perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun lakkaukset

Hihhei, syyskuu on ohitettu ja ollaan vihdoin lokakuussa. Tämä kuukausi on yksi alkutalven mukavimmista, sillä tässä kuussa on monta syytä juhlia. On miehen syntymäpäivät, blogin syntymäpäivät, miehen äidin syntymäpäivät ja meidän seurustelumme vuosipäivä. Lisäksi on I love me -messut sun muuta mukavaa!

Itseasiassa starttaan kuukauden aika mukavasti, sillä olemme parin tunnin päästä lähdössä miehen kanssa risteilemään kohti Ruotsia huomista eli kolmatta vuosipäiväämme juhlistamaan. Blogikaan ei siis päivity viikonloppuna vaan palailen sitten ensi viikolla kertomaan teille miten reissu meni. 

Nyt kuitenkin ennen kuin täysin siirrymme kohti uusia tuulia ja unohdamme edellisen kuukauden menot ja meiningit, voitaisiin tehdä tuttuun tapaan pikainen katsaus viime kuun lakkauksiin. Lakkauksia tein ja julkaisin blogissa syyskuun aikana 19 kappaletta, mikä on vähemmän kuin elokuussa mutta enemmän kuin keskimääräisesti muissa kuukausissa.

Muutaman lakkauksen tein alkukuussa vielä 31 päivän haastetta varten, mutta sen jälkeen lakkauksissa käytetyt sävyt alkoivat kallistua voimakkaasti syksyisen puolelle. Toki pari pirteämpääkin tapausta seasta löytyy, mutta pääosin kynsillä näkyi erilaisia tummia ja murrettuja sävyjä.

Omia suosikkejani viime kuun kynsistä olivat ensimmäisen kollaasin käsinmaalatut perhoset, toisen kollaasin neonpantterit ja viimeisen kollaasin alarivin ensimmäiset sekä viimeiset lakkaukset. Lisäksi rakastuin lumisiin hiutalekynsiin, jotka toteutin käyttämäni lakan inspiroimana, ja niistä lisäsinkin tähän täysikokoisen kuvan ihan vain, kun tykästyin niihin niin kovasti. Onneksi kohta on aihetta lakkailla enemmänkin talvisia kynsiä! Vähiten pidin ensimmäisen kollaasin maastokuvioisista kynsistä sekä keskimmäisen kollaasin syyslehdistä joiden maalailu ei mennyt ihan putkeen.

Lokakuussa haastan itseni vesimarmoroimaan pitkästä aikaa, ja ottamaan osaa Triohaasteeseen, joka on vähän jäänyt unholaan tässä 31 päivän haasteen pyörremyrskyssä. Jos sinulla on jokin juttu, mitä haluaisit nähdä kynsilläni pitkästä aikaa niin haasta minut kommenttiboksin puolella, koitan huomioida toiveita parhaani mukaan! :)


Hauskaa perjantaita kaikille! ♥

16 kommenttia:

 1. En kestä, oot ihan älyttömän taitava! Kaikki kynnet on upeita <3

  VastaaPoista
 2. Oikeen hyvää reissua teille :)! Muista törsätä kynsilakkoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! Pari lakkaa tarttui mukaan laivalta, mutta maissa en oikein löytänyt mitään ostamisen arvoista :)

   Poista
 3. Ekan kollaasin eka ja kiroileva siili, tokan kollaasin alarivin kaks ekaa ja kolmannen kollaasin galaksikynnet mun lemppareita. Tykkään kyllä kaikista järkiään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos! ♥ Kiroilevista siileistäkin tuli kyllä aikas kivat omastakin mielestä :D

   Poista
 4. Nuo Kiroileva Siili kynnet on kyllä ihan huiput <3

  VastaaPoista
 5. Ekasta kollaasista lempparit on perhoset ja merenneidot <3 Toisesta eniten mieleen on kukat, leot, nudet ja syksykynnet ja viimeisestä KAIKKI! Niistä ei osaa valita vaan yhtiä eikä kahtia. <3

  VastaaPoista
 6. Nyt ei kyllä pysty sanomaan lemppareita, kun on liikaa ihania lakkauksia :)

  VastaaPoista
 7. Nyt on taas kaikki nii upeita, että ei pysty valitsemaan suosikkia!♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥