perjantai 4. maaliskuuta 2016

Varasuunnitelma

Muutama postaus takaperin kerroinkin teille, että harvemmin suunnittelen kynsiäni erityisen tarkasti etukäteen. Joskus jotain suunnitelmia on, mutta lähes milloinkaan ne eivät ole tarkkoja vaan lähinnä yksittäisiä ideoita joiden avulla lähteä liikkeelle. Tässä yhtenä iltana lähdin kuitenkin toteuttamaan kynsiä, jotka olin poikkeuksellisesti suunnitellut etukäteen lähes täysin - suunnitelma vaan koki melkoisen muutoksen matkan varrella.Aluksi siis lakkasin kaikille muille kynsille paitsi nimettömille ja peukaloille kerroksen H&M:n Fabulous Nails Honey -lakkaa. Tämän päälle lakkasin vielä kerroksen samansävyistä, mutta reippaasti kimaltelevampaa Lumenen kaunotarta nimeltä Tähtien Sykkeessä. Kyseinen lakka ei peitä erityisen hyvin yksinään, joten sen alla on hyvä käyttää joko saman sävyistä tai esimerkiksi mustaa lakkaa jottei kerroksia tarvitse laittaa niin montaa. 

Aksenttikynsiin taas lakkasin kaksi kerrosta Golden Rosen Paris -sarjan lakkaa 319 joka on siis hyvin läpikuultava duochrome-shimmeriä sisältävä tapaus. Sen päälle olin suunnitellut tekeväni one stroke -kukkasia, mutta loppujen lopuksi aika ei niihin riittänytkään mitenkään, kun hommasta ei meinannut tulla yhtään mitään. Lopulta turhauduin ja kuorrutin aksentit suoraan seuraavilla Mavalan glitterlakoilla: Glam Fizz, Glam Show ja Glam Style. Kynnet jäivät sillä kertaa sellaisiksi, ja yhden päivän huitelinkin menemään tällaisella astetta tylsemmällä ratkaisulla.


Seuraavana päivänä halusin kuitenkin jatkaa lakkausta vielä, sillä aikaa ei ollut täysin uuden aloittamiseen. Koristelin siis kolme kynttä tuputtelemalla niiden päälle hieman kultaista kimallusta H&M:n Sparkle & Shine Babysta jonka jälkeen maalasin niiden päälle vielä seepraraitoja Mont Marten mustalla akryylimaalilla ja ohuella koristelusiveltimellä. Glitterisiin aksenttikynsiin lisäsin vielä tähtiniitit, jonka jälkeen kynnet olivatkin jo paljon mieluisammat! Näillä vietin sitten vielä toisen päivän ennen lakkauksen vaihtoa.

Mitäs pidätte lakkauksesta? ♥


*** Mavalan lakat saatu maahantuojalta

20 kommenttia:

  1. Siis niin ihanat, vau!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥