torstai 17. joulukuuta 2015

Tontun teemaviikko: Hei tonttu-ukot hyppikää!

Hei, tonttu-ukot hyppikää,
nyt on riemun raikkahin aika!
Hei, tonttu-ukot hyppikää,
nyt on riemu raikkahin aika!
Hetken kestää elämää
ja sekin synkkä ja ikävää.
Hei, tonttu-ukot hyppikää,
nyt on riemu raikkahin aika!

Tällä kertaa Tonttu tosiaan valitsi minulle hassunhauskan tonttulaulun, jota olen lapsesta asti tykännyt rallatella. Laulu on ihanan piristävä ja humoristinen, mutta eipä siihen kyllä helppoa ole kynsiä tehdä! Kun oikeastaan ainoa vaihtoehto on sörkkiä tonttu-ukkoja kynsille pomppimaan.

Pari päivää sitten näin Kynsisirkus -blogissa ihanat karkkitanko-kynnet jotka oli toteutettu kuivamarmoroiden. Idea oli hirmuisen kutkuttava ja päätinkin, että se on pakko saada kynsille vielä ennen joulua apinoitua ja nyt halusinkin sitten yhdistää sen idean hyppivien tonttu-ukkojen kanssa samoille kynsille. Samalla voisin ainakin teoreettisesti väittää purkittaneeni tämän kuukauden Haastetrionkin tällä kuivamarmoroinnilla.

Aloitin siis homman lakkaamalla kaikille kynsille yhden kerroksen Essencen Wild White Waysiä. Tämän kuivuttua lisäsin nimettömiin toisen kerroksen samaa lakkaa, ja toteutin kuivamarmoroinnit muille kynsille yksi kerrallaan. Kuviot tein lakkaamalla pitkittäisiä raitoja kynnelle Essencen Everybody salsa:lla ja O.P.I:n Pen & Pinkillä, ja tämän jälkeen marmoroin kuviot hammastikulla vedellen.  Kuivamarmorointien valmistuttua siirryin nimettömän kimppuun, ja siihen lakkasin vielä kerroksen Essencen Lovely, maybe -glitterlakkaa jonka jälkeen maalasin tontun käyttäen seuraavia lakkoja: IsaDora - Classy Nude, Konad - Red, Nfu oh - 132 ja Essence - Wild White Ways.

Kynnet viimeistelin Seche Vite -pikakuivattajalla ja hassuttelulakkaus joulun odotteluun oli valmis. Kyllähän näitä kynsiä katsellessa kieltämättä hymyilytti, vaikken kyllä väittäisi että sillä olisi mitään tekemistä kynsien onnistumisen kanssa. Ehkä ne on jopa surkuhupaisat?


Olenko ainoa jota hymyilyttää?*** O.P.I:n ja IsaDoran lakat saatu testattavaksi blogin kautta


28 kommenttia:

 1. AAA I am in love with your nails! thanks for sharing this is super fun to read:) Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

  xoxo
  www.theclosetelf.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! ♥♥ I will definitely check your blog out, and if I like it then I'll start following you :)

   Poista
 2. Hauskat kynnet! :D ja tykästyin muutenkin sun blogiin, pitääpä alkaa seuraajaksi :3

  Cutandcurly.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos! Ja kiva kuulla että tykästyit, tervetuloa seurailemaan :) ♥

   Poista
 3. Hauska tulkinta kappaleesta :) tottakai tonttu-ukkoja, mutta nuo toisten kynsien värisävyt hieman yllättävät! Toimii kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) En jostain syystä halunnut tonttuja hyppimään kaikille kynsille, joten jotain muutakin oli pakko kehitellä. Ja onhan tuollaiset karkkikepit nyt aikas passelit jouluun :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi miten taitava oot! Täältä saa kyllä varmasti huimaa inspistä :)

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tosi söpöt kynnet! Onnistunut kuivamarmorointi ja toi tonttu on aika symppiksen näköinen :'D

  VastaaPoista
 7. hei on muuten tosi hauska idea tällänen teemaviikko :D upeasti onnistunut kuivamarmorointi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!! ♥ :) Idea teemaviikkoon tosiaan pöllitty Fanin ja Marinan joulukalenteriluukusta, että kunniaa en siitä voi ottaa :)

   Poista
 8. Ihanan pirteä lakkaus :) kiva tämä teemaviikko!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥