tiistai 23. elokuuta 2016

Kuvioilla leikittelyä

Koko blogihistoriani aikana olen julkaissut hyvin harvoin lakkauksia, joiden pääpaino olisi yksinomaan geometrisissa kuvioissa. Monesti olen nähyt hienoja toteutuksia muiden blogeissa, mutta itse en ole koskaan ollut erityisen taitava tämän tyylisten lakkausten rakentamisessa. Välillä kuitenkin iskee hinku leikitellä erilaisilla kuvioilla, ja joskus mennään pahasti metsään - onneksi ei nyt ihan aina kuitenkaan.

Tällä kertaa parrasvaloihin nostetaan eräs lakkaus viime viikolta. Idea kolmioista lähti oikeastaan värivalintoja miettiessä, kun huomasin sattumalta Essien Parka Perfectin ja Madison Ave-Hue:n olevan täydellinen pari yhdessä. Pinkki Madison Ave-Hue on itse asiassa jäänyt itselläni aika vähälle käytölle sen kylmän sävyn vuoksi, mutta kun huomasin kuinka nätiltä se näytti siniharmaan Parka Perfectin vieressä sain saman tien vision värikkäistä kolmioista valkoisella pohjalla. Ja niitähän oli saatava.

Lakkauksen aloitin testaamalla Sally Hansenin White On:ia joka on siis valkoinen cremelakka. Peittävyydeltään se ei ollut parhaasta päästä mutta ei toki huonoimmastakaan, muuten se käyttäytyi kyllä oikein moitteettomasti. Esimerkiksi tämähän tasoittui oikein hyvin itsestään lähes lainkaan raidoittumatta, mikä oli iloinen yllätys. Kerroksia laitoin kaikille kynsille kaksi, mutta ilman peittäviä koristeluja olisin saattanut lisätä vielä kolmannenkin. 

Kun valkoinen pohja oli kuivunut siirryin kynsien koristelun pariin. Kolmiot syntyivät Roubloffin 00 -koon siveltimellä ja rajat niille maalasin Essencen mustalla Black is Back -lakalla. Siveltimenä tässä käytin itse ohentamaani pitkää striperia. Nimettömän design syntyi samoilla lakoilla ja työvälineillä, lisänä siellä tosin on vielä yksi hopeinen Ebaysta tilattu niitti. Kaikki kynnet olen viimeistellyt kerroksella Seche Viteä.Millaisia fiiliksiä geometriset kynnet teissä herättää?

24 kommenttia:

 1. Nää on todella kivat, tykkään!! :)

  VastaaPoista
 2. Nätit on. :) Määkään en nii itellä osaa kuvitella geometrisiä kynsiä, mut on kai mulla joskus ollu semmosekki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, nää on ainakin itselle sellaisia että vaatii suunnittelemisen toteutuakseen - jos alan vaan tekemään "jotain", syntyy väkisinkin kukkasia tai muuta vastaavaa :D

   Poista
 3. Tosi kivannäköiset, tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Älyttömän nätit lakkaukset! ♡

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit ja erilaiset kynnet! Kyllä tuetysti kukat ja krumeluurit on ihan kivoja nekin, mutta näissä kyllä voisin viihtyä pidempäänkin <3. Ei liian räväkät, mutta asennetta sopivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kattavasta ja piristävästä kommentista! ♥ Nämä olivat tosiaan kivan hillityt, itse tykkään vähän näyttävämmistäkin lakkauksista mutta olihan tällainen kivaa vaihtelua :)

   Poista
 6. Todella upeat kynnet! Musta on erityisen viehättävää kun kolmioiden rajaus ei ole täysin värien rajakohdassa. Täytyy ehkä matkia tätä ideaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia! ♥ Meinasi mennä hermot kun eivät osuneet viivat kohdilleen joten luovutin ja päätin että lopputuloksesta saa nyt tulla vähän huoleton. Onneksi ei näytä pahalta :D

   Poista
 7. Hyvä efekti toi ettei rajat mene värirajojen mukaan! Hassua ettei toi valkoinen näytä ainakaan mun näytöllä yhtään valkoiselta :D mulla white on on kyllä peittäny yhellä kerroksella, jännä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja ohoh, onpa kummallista! Jos ei näytä valkoiselta, niin miltä sitten? :D Ja vielä kummallisempaa tuo, että sulla peittää jo yhdellä kerroksella! Onkohan mulla joku maanantai-kappale :o

   Poista
  2. Vähän vaalean liilalta tai punaiselta, mutta sopii lakkaukseen hyvin :D Mulla on White onia varapullo, saa nähdä miten sen kanssa käy

   Poista
  3. Hmm, kyllä se ihan valkoinen oli... Onkohan mun näytössä jotain vikaa, kun en kuvistakaan tunnista punertavuutta :o Pitääkin kurkata toiselta koneelta. Kiitos kun mainitsit! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥