maanantai 1. helmikuuta 2016

Tammikuun lakkaukset

Sinne meni että hujahti! Olenko ainoa, josta tuntuu, että hädin tuskin ehti silmiä räpäyttää koko kuukauden aikana? Ihan tosi, tuskin muistan mitä olen muka koko kuukauden aikana tehnyt, kun tuntuu, että juuri äskenhän oli joulu ja nyt olisi muka helmikuu! No ei sillä että valittaisin, sehän nimittäin meinaa sitä, että ollaan taas askeleen verran lähempänä kesää *hyppelyä*.

Tammikuussa tuli kaikesta huolimatta tehtyä ja julkaistua kaiken kaikkiaan 21 lakkausta. Se on jo melkoinen määrä verrattuna aiempiin kuukausiin, lieneeköhän sillä jotain tekemistä sen kanssa etten muista koko kuukautta? Niin paljon lakkahuuruja että alkaa muisti pettää? No, toivottavasti ei sentään.

Lakkauksia tein hyvin erilaisilla tyyleillä ja melkoista väriskaalaakin tuli käytettyä. Toki voiton veivät kaikenlaiset kimallelakat, joita käytin valtaosassa lakkauksista. Vahvasti edustettuna olivat myös pinkit, punaiset ja erilaiset hempeät sävyt. Taitaa olla kevättä rinnassa siis!

Pahoittelut alarivin "ahtaasta tunnelmasta", oli hieman asetteluvaikeuksia tämän kuvan kanssa!
Hyvänä asiana pidettäköön sitä, että olen erittäin tyytyväinen suureen osaan kuukauden lakkauksista. Yleensä kuun lopussa lähes puolet kynsistä näyttää flopeilta, mutta nyt en löydä yhtäkään lakkausta josta en oikeasti lainkaan pitäisi. Toki osa on tylsempiä kuin osa, mutta kyllä voin todeta, että tammikuussa oli menossa erityisen hyvä kynsikausi. 

Lempparilakkauksiani ovat ensimmäisen kollaasin ylärivin ja alarivin viimeiset kynnet, toisen kollaasin ensimmäiset rock-henkiset kynnet sekä viimeisen kollaasin ylärivin viimeiset leimadecalit. Myös ensimmäisen kollaasin pantone-väreillä toteutetun lakkauksen aksenttikynnessä esiintyvä vesimarmorointi on mielestäni onnistunut, ja siitä inspiroituneena voisinkin toteuttaa lisää vesimarmorointeja ensi kuussa. Se on kyllä taito, jonka tahtoisin kovasti oppia!


Millainen fiilis teille jäi tammikuusta?

27 kommenttia:

 1. Siellä on niin monet upeat kynnet <3 Ei noista voi edes valita suosikkeja!

  VastaaPoista
 2. Wau, kaikki ovat aivan mielettömän upeita, ihan mahdotonta valita lemppareita! <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja kynsiä. Mulle tammikuu on tuntunut kestävän ainakin 2 kuukautta. Pitkä kuin nälkävuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hanna! ♥ No höh, välillä niinkin päin. Mutta nytpä ainakin viimein vaihtui :)

   Poista
 4. Hienoja kynsiä. Mulle tammikuu on tuntunut kestävän ainakin 2 kuukautta. Pitkä kuin nälkävuosi.

  VastaaPoista
 5. Huhhei, en ikinä saisi aikaiseksi toteuttaa 21 lakkausta... laskin eilen, että olen lakannut tammikuussa 8 kertaa eli pari kertaa viikossa. Ja sulla on vielä niin upeita lakkauksia, että sulla täytyy olla vuorokaudessa enemmän tunteja:D Tykkäsin ehkä eniten leimadecaleista mutta onhan nuo kaikki todella upeita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olenkin välillä vähän pakkomielteinen noiden lakkausten vaihtojen kanssa, kyllästyn meinaan nopeasti ja aina olisi viisi uutta ideaa mielessä jotka pitäisi päästä toteuttamaan :D Mutta tiedä häntä jos mä elänkin toisessa universumissa ja aikaa riittää siksi enemmän :D Kiitos kehuista <3

   Poista
 6. Tosi monet, upeat lakkaukset oot ehtinyt tekemään :3 Mulla on blogin päättämisen jälkeen hieman jäänyt tuo lakkailu; joulu- ja tammikuusta taisi jäädä yhdet lakkaukset/kk kameran rullalle talteen.. :D Ehkä se tästä taas lähtee, kauniiden lakkausten ja lakkojen ihastelu ei kuitenkaan mihinkään ole hävinnyt, oma aika vain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Vandaalia! ♥♥ Mutta siitä se lähtee, nyt vaan päätät etukäteen vaikka päivän jonka omistat kynsien laitolle, niin eiköhän se inspis ala nostaa päätään ;)

   Poista
 7. Silmäkynnet on kyllä mun suosikit. <3

  VastaaPoista
 8. Vesimarmorointi olisi kyllä kiva oppia, mutta kun ei millään jaksaisi alkaa reenaamaan. Tammikuu meni hujahtaen, mutta oot silti ehtinyt tehdä roppakaupalla upeita kynsiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tintti! ♥ Mulla on jo pitkän aikaa ollut kauhea kutkutus opetella vesimarmoroimaan, ja nyt luulen että on aika pikkuhiljaa ryhtyä tuumasta toimeen :)

   Poista
 9. Komppaan aiemmin kommentoineita - niin monet upeat lakkaukset, että noista on mahdotonta lemppareita lähteä valitsemaan! Paljon onnistuneita kynsiä mahtunut sulla tammikuulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuret kiitokset Fiiia! ♥♥ :')

   Poista
 10. Ihania kynsiä <3 ! Etenkin kissannaamat, kaikki kukalliset ja nää oksalliset kelta-liilataustalla sytyttivät mua! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mirette! :) ♥ Tästä kommentista innostuneena lähdinkin jo väkertelemään seuraavia kukkakynsiä :D

   Poista
 11. Kaikki on niin ihania ♥ En minäkään pysty näistä kyllä suosikkeja päättämään! Onneksi et sitä kysynytkään ;)
  Tammikuu meni kyllä ihan supernopeasti mikä ei haittaa kyllä ollenkaa muakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii suuren suuret kiitokset Heidi! ♥♥ :D

   Poista
 12. Herran jestas, UPEITA KYNSIÄ!! Miten laitat nuo kaikki???? Ja onko omat kynnet vai tipit vai...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Herran jestas siis kiitos! ♥♥ Kynnet on omat, ja koristelut teen aina kynsilakoilla ja erilaisilla irtokoristeilla (niitit, strassit, siirtokuvat, irtoglitterit), kynsilakoilla tai akryylimaaleilla. Lisää infoa löytyy postauksista, ja kaikkiin postauksiin saa toki esittää tarkentavia kysymyksiä :)

   Poista
 13. Mun tammikuu meni hujauksessa. Vissiin ollut riittävästi kiirettä :D upeita lakkauksia! Mun ehdoton lemppari on puhalluskukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ainahan ne kiireisemmät kuukaudet nopeiten menee :) Niin siis minullakin. Kiitos Enail, kiva että tykkäät niistä <3 :)

   Poista
 14. Hirmu upeita lakkauksia kaikki taas♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥