tiistai 30. elokuuta 2016

Faby: This Is My Dream

Huomenta kaikille! Tänään ajattelin vilauttaa teille muutaman kuvan jälleen eräästä  Fabyn pinkistä lakasta. Tällä kertaa kyse on lakasta nimeltä This Is My Dream* joka on hitusen viimeksi esittelemääni tapausta tummempi ja eläväisempi sävyltään.

Yllä näette kaksi täydellisen helppoa kerrosta This Is My Dreamia jonka päälle on sipaistu kerros Seche Viteä. Lakan pinkki sävy on täyteläinen, kesäinen mutta kuitenkin sen verran tumma että se sopii kynsille talvellakin. Sävy on suhteellisen neutraali: ei erityisen kylmä muttei lämminkään. Eläväisen lakasta tekee siinä piilevä kevyen kevyt shimmerhitula, jota en saanut oikein kaapattua kuvissa näkymään. Siellä se kuitenkin on, uskokaa tai älkää.

This Is My Dream oli sävyltään niin nätti, että päätin toteuttaa sille hyvin yksinkertaiset koristelut. Aluksi töpöttelin pumpulipuikolla hieman lisää kimallusta kynsien kulmiin Essencen Pixie Dustista, ja sen jälkeen maalasin muutaman hopeisen raidan samaan kohtaan Wild & Mildin Mirror Girlillä. Koristelut viimeistelin lasistrasseilla ja Seche Vitellä. Yksinkertaisen kaunista, eikö?


Mikä on sinun pinkeistä lakoistasi ihanin?*** Fabyn lakka saatu maahantuojalta, en hyödy linkkien klikkailusta

12 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Niin on nätti! Rakastan tällaisia kirkkaita fuksian sävyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Munkin silmään tää on oikein ihastuttava :)

   Poista
 3. Ooooh, onpa kaunis koristelu!! Sinänsä yksinkertainen, mutta näyttävä! Tykkään!!! (eli siis aion niiiin joskus kopioida :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos kiitos! ♥♥ Ihanaa että tykkäät, ja "kopioi" ihmeessä :) ihanaa jos joku niin tykästyy että päätyy kokeilemaan samaa omille kynsille :)

   Poista
 4. On kyllä kaunis lakka ♡
  Nyt kyllä kysyit pahan kysymyksen, kysyppä joku toinen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Ja höh, olisi ollut kiva kuulla millaisia suosikki-pinkkejä ihmisillä on :D Mutta olihan se vähän hankala kysymys juu :D

   Poista
 5. Ihana lakka ja kauniit koristelut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥