torstai 3. maaliskuuta 2016

Faby: Evergreen

Sain viime kesänä Kauneutta.com:ilta Fabyn alus- ja päällyslakat sekä yhden värilakan testattavaksi, ja tuolloin jo ihastuinkin merkin vankkaan laatuun. Silloisen postaukseni ihastuttavasta Bohémienista voit lukea täältä. Nyt vähän aikaa sitten sain yllättäen sähköpostia merkin maahantuojalta ja minulta tiedusteltiin, josko haluaisin testata heidän tuotteitaan lisää. Kauaa ei tarvinnut miettiä, ja ehdotukseen suostuinkin mielelläni.Sain valita muutamia lakkoja heidän valikoimastaan testattavaksi, ja päädyin tällä kertaa valitsemaan mahdollisimman erikoisia ja keskenään erilaisia lakkoja. Halusin nimittäin päästä perehtymään Fabyn laatuun mahdollisimman perusteellisesti, ja parasta se on tehdä kokeilemalla lakkoja erilaisilla koostumuksilla ja sävyillä. Lakkoja sain siis kuusi kappaletta, ja sävyjen nimet tulevat tässä: Cinderella is Late, Evergreen, Aurora Borealis, Damash Silk, Sunset Farms sekä Nuit des Mysteres. Eikö olekin houkuttelevan kuuloisia? Näitä esittelen teille pikkuhiljaa aina swatchien ja koristelujen kanssa.


Ensimmäisenä testiin pääsi raikas kesäisen vihreä Evergreen. Tämä näyttää pullossa shimmeriseltä vihreältä cremeltä/crellyltä, mutta kynsillä osoittautuu huokailtavan kauniiksi foil-lakaksi. Laadultaan tämä oli juuri sitä mitä odotinkin, eli todella helppo levittää ja pigmenttiäkin riitti yllin kyllin. Ainoa ongelma tässä on nuo siveltimen vedot jotka meinaavat jäädä näkyviin, mutta kuivuessaan ne onneksi tasoittuvat melko huomaamattomiksi. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa, sillä halusin että näette tuon mielenkiintoisen puoli-mattaisen metallipinnan. Erittäin tyylikäs lakka, jota voisin mielelläni käyttää ilman koristelujakin. 


...Mutta kyllä te minut tunnette. Evergreenin sävy suorastaan huusi vaaleanpunaisten koristelujen perään, ja yllättäen minun oli aivan pakko maalata sen ylle hieman kukkasia. Nämä ovat sellaisia kukkia, jotka on todella helppoja toteuttaa vaikka kiireessäkin ja sopivat ihan aloittelevankin maalailijan tehtäväksi. Ensiksi siis sutaisin vaaleanpunaiset terälehdet huolettomasti koristelusiveltimellä ja Opin DS Tourmalinella sopivan oloisiin kohtiin, jonka jälkeen maalasin mustat rajat ja kiemurat samalla siveltimellä Essencen mustaa lakkaa käyttäen. Lopuksi lisäsin vielä pilkkuja kukkasten ympärille dotting toolilla ja DS Tourmalinella.


Kynnet olivat helpot toteuttaa, ja lopputuloksesta pidin kovasti. Lakka oli sellainen, jolle ei kokoelmastani löydy minkäänlaista vastinetta ja ihastuin sen omaperäisyyteen kovasti. Fabyn lakathan ovat muuten 5-free eikä niitä ole testattu eläinkokeilla, joten näillä voi muutenkin lakata oikein hyvällä omallatunnolla. Lakkoja voi tilata helposti Kauneutta.com:ilta, heidän laajaan valikoimaansa pääset tutustumaan täällä. Hintaa näillä on 15€/15ml, joka ei mielestäni ole lainkaan paha hinta näin laadukkaasta tuotteesta. 

Nyt teillä on kuitenkin hyvä mahdollisuus saada Fabyn lakkoja vieläkin parempaan hintaan! Onnistuin nimittäin saamaan teille alennuskoodin, jolla saatte 20 % alennusta Kauneutta.com:in koko valikoimasta! Koodi on NENASOFIA ja se on voimassa 30.03.2016 asti.


Löytyykö teiltä Fabyn lakkoja? Mitä mieltä olette niistä?
 *** Fabyn lakat saatu testattavaksi maahantuojalta, en hyödy ostoksistanne tai linkkien klikkailusta mitenkään

17 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet, nuo kukkaset ovat aivan ihania <3

  VastaaPoista
 2. Ensireaktio : ooh-ihana. Pakko saada! Sitten muistin ettei mulla ole juuri kynsiä nykyään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Ja kyllä ne kynnet siitä kasvaa, jos sä siis saat niitä kasvattaa? Mutta ei mun mielestä lyhyetkään kynnet ole lainkaan tyhmät tai epäkauniit, ihan samalla tavalla niitäkin voi lakata :) ♥

   Poista
 3. Ensireaktio : ooh-ihana. Pakko saada! Sitten muistin ettei mulla ole juuri kynsiä nykyään :(

  VastaaPoista
 4. Yhtään Fabya ei multa löydy. Hinta on varmasti osa syy tähän, mutta mikäli kivoja sävyjä tulee eteen edulliseen hintaan niin mikä jotten nappaisi itselle muutaman :)
  Ennen olisin mielelläni tälläisin vaalean vihreän frostin itselle ottanut mutta nyt on joku "nounou, ei omille kynsille tätä sävyä" :D Sulla tää näyttää kuitenkin hyvältä ja koristelutkin on tosi jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä vähän hintavia :/ I Love Me -messuilla oli näistä kyllä hyvä tarjous, kaksi yhden hinnalla siis! Mua harmittaa hirveesti etten tarttunut siihen silloin, tarkoitus oli mutta mähän kävelin sen ständin ohi vain kerran ja sitten koko asia unohtui :/ Mutta ehkä tänäkin vuonna ovat messuilla?

   Mutta kiitoksia kehuista! ♥ Kaikki sävyt ei voi olla kaikkien mieleen, niinhän se menee :)

   Poista
 5. Ihanat kynnet ❤️ minäkin valitsin Nuit Des Mysteresin, se näytti niin ihanan väriseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ :) Mielenkiintoista nähdä, miltä se sun kynsillä näyttää ja miten sen koristelet :)

   Poista
 6. Kivoja lakkoja oot saanut ja nätit kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Eekku! :) Tässä on kyllä ihania lakkoja melkoinen kasa :D

   Poista
 7. Ei löydy Fabyja toistaiseksi ainakaan. Kauniin värinen lakka ja upeat koristelut, jotka eivät kuitenkaan peitä Fabylakkaa liikaa. Ihana tuo vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tintti! :) ♥ Näitä kannattaa katsoa jos olisi vaikka seuraavilla I Love Me -messuilla, viime vuonna oli meinaan kaksi yhden hinnalla tarjous messujen ajan :)

   Poista
 8. Ihan uusi tuttavuus mulle tämä Faby elikkä en omista ainakaan vielä. Kaunis yksilö tämä :) ja ihana väriyhdistelmä tuo vaaleanpunainen ja virheä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enail! :) Tähän merkkiin kyllä kannattaa tutustua, nämä lakat on todella laadukkaita! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥