tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesäiset ruusut

Heippa kaikille! Postauksia piti saada ulos jo eilen, mutta suunnitelmat muuttui kun viikonloppuna rikoin keskisormen kynnen todella ikävästi. Mokoma repesi aivan kynsipedin rajalta poikittain kynnen puoleen väliin asti, ja kipeää sormea pidin sitten siinä tilassa laastaroituna pari päivää. Hyvin harvoin jaksan paikata mitään kynsiä, vaan pistän viilan viuhumaan, mutta nyt kun olin kerrankin saanut kynnet kauniiseen mittaan ja olin tekemässä paluuta blogiin, kaivoin korjausvälineet kuitenkin esiin. Maanantaina sain kuin sainkin keskisormen nätisti paikattua, ja pääsin taas lakkailemaan. Kynnen pelastumisesta innostuneena päädyin sitten vähän maalailemaan kynsille pitkästä aikaa, tällä kertaa kesäisiä ruusuja ranskikseen.

Kynsien pohjalla on vanha tuttu Trind CC 107 joka antaa ihanan hehkuvan pinkihtävän pohjasävyn ranskiksille. Sitä on yksi kerros. Sen kuivuttua töpöttelin pesusienen palasella hieman Oriflamen valkoista White Tip* -lakkaa kynsien kärkiin. Tämän jälkeen kaivoin esille O.P.I:n vesivärilakat, ja aloin maalailemaan ruusuja. Käytössäni olivat sävyt Pen & Pink*, Chromatic Orange*, Primarily Yellow* sekä Turquoise Aesthetic*. Värejä ohentelin hieman käyttämällä Essencen kirkasta Quick dry -päällyslakkaa. 

Kun ruusut ja lehdet olivat mieluisilla paikoilla, lisäilin sinne tänne täpliä Seppälän glitterlakasta White Glitter. Tämän jälkeen kuorrutin kynnet Seche Vitellä ja lopputuloksen näettekin kuvista. Aika nätit näistä tuli, vai mitä tykkäätte?Oikein aurinkoista tiistai-päivää kaikille! ♥*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta

28 kommenttia:

 1. On kauniit maalaukset <3 toivottavasti kynsi kasvaa pian takaisin, se on kyllä inhaa kun repeää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Kynnenhän tosiaan paikkasin, nyt vaan toivotaan että paikka kestäisi mahdollisimman hyvin :)

   Poista
 2. Oikein kauniit lakkaukset! Ihania ruusuja olet tehnyt kyllä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Paula! Yllättävän hyvin nuo tällä kertaa kyllä onnistui :)

   Poista
 3. Aivan ihanat (: päivällä näin vilauksen näistä facessa <3
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. On kylla tosi kesaiset, ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä todella kauniit lakkailut ^.^

  VastaaPoista
 6. Ihanat ♥ Hyvä, että sait kynnen pelastettua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell <3 :) Anteeksi, että vastaaminen kesti :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥