lauantai 23. tammikuuta 2016

Pelkistettyä pilkuttelua

Edellisessä postauksessa näkyneen Essien Lots of Luxin tilailin itselleni joululahjaksi saamillani lakkarahoilla, ja aika paljon kaikkea muutakin kivaa tuli niillä rahoilla tilailtua. Muun muassa tein Kosmetik4lessille mukavan tilauksen vanhojen sävyjen toivossa, ja tilaukseen tarttui myös salakavalan kaunis Essencen Serendipity.

Serendipityn halusin yhdistää siskoltani joululahjaksi saamaani Goshin Denim Delightiin ja jälkijunassa leikkiin ryhtyi myös Essien Petal Pushers. Lakkauksen aloitin Denim Delightilla. Kyseessä on hurmaavan kaunis harmahtavan sininen creme-lakka, jota en saanut kuvattua lainkaan oikein. Kaikissa kuvissa lakka näyttäytyi turhan vihertävänä ja vaaleana, joten jouduin säätämään kuvien väritasapainoa hieman.  Väittäisin, etten vieläkään saanut sävyä esiintymään täysin oikeana, mutta Nails By Lauran blogissa on hyvin todenmukainen swatch-kuva tästä, sen löydätte täältä.

Kärjet lakkasin aiemmin mainitsemallani Essencen Serendipityllä (tämäkään ei muuten näytä kuvissa oikealta, vaan on huomattavasti violetimpi) siten, että maalasin keskelle ensin ohuen raidan koristelusiveltimellä, ja täytin kärjen sitten lakan omalla sudilla. Värien rajalle pilkuttelin hieman kuviota Goshin Denim Dreamilla, ja lisäsin vielä yhden pilkkuraidan Essien Petal Pushersilla. 

 Kynnet miellyttivät omaa silmääni oikein kovasti, vaikka sinisiä tuleekin harvemmin käytettyä. Nyt tuntuukin että jossain kohtaa Zoyan Dreamin kirppistelyn ja Essien Lots of Luxilla lakkaamisen välissä olisi päässyt sinikärpänen puraisemaan. 

Mikäs värikausi teillä on meneillään?

22 kommenttia:

 1. Wow! Oot ihan super hyvä tekee näit kynsiä. Tälläset olis kyl kivat omissaki kynsissä. :)
  Jään seurailemaan blogiasi!

  http://pinjansilmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuret kiitokset! ♥ Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 2. Voi että on kauniit lakkaukset ^.^
  Miulla ei taida tällä hetkellä olla mitään tiettyä värikautta, ihme kyllä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Nanne! ♥ Mulla on melkein aina joku kausi, vaikka ne kyllä vaihtuukin aika ripeää vauhtia :D

   Poista
 3. Kauniit! Tosi kiva tapa tehdä pilkutus. Mulla taitaa olla harmaakausi menossa. Ei sillä nyt ihan hirveästi ole tullut lakattua, mutta kovasti tekee aina mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) Hihhii, tuollain mullakin monesti käy :D Jotenkin jos tekee hirveästi mieli kokoajan jotain väriä kynsille, sitä automaattisesti vähän välttelee ettei homma käy tylsäksi :P

   Poista
 4. Aivan ihanat pilkkukoristelut! Ja niin nätit väritkin, sininen ja sinisen sävyt on aina hyvä valinta :). Mulla ei taida olla nyt menossa mitään tiettyyn väriin keskittynyttä kautta, tai en ole ainakaan itse huomannut sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Tintti! ♥ Sininen on sellainen väri, jota en itsessään rakasta kynsillä niin kovin, mutta tiettyinä kausina se iskee paremmin kuin mikään muu :)

   Poista
 5. AIvan ihanat pilkuttelut! Vitsit tänhän voisi toteuttaa vaikka millä väreillä... Laitan inspiskasaan kopioitavaksi ihan ehdottomasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos Hannatic! ♥ Kiva että inspiroiduit, tällaiset pilkkumanit on kyllä ihanan helppoja ja mielenkiintoisia toteuttaa kun koskaan ei ole ihan varma että mitä tällä kertaa saakaan aikaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥