku tahtos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! Ja joo, onhan niitä. Tässä vaan alkaa jo kaipaamaan täyttä valinnanvapautta :D

   Poista
 2. Onneksi inspiroiduit juurikin Union Jackistä. Näissä kynsissä on ihanat värit. Mulla on joku perversio punasinisiin lakkoihin ja lakkauksiin ja näissä tää toimii ihan täydellisesti. Pakko saada kyllä se Cadillacquerin Hannibal-kokoelman punainen lakka sinisellä glitterillä. Mut en mä edelleenkään osaisi maalata noita lippuja :). Sun pitäis tehdä lisää käsinmaalaustutoja, kun mä en tajua edelleenkään apupisteiden käyttöä. Se sun yksi tuto on niin hyvä ja auttoi jo paljon <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle :) Pitää kyllä tehdä taas tutoja, niitä on huisin kivaa väkertää! :D Mutta apupisteitähän mä käytän lähinnä juuri keskikohtien hakemiseen ja välillä apuna suorien linjojen tekemiseen jos olen oikein tarkalla tuulella. Mutta vähän turhan usein tulee vain vedeltyä menemään :P

   Poista
 3. Valitsit hyvän lipun tähän, tuo Iso-Britannian lippu on visuaalisesti tosi hieno :). Upea lakkaus jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään tuon lipun kuvioinnista :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Nää sopis kyllä sulle sinne :D :)

   Poista
 5. Hienot kynnet! Oot kyllä niin mestari tässä maalailussa! Mä en miellä lippuaihetta niin rajoittavaksi, koska se on inspired by - mun mielestä se on itse asiassa melkein niin kuin värihaaste eli valitset vaan lipun ja käytät sen värejä kynsillä. Esim. Suomen lipun maalaamisen sijaan olisi voinut tehdä graafiset sinivalkoiset kynnet ja se olisi musta ihan riittävän Inspired by... :) Tai jonkun monimutkaisemman lipun tapauksessa lipun värit ja joku saman henkinen kuvio tai jotain mitä siitä lipun kuviosta tulee mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) <3

   Ja kyllähän sen voisi tottakai noinkin mieltää, kumma kun en tullut ajatelleeksi :D Mutta siis, ylipäänsä alkaa vaan jo hermot palamaan haasteen kanssa, kun tekisi mieli tehdä juuri sitä miltä lakkapöydän ääreen istuessa tuntuu :)

   Poista
 6. Todella hyvin onnistuneet liput :) ja nuo Happy Endingilla kuorrutetut punaiset kynnet sopii tosi hyvin niiden kaveriksi!

  VastaaPoista
 7. Wau hyvältä näyttävät! :) Mäkin oon joskus väkertäny kynsiin brittiliput, ja se olikin yllättävän haastavaa, mutta ehkäpä munkin pitäisi kokeilla apupistettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Apupiste on kyllä kätevä, ainakin vähän helpottaa suoran lipun aikaansaamista :)

   Poista
 8. Ihan täydelliset ! Tämmöset haluaisin ! :PP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos! Senkun teet, oothan sä meinaan näppärä käsistäs! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥