torstai 17. syyskuuta 2015

Hassut lehdet

Otsikko kertonee kaiken oleellisen! Kaappiin oli kertynyt muutama ihana oranssi lakka, joita halusin yhdistellä. Näiden kaveriksi tarkoituksena oli maalata akryylimaaleilla putoilevia lehtiä, mutta kaikki ei sitten mennytkään ihan niinkuin Strömsössä.

Aloitin hommat siis lakkaamalla ensiksi peukaloihin, etusormiin ja pikkurilleihin kolme kerrosta Essien Fear & Desirea, ja keskisormiin ja nimettömiin myös kolme kerrosta vasta ostamaani Gina Tricotin Orangea. Orange on hyvin punataittoinen shimmerinen oranssi, kun taas Fear & Desire on puhdas porkkanansävyinen creme, ja ajattelin tasoittaa sävyeroja lisäämällä Fear & Desiren päälle vielä kerroksen Zoyan Gabriellea, joka on pohjaltaan myöskin hivenen punavoittoisempi kuin Fear & Desire (jostain syystä yllä olevassa kuvassa se näyttää pullossa kovin keltasävyiseltä, alhaalla olevassa pullokuvassa näkyy lakan oikea sävy). Gabriellen punaisuus kuitenkin hukkui matkalla jonnekin, ja esille pääsi vain ihanat kultaiset hitulat. Noh, kynnet olivat tässä vaiheessa kuitenkin ihan nätit ja päätin jatkaa puuhiani.

Keskisormiin ja nimettömiin aloin sitten maalailemaan erikokoisia lehtiä Mont Marten akryylimaaleilla. Tein niistä melko epätasaisia reunoiltaan, sillä ajattelin vielä reunustavani ne mustalla maalilla. Lehtien oltua valmiit, tein niille ensin mustat varret ja siinä vaiheessa kuitenkin näytti siltä, että mustat reunat vain pilaisivat kokonaisuuden ja hyppisivät liikaa silmille, joten tein niiden sijasta lehtiin vain kultaisia korostua. 

Viimeisenä lisäsin päällyslakan ja niitit etusormiin ja pikkurilleihin, ja jäin ihmettelemään hassuja, epätarkkoja lehtiäni - ja voin kyllä kertoa, etteivät ne kauaa kynsillä viihtyneet. Ehkä ensi kerralla teen ne rajaukset?


Leppoisaa torstaita kaikille!

22 kommenttia:

 1. Oih aivan ihanat syksykynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Noihan on tosi kivan näköiset!!:)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit ne on ilman rajauksiakin! Mutta toki kannattaa kokeilla myös rajausten kanssa, jos jäi vaivaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee! :) Pitää kyllä testata jossain kohtaa, kunhan vain muilta ideoilta kerkeän :D

   Poista
 4. Ihanan leiskuvat ja pehmeät syysoranssin sävyt käytössä tässä lakkauksessa ja putoavat lehdetkin ovat minusta onnistuneet! Pitäisi kyllä itsekin tehdä jokin syksyn lehti -lakkaus pikapuoliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih että, kiitos kovasti! :) Sun tänäiset syksyn lehdet oli muuten upeat ♥

   Poista
 5. Upeat syksyiset kynnet! Mun mielestä noi lehdet näyttää hienoilta just tuollaisina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kiitos kiitos! ♥ Hassua saada näistä niin paljon kehuja, vaikka itse luokittelisin nämä fail-kategoriaan :)

   Poista
 6. Ihana värimaailma ja kaiken kaikkiaan kauniin syksyinen lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enail! :) Näistä väreistä pidin itsekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥