perjantai 17. kesäkuuta 2016

Valmiina hommiin!

Huomenta kaikille aamuvirkuille ja ihanaa päivää niille, jotka tätä postausta myöhemmin lukevat ♥ Nyt on tullut vähän taukoiltua, ja vihdoin ollaan sen hetken äärellä kun pystyn keskittymään blogiin vanhaan malliin. Lähipäivinä tulen palaamaan tutun tiheään postaustahtiin, ja postaukset tullaan julkaisemaan jälleen aamulla aikaisin, suurinpiirtein klo 6.30 useaan kertaan viikossa. 

Mutta ennen kuin siirrytään eteenpäin kohti uusia kynsiä, voisin kertoa muutamalla lauseella, mitä olen kuluneina viikkoina puuhastellut. Viimeisin postaushan näyttäisi olevan julkaistu 24.5. eli lähes kuukausi sitten. 

24.5. Olin vielä työssäoppimisessa eräässä espoolaisessa peruskoulussa. Silloin oli viimeiset opintoihin liittyvät rästit saatu suurinpiirtein kasaan, mutta kiirettä piisasi silti. 28.5. Pidettiin siskoni tyttären syntymäpäivät Tampereella, jonne suuntasin viimeisen työssäoppimispäivän jälkeisissä, huojentuneissa tunnelmissa. 30.5. täytin 20, ja sitäkin tuli juhlistettua Tampereen päässä. Tampereelta palattiin kotiin 31.5. yhdessä mieheni, siskoni, siskon tyttöni sekä äitini kanssa ja alkoi valmistujaisjuhlien valmistelu. Juhlat pidettiin 2.6., ja silloin sain käteeni lähihoitajan paperit. Vaikkei ala enää erityisen omalta tunnukaan, olen silti kiitollinen siitä että pääsin tähän pisteeseen. Ammatti antaa hyvän perusturvan, mitä ikinä päädynkään tulevaisuudessa tekemään. 

Sitten kului muutama päivä siivoillen ja voimia keräten, kunnes lähdimme yllättäen käymään Virossa miehen töihin liittyen. Tällä viikolla palasimme Suomeen, ja aloin suunnittelemaan paluuta blogin ääreen. Samalla sain myös sovittua työpaikasta syksyksi, ja tänään menenkin allekirjoittamaan työsopimusta. Paikka on sama, kuin missä viimeisen työssäoppimisenikin suoritin - innolla odottelen siis syksyä!

Kesän kuitenkin touhuan nenä kiinni kynsissä, ja pistän samalla tohinalla blogin uuteen uskoon. Ja ainiin, saatanpa kohta hilpaista rakennekynsikoulutukseenkin, sillä rahat alkavat olemaan siihen kasassa, kiitos pyöreiden vuosien ja valmistumisen. Mitäs teille kuuluu? ♥

20 kommenttia:

 1. Ihana kuulla susta ! Onnittelut <3 Kiva nähdä taas sun työn jälkeä :P

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Varmasti taas hienoja lakkauksia on luvassa :)

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Katsotaan, ideoita ainakin tuntuisi riittävän jälleen :)

   Poista
 3. Onnittelut niin synttareiden kuin valmistumisen johdosta! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea hurjan paljon! :) Innolla jään odottamaan mitä ihania taideteoksia saat taas aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia! :) ♥ Kunhan ette liian suuria odota, tässä alkaa kohta paineet nousemaan :D

   Poista
 5. Onnea tosi paljon valmistumisen, työpaikan saamisen ja synttäreiden johdosta! Ja niin kivaa että päästään taas näkemään sun hienoja kynsitaideteoksia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Tintti! ♥ :) Mustakin on niin ihanaa päästä bloggailemaan, vihdoin on aikaa perehtyä kaikkien muidenkin kynsiblogien menoon ja meininkiin kun kiire ei ole minnekään vielä vähään aikaan... On se loma vaan ihana asia :)

   Poista
 6. Onnea synttäreiden , valmistumisen ja työpaikan johdosta (: kiva, palaat blogaamaan (:
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Onnea sullekin valmistumisen johdosta! Kivaa, kun palaat taas blogimaailmaan :) Kevät on selvästi ollu hiljasempi muutenki blogirintamalla. Mullakin parin kuukauden tauko loppu juuri, ja mikään ei voita sitä tunnetta, kun on vihdoin aikaa panostaa blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus sekä onnittelut sinnekin! ♥♥ :) Mäkin oon nyt niin innoissani tästä vapaa-ajasta, pääsee vihdoin lukemaan blogeja ja panostamaan omaan :)

   Poista
 8. Paljon onnea ammattiin valmistumisesta! Kiva kuulla että sun ihania kynsiä saadaan taas ihailla tiuhempaan tahtiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset E-S! ♥ :) Kyllä tästä blogiin paluusta onkin saanut jo haaveilla, onneksi vihdoin on taas aikaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥