perjantai 8. huhtikuuta 2016

O.P.I New Orleans: I Manicure for Beads

Huomenta ihanat! Tänään minulla on esiteltävänä teille yksi O.P.I:n uuden kevät/kesä 2016 -kokoelman upeus, ensimmäinen kolmesta jotka sain Kauneudenkaupalta testattavaksi. Kokoelmahan on nimeltänsä New Orleans, ja se on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa kyseisen kaupungin tunnelmasta, arkkitehtuurista ja kulttuurista. 

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee siis I Manicure for Beads*. Jos joku ei huokaissut kuvaa katsoessaan, ihmettelen kyllä miksi. Itse en ole violettien sävyjen ystävä, mutta tämä on niin kirkas, intensiivinen ja keväisen leikkisä sävy että se suorastaan vie jalat alta! Itselleni tuli tätä lakatessa mieleen Essien Flowerista jonka olen suunnitellut hankkivani, mutta swatcheja katsellessani totesin tämän olevan huomattavasti sinisempi tapaus. Oikeastaan pidän tästä enemmän. Ja mitä koostumukseen tulee, on se juuri niin hyvä kuin toivoa voisi: kaksi helppoa kerrosta ja se oli siinä. Kuvissa lisäksi kerros päällyslakkaa. 

Koristeluja en meinannut uskaltaa tehdä ollenkaan, sillä pelkäsin että pilaan upean lakan jollain mauttomilla riipusteluilla. Loppujen lopuksi niin siinä sitten kävikin, enkä tiedä onko tarkoituksenmukaista edes näyttää kuvaa koristelluista kynsistä, mutta tapani mukaan näytän kuitenkin. 

Koristelut tein siis Wet n Wildin Mirror Girlillä sekä Gina Tricotin Sparkling Silverillä. Ensimmäistä käytin aksenttikynsien quatrefoil -koristeluihin, ja jälkimmäinen päätyi sitten muita koristamaan.  Sen verran yksinkertainen yhdistelmä ettei uskoisi lopputuloksen edes voivan olla epäonnistunut, mutta mielestäni hopea ei nyt kuitenkaan sopinut tämän lakan kanssa ollenkaan. Se jotenkin söi lakan ihanaa raikkautta ja keväisyyttä, tehden lopputuloksesta tunkkaisen. Vai mitä?

Viikonloppuna näytän teille vielä kaksi lakkaa New Orleans -kokoelmasta, mutta jos jo nyt alkoi ostosjalka vipattamaan niin näitähän saa näppärästi tilattua Kauneudenkaupan verkkokaupasta täältä.


Rentouttavaa viikonloppua kaikille! ♥*** O.P.I:n lakka saatu testattavaksi, linkkien klikkailusta en hyödy

10 kommenttia:

 1. Voihan vimpula, että se näyttää kivalta. Miksi mä en ostanut tätä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö näytäkin! Tää kyllä kannattaa lisätä listalle :)

   Poista
 2. Tää on hirveen kivanvärinen lakka ja koristelut sopii mun mielestä hyvin tän lakan kanssa :). Kivaa viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kivan näköinen lakka! Ja kauniit kynnetkin tietty! :3

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis lakka :) hopeiset koristelut sopii siihen tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos Enail! Musta just tuntui ettei hopea toiminut ollenkaan näissä :D

   Poista
 5. Tämä on AIVAN upean värinen lakka! Haluan tämän! Gyvää viikonloppua, vaikka nyt onkin jo sunnuntai =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin tää kyllä on! Kannattaa laittaa ostoslistalle :) Kiitos Paula <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥