keskiviikko 9. syyskuuta 2015

TOP10: Kauneimmat lakkaukseni

Niinkuin eilen lupailin, olen kasannut täksi päiväksi kymmenen lakkausta, jotka itse miellän kauneimmiksi omista tekeleistäni. Nämä ovat sellaisia, joita tehdessäni olen kokenut ylittäneeni itseni tai jotka ovat muuten vain tuntuneet erityisen oman tyylisiltä ja olen niissä viihtynyt. 

Ensimmäisenä ovat listan vanhimmat lakkaukset, ja ne olen tehnyt tämän vuoden alussa. Kyseessä oli kirja-aiheinen lakkaus, johon ispiraation sain Temeraire-kirjasarjasta. Kynsilakoilla maalattu lohikäärme on edelleen mielestäni todella onnistunut!

Yllä on lakkaus, jonka tein ensimmäiseen kynsimiittiini. Aiheena oli pastellisävyt, ja tykkäsin tästä hempeiden värien ja seeprakuosin yhdistelmästä aivan hillittömästi. 

Seuraavaksi tuleekin vähän yksinkertaisempi lakkaus, jonka päätähtenä ovat strassit. Nuo strassirykelmät ovat sellaisia joita voisin kasata kynsilleni vaikka päivittäin kyllästymättä, kun niiden kanssa saa niin helposti niin kauniin lopputuloksen.

Tässä on ainoa seilori-tyylinen lakkaukseni, josta myöskin tykkäsin todella paljon. Peukalon ruoriin olin erityisen tyytyväinen, ja kokonaisuus jotenkin vaan iski.

Tämä lakkaus on viime kesältä, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään siitä edelleen. Väritkin ovat todella oman tuntuiset!

Nämä kynnet taas olen tehnyt viime kuussa, ja vaikka kyseessä onkin hyvin yksinkertainen lakkaus tulee se varmasti olemaan aina yksi suosikeistani. Tunsin oloni näissä niin naiselliseksi!

Nämä kynnet ovat listalla, koska todella koen ylittäneeni omat odotukseni näitä tehdessäni. Kuviot keksin samalla kun niitä tein, ja sain aikaan mielestäni ihan nätin kokonaisuuden mistä yllätyin itsekin. Väreistäkin pidän kovasti.

Nämä ovat viime kesän lakkaukset, ja olivat kyllä varsinaiset tuijottelukynnet! Oikein kesäiset ja tyttömäiset, eivät ehkä kaikkein eniten minun tyyliset mutta silti mielestäni oikein nätit. Liukuranskiksia pitää muistaa tehdä jatkossakin!

Yllä olevan kuvan kynsiin tykästyin heti kun ne valmiiksi sain. Näiden kanssa tuntui siltä, että voisi oikeasti lähteä lentoon ja kovasti tulikin sormenpäitä heiluteltua ja ihasteltua lepattavia perhosensiipiä, hih!

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on myöskin perhosia, jotka maalasin akryylimaaleilla vain muutama päivä sitten. Tämä on ehkä ainoa violetti lakkaukseni josta oikeasti tykkään. Violetti on värinä jotenkin todella hankala koristella, mutta näitä kynsiä tehdessä olin juuri saanut uudet akryylimaalit joten mielikuvitus lähtikin liitämään villisti!

Eiliseen postaukseen sain paljon positiivista palautetta, ja pitkin päivää sainkin hymyillä teidän ihanille sanoillenne. Suuri kiitos niistä, eipä enää hävetäkään se postaus yhtään - kaikkihan aloittaa jostakin eikä kukaan voi onnistua aina. Toivottavasti tykkäätte myös tästä koosteesta, ehkä pääsen itsekin katselemaan teidän vastaavia postauksia mahdollisimman pian :)


Mitkäs näistä ovat sinun suosikkisi? ♥

46 kommenttia:

 1. Ihania!😍 viimeisimmät 4 ovat suosikkejani; ne ovat niin onnistuneita, olisiko viimeiset eli nuo violetit perhoset ehkä kaikkein komeimmat.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mä vielä joskus selaan sun koko blogin läpi, koska siellä piileksii varmasti vielä enemmänkin kauniita lakkauksia. :) Mun lemppareiksi nousee nuo toisiksi alimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kehuista! ♥ Liian tarkkaan ei kannata selata ;D

   Poista
 3. Upeita lakkauksia kaikki! Tuolta on vaikea lähteä valitsemaan lempparia. :) <3

  VastaaPoista
 4. Liikaa hienoja lakkauksia, ei pysty valitsemaan lempparia :)

  VastaaPoista
 5. Oijoijoi<3 Oot valinnut tähän kyllä niin upeita kynsiä <3

  VastaaPoista
 6. Rakastuin täysin noihin kolmansiin kynsiin, myös nuo seilorikynnet ja perhoskynnet iskee 8) Nuo perhoskynnet muistankin, tykästyin heti kun näin ne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥ Perhoskynnet on tosiaan yhdet omistakin lemppareista, niitä tuli tuijoteltua :D

   Poista
 7. Siis nää siun lakkaukset!! ♡★ Wau!!
  Kaikki on tosi hienoja, mutta toi pastelliseepra ja toi ranskis on kyllä tosi upeita! Ja toki kaikki käsinmaalaukset!! Kun ite ei taivu mitenkään tollasiin taideteoksiin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Kirsi! ♥ Käsinmaalauskin vaatii vain harjoittelua :)

   Poista
 8. En osaa päättää kauniita kaikki

  VastaaPoista
 9. Kauneimpia olivat omaan silmään seilori-kynnet ja tribal print -kynnet :) muutkin kyllä ihania!

  VastaaPoista
 10. Niin upeita kaikki ♥ Varsinkin noi tribal kynnet... Vautsi!

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Upeita lakkauksia, mun suosikkeja on atsteekit tai kesäiset ranut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! :) Molemmista pidin kyllä itsekin, saas nähdä mitä mieltä niistä olen vuoden päästä :D

   Poista
 12. Oh, miten upeita lakkauksia, kerta kaikkiaan! Vaikea valita suosikkeja, mutta tykkään eniten noista seiloreista, pilkkukynsistä (jotka Malle valitsi maniswapiin) ja oranssista ranskiksesta - törkeän hienoja! <3

  VastaaPoista
 13. Niin kauniita kaikki, ettei pystynyt valitsemaan lempparia :)

  VastaaPoista
 14. Jotkut vaan on niin taitavia! :>

  VastaaPoista
 15. Kauniita lakkauksia ovat ihan kaikki ja ihaillen mutta vähän kyllä kateellisenakin katselin listan läpi pariin kertaan :). Jos osaisin, matkisin heti tuon viidennen lakkauksen, se on vaan niin käsittämättömän upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tintti... ♥ Älä ole kateellinen, kun itse olet niin hurjan taitava lakkailija! Kateudessa ei voita mitään :)

   Poista
 16. Oon sun fani, ei voi mitään! :D <3

  VastaaPoista
 17. Tosi upeita kaikki<3 Eniten kuitenkin tykkään noista liukuväri ranskiksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tinkerbell :') Noista ranuista pidin itsekin hirveästi! :)

   Poista
 18. Viidennet ja seitsemännet ylhäältä päin ovat ehdottomia lemppareitani, niin kauniita! :3

  VastaaPoista
 19. Ihania ! Lempareita on monta 2,3,4,6,7 <3 Oot kyllä hyvä tekemään nuita maalauksiakin ! :)) <3

  VastaaPoista
 20. The first nail art is great, but I like a lot also the 4 and 8! :D

  VastaaPoista
 21. Aika ihania ovat :)

  Eniten ehkä ihailen tuota käsinmaalaustaitoasi, itseltäni kun se ei onnistu niin mitenkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Verieana! :) ♥ harjoittelemalla alkaa sekin sujumaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥